Bosrijk De Kuluut
Luxe overnachten in een vakantiewoning van De Kuluut

Een weekendje genieten in Noord-Brabant? Kom dan naar Bosrijk De Kuluut. Dit bungalowpark is perfect voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en natuur. Kies één van de vijf prachtige vakantiewoningen en geniet!

Bosrijk De Kuluut is bijzonder omdat het zo kleinschalig is. Er zijn maar vijf vakantiewoningen, dus dat is weer eens wat anders dan die massale vakantieparken. Alle woningen zijn enorm luxe ingericht. Van sauna (infrarood), massagedouche en flatscreen-TV, tot relaxfauteuils, gashaard en vloerverwarming. Er zijn vier verschillende soorten woningen. De grootste woning, de Grandeur, is geschikt voor twaalf personen. De andere woningen, Eden, Aspen en Supreme, zijn geschikt voor groepen van twee tot zes personen.

Wat is er te doen?

Bosrijk De Kuluut bevindt zich midden in de Brabantse bossen en is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Toch is er op en rondom het park ook genoeg te doen, zoals een potje tafelvoetbal, spelen op het speelveld of een spelletje golf. Ook verhuurt De Kuluut fietsen. Maak eens een tochtje naar Oorlogsmuseum Overloon of fiets naar het centrum van Overloon. Fijne vakantie!

Bosrijk De Kuluut in Overloon leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bosrijkdekuluut.nl

Foto: Bosrijk De Kuluut
Foto: Bosrijk De Kuluut
Foto: Bosrijk De Kuluut
Foto: Bosrijk De Kuluut
Foto: Bosrijk De Kuluut
Foto: Bosrijk De Kuluut
Huis Aspen. Foto: Bosrijk De Kuluut
Huis Aspen. Foto: Bosrijk De Kuluut