De Theetuin Ridderkerk


-advertentiepositie-Bootje varen en theetje drinken in De Theetuin

Het water van de Waal kabbelt zachtjes voorbij en de bootjes dobberen steeds verder weg. Bij De Theetuin geniet je van een prachtig uitzicht over het water, ondertussen smullend van een smakelijke high tea. Of huur je een fluisterbootje of sloep van De Theetuin om de omgeving te verkennen. Het eindpunt is altijd het restaurant waar heerlijke gerechten wachten. Neem gerust de hele familie of een groep vrienden mee voor een gezellige dag.

Iets te vieren? Kom naar De Theetuin voor een kraamfeest, bedrijfsfeest of bruiloft! Of neem een kijkje bij grote broer Palm Party House in Zwijndrecht, voor een gezellig feestje.

Restaurant

Van maandag tot en met vrijdag vanaf 12:00 uur doet De Theetuin haar naam eer aan en viert een Theetuin Tea Party. Sandwiches, scones, chocolaatjes en nog veel meer lekkers komt op tafel voor dit feestje. Lekker om samen van te genieten of om met een groep iets te vieren. Let op: je moet wel vooraf reserveren. Op zaterdag en zondag is er een uitgebreide brunch à la carte en kun je genieten van Dinner Bites, een Nederlandse variant op tapas. Aan tafel! Kinderen mogen bij een diner gratis midgetgolfen. Zo kunnen ouders in alle rust natafelen, terwijl de kinderen zich vermaken.Bootje varen of bowlen

Met mooi weer zoeken de gasten het Waalterras op voor een drankje uit het Boathouse en mooi uitzicht over de Waal. Nog leuker dan kijken naar de bootjes, is zelf varen op het water. De Theetuin verhuurt twee soorten bootjes: vaar geruisloos met een fluisterbootje of comfortabel met een sloepje. Voor meer sportief plezier heeft De Theetuin een midgetgolfbaan en zes bowlingbanen. Tip: ga voor een uurtje cocktailbowlen met cocktails of mocktails en een schaal nacho's.

De Theetuin Ridderkerk in Ridderkerk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek detheetuinrijsoord.nl

Drink een wijntje op het mooie terras. Foto: Theetuin Rijsoord
Drink een wijntje op het mooie terras. Foto: Theetuin Rijsoord
Ga het water op! Foto: Theetuin Rijsoord
Ga het water op! Foto: Theetuin Rijsoord
Speel een spelletje midgetgolf. Foto: Theetuin Rijsoord
Speel een spelletje midgetgolf. Foto: Theetuin Rijsoord
Of ga bowlen! Foto: Theetuin Rijsoord
Of ga bowlen! Foto: Theetuin Rijsoord