Slapen & Kamperen bij de boer - Fleur Stables
FarmCamps Fleur Stables

In het waterrijke gebied rondom het historische Oudesluis staat FarmCamps-boerderij Fleur Stables van Jan en Amanda. Een gedeelte van hun dierenpension voor oude paarden is omgetoverd tot een natuurlijk kampeeravontuur met volledig ingerichte safaritenten van vijftig vierkante meter. Gek op paarden? Dan ben je aan het juiste adres bij de boerderij Fleur Stables. In de pensionstal worden maar liefst vijftig oude paarden en pony's verzorgd door de boer en boerin.

Naast de nobele viervoeters ontmoet je hier ook veel schapen, geiten, konijnen, poezen, kippen en honden. Kom meehelpen in de paardenstallen, rijd een rondje op de tractor of maak een ritje op een pony. Zelf een paard meenemen is natuurlijk ook mogelijk. Voor de kleine kinderen is er de Knuffelschuur vol dieren en de Hooi Hooi Speelschuur waar ze heerlijk kunnen spelen. Ontdek het werk van de boer en boerin en behaal een echte boerenknechtdiploma of ga lekker spetteren in de Water Pret Weide.

FarmCamps Fleur Stables in Oudesluis leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 boek direct Slapen & Kamperen bij de boer - Fleur Stables