Toeren in een 'lelijke eend' van Duckville
Duckville

Dit moet je echt eens doen: een mooie tocht maken door het prachtige landschap van Twente en de Achterhoek met een schattig 2CV eend van Duckville. Toer over kronkelende landweggetjes, tuf door bossen en velden in een nostalgische eend. Lekker zonnetje erbij? Rol het dak op om het echte oldtimergevoel te ervaren.

 Bezoek www.duckville.nl

Duckville De dorpsgarage in Diepenheim is het startpunt voor de mooie tochten met een 2CV. Hier begin je met koffie en een lekker hapje. Ga daarna zelf op ontdekkingstocht door het afwisselende landschap van de Achterhoek of Twente. Duckville heeft ook mooie routes die je alleen maar hoeft te volgen. Achter in de auto is genoeg plek voor een grote picknickmand. Die kun je zelf vullen, maar dat kan Duckville ook voor je regelen. Dat geldt ook voor een lunch of een leuke activiteit na afloop. Wat dacht je van een nostalgische fotoshoot? Of een puzzeltocht? En er zijn nog veel meer arrangementen.

Toeren met het gezin

In een eend is plek voor maximaal vier personen. Erg leuk is bijvoorbeeld het familie-arrangement. Tijdens deze tour met de 2CV maak je een stop in de buurt van Borculo voor een potje Boerengolf. Eindpunt is in Diepenheim, bij camping de Mölnhofte. Hier is het heerlijk genieten van een barbecue. Moe geworden van het toeren? Blijf op de camping slapen in een trekkershut.

Vreemde eend in de bijt

Geniet optimaal van het zonnetje en toer door Twente en de Achterhoek met de wind door je haren! Duckville verhuurt ook cabrio's, zoals de Dodge 600, een Chevrolet Corvair Cabriolet en een Visa Cabriolet.

Duckville in Diepenheim leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.duckville.nl

Kies je favoriete model. Foto: Duckville
Kies je favoriete model. Foto: Duckville
Verken de omgeving in een eend. Foto: Duckville
Verken de omgeving in een eend. Foto: Duckville
Onderweg lekker picknicken. Foto: Duckville
Onderweg lekker picknicken. Foto: Duckville
Gezellig samen toeren. Foto: Duckville
Gezellig samen toeren. Foto: Duckville