Villapark Eureka: luxe logeren in Twente

Villapark Eureka: luxe logeren in Twente

Tijdens een vakantie op het vijf sterren Villapark Eureka in het Overijsselse Deurningen genieten gasten van rust, natuur, privacy en luxe. Op het park, dat aan de rand van Landgoed Het Hulsbeek ligt, staan in totaal 55 luxe vrijstaande bungalows op zonnige plekken in het bos. .

Gasten bevinden zich midden in de natuur en worden omringd door eekhoorns en konijnen die rond de vakantievilla's lopen. Natuurliefhebbers vermaken zich hier prima.

Villapark Eureka

Villa's

De villa's staan op ruime zonnige plaatsen in het bos. Elke villa is voorzien van allerlei luxe voorzieningen. Elke woning heeft een bubbelbad, vloerverwarming en groot terras. Sommige woningen hebben zelfs een Finse sauna.

Voor kids

Voor kinderen is er ook genoeg te doen op Villapark Eureka. Overal in het park zijn kleine speeltuintjes en er is ook één grote overdekte speeltuin. Op de kinderboerderij kan er geknuffeld worden met konijntjes, maar ook gereden worden op een pony!

Villapark Eureka: luxe logeren in Twente in Deurningen leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Villapark Eureka: luxe logeren in Twente

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.