Logeren bij de boer in Fluitenberg met FarmCamps

In het gemoedelijke Drenthe staat de biologische boerderij FarmCamps Hoeve Sonneclaer van boer Barend en boerin Tineke. Kom een weekend, midweek of week logeren op de boerderij en ontmoet al haar bewoners.

Voor de kinderen is er de Knuffelschuur vol leuke dieren en veel ruimte om lekker buiten te spelen. Ontdek het werk van de boer en boerin en behaal een echt boerenknechtdiploma of ga samen met boerin Tineke verse melk halen uit de melktank om samen heerlijke boerenvla te maken. De biologische melkboerderij Hoeve Sonneclaer beschikt over onder andere melkkoeien, schapen, geiten, kippen, konijnen en zelfs een alpaca. Kom kijken hoe de boer en boerin het hele jaar door ambachtelijk boerenijs maken.De kampeerboerderijen van FarmCamps staan bekend om hun comfortabele safaritenten, dus geen gesjouw meer met beddengoed en opklaptafels! Ook beschikt elke boerderij over een centraal terras, een knus kampvuur, nette sanitaire voorzieningen en een eigen parkeerterrein.

Logeren bij de boer in Fluitenberg met FarmCamps in Fluitenberg leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Logeren bij de boer in Fluitenberg met FarmCamps

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.