Bootje varen en theetje drinken in De Theetuin


De Theetuin

Het water van de Waal kabbelt zachtjes voorbij en de bootjes dobberen steeds verder weg. Bij De Theetuin geniet je van een prachtig uitzicht over het water, ondertussen smullend van een smakelijke high tea. Of huur je een fluisterbootje, roeiboot of waterfiets van De Theetuin om de omgeving te verkennen. Het eindpunt is altijd het restaurant waar heerlijke gerechten wachten. Neem gerust de hele familie of een groep vrienden mee voor een gezellige dag.

Iets te vieren? Kom naar De Theetuin voor een kraamfeest, bedrijfsfeest of bruiloft! Of neem een kijkje bij grote broer Palm Party House in Zwijndrecht, voor een gezellig feestje.

Restaurant

Iedere dag tussen 13:00 uur en 15:00 uur doet De Theetuin haar naam eer aan en viert een Theetuin Tea Party. Sandwiches, scones, chocolaatjes en nog veel meer lekkers komt op tafel voor dit feestje. Lekker om samen van te genieten of om met een groep iets te vieren. Op zondag is er een uitgebreide brunch à la carte en er zijn diverse diners mogelijk. Zoals de Theetuin Bites, een Nederlandse variant op tapas. Aan tafel! Voor kinderen van twee tot veertien jaar is er een speelruimte met onder andere een ballenbak en een speeltuintje. Zo kunnen ouders in alle rust natafelen, terwijl de kinderen zich vermaken.

Kies één van de populaire arrangementen:
  • Buffet met live cooking in De Theetuin
  • Varen met een fluisterboot
  • Bowlen of midgetgolfen met aansluitend een maaltijd
Bootje varen

Met mooi weer zoeken de gasten het Waalterras op voor een drankje uit het Boathouse en mooi uitzicht over de Waal. Nog leuker dan kijken naar de bootjes, is zelf varen op het water. De Theetuin verhuurt allerlei bootjes: van een fluisterboot of sloep tot een kano. Vaar geruisloos met een fluisterbootje of laat je spieren werken in een roeibootje. Ook op een waterfiets is het even zweten, maar dan zit de vaart erin! Voor meer sportief plezier heeft De Theetuin een midgetgolfbaan en zes bowlingbanen.

De Theetuin in Ridderkerk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Drink een wijntje op het mooie terras. Foto: Theetuin Rijsoord

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Geniet van de Ice Fondue. Foto: Theetuin Rijsoord

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Speel een spelletje midgetgolf. Foto: Theetuin Rijsoord

Samen het water op! Foto: Theetuin Rijsoord

Of ga bowlen! Foto: Theetuin Rijsoord