Dagje slippen bij Safety Experience Center

Slipcursus Safety Experience Center

Kruip achter het stuur en volg de instructies op de uitgebreide trainingsbanen van Safety Experience Center. Het wordt geen rustig ritje, want er wachten spannende obstakels en onverwachte situaties. Maar na een antislipcursus of een ongevalpreventietraining heb je de auto volledig onder controle. Het centrum biedt verschillende trainingen aan voor particulieren en bedrijven. Kies een passend pakket, leer alles over veilig rijden en geniet van de leuke dag!

Antislipcursus

Volg een antislipcursus en leer veilig rijden op wisselende ondergronden. Voer veilige ontwijkende manoeuvres uit en krijg de controle terug over het voertuig. Naast een theorietraining geven ervaren instructeurs een praktijkles over algemene voertuigbeheersing, rem - en uitwijkoefeningen en over- en onderstuurtraining.

Voorkom een ongeluk

Maak er een origineel bedrijfsuitje van en volg samen met collega's de ongevalpreventietraining van Safety Experience Center. Verhoog het verkeersinzicht, leer de risico's kennen en ontdek hoe schades en ongevallen voorkomen worden. De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkonderdeel.


De Driving Experience

Een spectaculair programma is de Driving Experience. Leer de belangrijkste aspecten van verkeersveiligheid op spannende wijze kennen. Voel hoe het is om bijna een ongeluk mee te maken en doe spelenderwijs vaardigheden op om een ongeval of letsel te voorkomen. Ook geschikt voor grote groepen.

Slipcursus Safety Experience Center in Rosmalen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Slipcursus Safety Experience Center

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.