Beat the Barn
Teambuilding bij Beat the Barn

Kom naar Beat the Barn voor leuke groepsactiviteiten. Ideaal voor wie echt eens iets anders wil. Teambuilding gebeurt hier tijdens de ludieke weidespellen die speciaal ontworpen zijn, zoals 'Kippen op stok', 'Wortelwandeling' en 'Schapen gapen'. Probeer samen een kudde schapen door het parcours te leiden of vang met je team de meeste rode ballen tijdens het spel 'Vallende appels'. Kun je niet kiezen? Ga voor het 't Pure Weigevoel, een arrangement waarbij je verschillende opdrachten tot een goed einde moet brengen. Alle activiteiten zijn gerelateerd aan de landbouwsector en gericht op duurzaamheid.

Bij Beat the Barn hebben ze ook alle ruimte en faciliteiten voor een vergadering, diner of seminarie op deze rustgevende locatie. Buiten in het boerenlandschap kan ook. Of ga bij de koeien in de stal zitten! De arrangementen zijn allemaal maatwerk.

Educatie op het melkveebedrijf

Breng een bezoekje aan de boerderij met de hele klas! Stap in de hooikar en rijd naar de melkveehouderij om een halve dag mee te helpen. Zo leren de kinderen alles over het leven van de koe en de kalfjes. Ze ontdekken bijvoorbeeld wat een koe allemaal eet en hoeveel water het dier drinkt. Zelfs leren melken kan, bij de kunstkoe. En na afloop een grote beker verse melk met een lekkere plak cake - en een verrassing.

Beat the Barn in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek beatthebarn.be