1

Ontmoetingsreis Den Bosch


-advertentiepositie-Ontdek Den Bosch met een bijzondere ontmoetingsreis!

Wil je een dagje naar Den Bosch? Kijk dan verder dan de mooie historische binnenstad en ga op bezoek bij de bewoners thuis. B-around organiseert een ontmoetingsreis langs Bosschenaren met een bijzondere achtergrond die een eigen draai aan hun leven geven. Een leuk uitje voor wie Den Bosch op een verrassende manier wil leren kennen.


Op bezoek bij Bosschenaren

Ontmoet Marieke in haar kleine paradijs, geniet van de gekste verzamelaars en bewonder kunst, culturen, muziek en theater op markante locaties. Een ontmoetingsreis brengt je op plekken waar je anders nooit zou komen!

Hoe het werkt

Een ontmoetingsreis door Den Bosch duurt drie of vier uur. Na een introductie ga je in groepen van vijf à zes personen met de fiets of te voet op pad langs verschillende adressen. Met een routebrief en kaart vind je zelf de weg. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een pauze.

Een ontmoetingsreis is ook mogelijk in Breda en Dordrecht.

Ontmoetingsreis Den Bosch in Den Bosch leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.b-inmotion.nl

Ontmoetingsreis Den Bosch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.