Powerkiten Scheveningen
Powerkiten Scheveningen- een uitdagend dagje strand!

Een dagje strand kan een stuk spannender zijn dan relaxed zonnen en zo nu en dan een duik in de zee. Combineer een stranddag met powerkiten! Voel de kracht van de wind en bedwing de nieuwste powerkites van Scheveningen.

Powerkiten

De wind trekt aan alle kanten en de powerkite danst hoog in de lucht. Wie weet de krachtige kite te bedwingen? Powerkiten is leuk voor iedereen die van het strand en nieuwe uitdagingen houdt. Kom naar het strand van Scheveningen voor een anderhalf uur durende powerkiteclinic. Het programma begint met een instructie over het powerkiten en daarna mogen de deelnemers gaan! Eerst is het nog wennen, maar na een halfuurtje begint het misschien al te kriebelen. Waag eens een sprong of een andere gewaagde trick! Powerkiten op het strand

Kitesurfen

De smaak te pakken? Ga dan nog een stapje verder en ga het water op met de kite. Kitesurfschool Progression verzorgt kitesurflessen en complete cursussen. Binnen drie dagen kan al geleerd worden zelfstandig te kitesurfen!

Powerkiten Scheveningen in Scheveningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek powerkiten-scheveningen.nl

Powerkiten Scheveningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.