Land van Fluwel


-advertentiepositie-



Avonturenparadijs Land van Fluwel: kom maar op als je durft!

Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen kinderen een hele dag ongestoord heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. En dat zijn er veel!

Speelparadijs en Blotevoetenpad

In het Avonturen Speelparadijs trotseren de enthousiaste springveertjes allerlei gave obstakels. Balanceer tussen touwen of verschans jezelf in de boomhut. Scheur vervolgens in een skelter over het parcours of maak jezelf onzichtbaar in het verstoppertjesbos. Ontdek ook het Blotevoetenpad dat zich uitstrekt over het hele terrein. Zonder schoenen natuurlijk! Voel de blubber tussen je tenen en het gras onder je voeten kriebelen.

Nieuw: Trekkerbaan

Op de nieuwe trekkerbaan staan de (trap)trekkers al klaar voor echte bloembollenkwekers! Stap op, plant je eigen tulpen en ga aan de slag met beregenen en rooien. In klimland Keikop bedwing je echte klimrotsen, waarbij je echt aan de rotsen hangt. Spannend! Durf je helemaal naar de top van de drie meter hoge Klimsteen te klimmen? Of ga lekker roetsjen en glijd vanaf het letterlijke hoogtepunt van het park, de tien meter hoge uitkijktoren, pijlsnel naar beneden.

Dutch Tulip Experience

Land van Fluwel ligt midden de bollenstreek. En dat zie je rond én op het park. In het voorjaar, wanneer de bloemen in bloei staan natuurlijk, maar ook tijdens de Dutch Tulip Experience. Wandel door het bos en kom alles te weten over de geschiedenis van onze nationale bloem, de tulp. Er is een speciale versie voor kinderen en voor volwassenen.

Spetteren op het Strand van Fluwel

Een andere favoriet in het park is het Strand van Fluwel, met de gave speelvijver. Probeer droog de overkant te bereiken via het touwenparcours, springend van steen naar steen of op het stoere trekvlot. En is het mooi weer? Neem dan natuurlijk ook je zwemspullen mee voor een verkoelende duik.

Restaurant 'De Kneinsberg'

Honger gekregen van al dat spelen? Schuif dan aan in 'Restaurant de Kneinsberg', waar je binnen in de oude stolp of op het terras heerlijk bourgondisch kunt borrelen, lunchen en dineren. Je bent welkom, ook zonder bezoek aan het park! De Kneinsberg is ook open na sluitingstijd van het park.

 Bezoek www.landvanfluwel.nl

Rijd over de Trekkerbaan. Foto: Land van Fluwel
Rijd over de Trekkerbaan. Foto: Land van Fluwel
Beleef samen een dag vol avontuur. Foto: Land van Fluwel
Beleef samen een dag vol avontuur. Foto: Land van Fluwel
Lekker klimmen. Foto: Land van Fluwel
Lekker klimmen. Foto: Land van Fluwel
Roetsj naar beneden. Foto: Land van Fluwel
Roetsj naar beneden. Foto: Land van Fluwel
Een beetje vies worden is niet erg. Foto: Land van Fluwel
Een beetje vies worden is niet erg. Foto: Land van Fluwel