Restaurant Planken Wambuis

Restaurant Planken Wambuis

Op de Veluwe in Ede ligt het sfeervolle restaurant Planken Wambuis. Het restaurant ligt in het bos, tegenover het natuurgebied Planken Wambuis. De uitstraling van het restaurant lijkt op die van een herberg; warme pleisterplaats voor de reizigers van verre. Ondanks de wat geïsoleerde plek weet iedereen het restaurant te vinden vanwege de heerlijke gerechten. Het menu is seizoensgebonden en je vindt diverse streekgerechten op de kaart.

Gezellig met vriendinnen een high tea party, of met collega's vergaderen in sfeer, het kan allemaal. Het is ook mogelijk om zelf een workshop of een andere activiteit te organiseren. De dag is leuk te combineren met activiteiten in de omgeving. Denk aan een wandeling door natuurgebied De Planken Wambuis, een bezoek aan één van de schaapskooien op de nabijgelegen Ginkelse Heide of een fietstocht door de bossen rond Ede.

Restaurant Planken Wambuis in Ede leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Restaurant Planken Wambuis

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.