Avontuurlijke kinderfeestjes bij Adventure Park Pagedal - GESLOTEN

Adventure Park Pagedal

Dit uitstapje bestaat niet meer. In Adventure Park Pagedal vier je een avontuurlijk kinderfeestje of groepsuitje. Duik met vrienden, familieleden of collega's het bos in en ga lasergamen in de nacht. Of ga samen op zoek naar de oplichter in het spelprogramma Wie is de Mol?. Ook boogschieten, survivallen en tokkelen is mogelijk.

Kinderfeestje in de buitenlucht

Heerlijk om met je vrienden in de buitenlucht te spelen. Ga met je kinderfeestje op survival, leer buks- en boogschieten of kies voor het kinderzwemfeest. Vooral de outdoor lasergame is erg spannend. Hijs jezelf in een legerpak, zet een soldatenpet op en verschuil je achter de struiken. Ook leuk als bijzonder schoolreisje.
Leef je uit bij Adventure Park Pagedal!
Leef je uit bij Adventure Park Pagedal!

Uit met collega's

Volwassenen worden niet overgeslagen bij Pagedal. Ook bedrijfsuitjes krijgen hier een creatieve en ludieke invulling, waarbij teambuilding voorop staat. Duik het bos in voor een spannend spelletje outdoor lasergame in het donker of daag elkaar uit in de vrolijke quiz Ik hou van Holland.

Adventure Park Pagedal in Stadskanaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Adventure Park Pagedal

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.