Sfeervol varen: verken vestingstad Heusden vanaf het water

Rondvaart Wiljo

Verken met Rondvaart Wiljo het pittoreske Heusden en omgeving vanaf het water! Maak samen een gezellige dagtocht over de Maas of stap aan boord van Salonboot Koosje voor sightseeing in een kleiner gezelschap. Kindjes drukken hun neusjes nieuwsgierig tegen de ruiten aan, terwijl Hollandse vergezichten voorbij glijden. Bij mooi weer neem je plaats op het bovendek en geniet je van een briesje door je haren.

Rondvaart-Wiljo

Rondvaarten over de Maas

Rondvaart Wiljo heeft verschillende sfeervolle vaartochten en arrangementen voor alle leeftijden. Of je nu met het hele gezin of met z'n tweeën komt, bij Rondvaart Wiljo is er altijd een plekje voor je vrij. De rondvaarten over de Maas duren ongeveer een uur en brengen je naar het Heusdens Kanaal, waaraan het knusse dorpje Wijk en Aalburg ligt. Je vaart door naar de Dode Maasarm, een stukje beschermd natuurgebied dat langs Nederhemert-Noord en -Zuid en het dorpje Wellseind slingert. Een prachtig stukje Brabant om vanaf het water te ontdekken. Grote kans dat je watervogels spot!

Salonboot Koosje

Salonboot Koosje is de kleinste en oudste boot - uit 1915! - van Rondvaart Wiljo. Met de antieke look and feel van Koosje waan je je voor even in vervlogen tijden. Koosje maakt tochten van twee uren, geschikt voor groepen van maximaal twaalf personen. Er zijn meerdere verwenarrangementen voor vaste bedragen vanaf zes personen mogelijk. Geniet bijvoorbeeld tijdens de vaartocht van een high tea, lunch of koffie en gebak.

Rondvaart Wiljo in Heusden-Vesting leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.

Foto: Rondvaart Wiljo.