Kinderboerderij 't Platteland
Dieren knuffelen, spelen en pannenkoeken eten bij 't Platteland

Gooi een handje voer in de dierenweide en zie hoe de kippen, geitjes en schapen enthousiast aan komen rennen. Aai superzachte konijntjes en cavia's, geef een kalfje te drinken en ga daarna heerlijk klimmen en schommelen in de speeltuin. In speel- en kinderboerderij 't Platteland beleef je een heerlijk dagje uit midden in de natuur.

Uren spelen in de natuur

Toet toet, aan de kant! De skelterbaan van 't Platteland is honderden meters lang. Hier vermaken de kinderen zich voorlopig wel even. Trap samen een balletje op het enorme grasveld en bouw in de buitenspeeltuin de mooiste kastelen in de zandbak. In de zomer is er een heuse buikschuifbaan met water en dwaal je met z'n allen door het maïsdoolhof. Weet jij de uitkijktoren te bereiken?

Overdekt speelparadijs

Ook met slecht weer is er genoeg te doen in de speelboerderij. In de overdekte speeltuin klim je over een spannend klimparcours met netten, balken en obstakels.

Pannenkoeken eten

Sluit een dagje spelen af met een lekkere pannenkoek in het restaurant. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid met meel van een molen uit de buurt en zijn dus extra lekker. Mmmm!

Boerderij 't Platteland

Kinderboerderij 't Platteland in Veulen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.platteland.nu

Kinderboerderij 't Platteland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.