Spelen en spannende proefjes doen in de Kinderwerkplaats - GESLOTEN
De Kinderwerkplaats

Dit uitstapje bestaat niet meer. Kinderen hebben vaak grote dromen over wat ze later willen worden. Raketgeleerde, uitvinder of misschien wel automonteur? In de Kinderwerkplaats gaan ze aan de slag met echt gereedschap en voeren ze verschillende leuke proefjes uit. Zo ontdekken ze van alles over allerlei beroepen; experimenteer en leer! Bij binnenkomst krijgen alle kids een gereedschapskist vol spullen voor alle proefjes en mogen ze een gepaste outfit aantrekken. Dankzij de verkleedkist lopen ze er zo de hele dag als bouwvakker of laborant bij!

Speel met water en elektriciteit

Kinderen leren in de Kinderwerkplaats spelenderwijs. In het lab wanen kinderen zich een echte wetenschapper en bootsen ze een vulkaanuitbarsting na of doen ze proefjes met elektriciteit en water. De verschillende proefjes wisselen regelmatig. Daardoor kun je dus heel vaak langskomen en elke keer iets nieuws ontdekken! Neem ook een kijkje in de papierfabriek, het recyclestation of de kaarsenmakerij. Bijna alles wat je maakt mag je mee naar huis nemen, zoals een zelfgemaakte kaars. Naast bouwen en experimenteren is er ook genoeg ruimte om lekker te spelen. En ouders? Die mogen ook meedoen met de proefjes of lekker op het terras zitten met een kop koffie en een broodje.

Stoer en creatief kinderfeestje

Vier een kinderfeestje in de Kinderwerkplaats! Compleet met grappige proefjes, groepsfoto en broodjes knakworst. Kids kunnen kiezen uit verschillende soorten feestjes. Kies bijvoorbeeld voor een laboratoriumfeest of voor een bouwfeestje.

De Kinderwerkplaats in Den Haag leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Foto: De Kinderwerkplaats.