De StadsHoeve

De StadsHoeve

Maak kennis met het boerderijleven bij de StadsHoeve in Amsterdam. Hier kom je even lekker tot rust en geniet je van de dieren op de boerderij. Op de StadsHoeve zijn allerlei activiteiten, bijvoorbeeld een eigen maaltijd plukken en maken op de boerderij. Je zit hier namelijk dicht bij de bron van je voeding. Pluk samen met de kok de verse ingrediënten voor de maaltijd en verwerk heerlijke verse melk in je gerechten. Of bezoek de boerderij met de hele klas en leer alles over voeding, natuur en dieren. De StadsHoeve werkt hiervoor samen met het Amsterdams Natuur- en Milieucentrum.

Tijdens de lammetjesdagen wordt de hoeve druk bezocht en kunnen kinderen knuffelen met de jonge, wollige dieren. De StadsHoeve heeft ook een kinderopvang.

De StadsHoeve in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De StadsHoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.