1

Friendship Sports Centre


-advertentiepositie-Friendship Sports Centre: vergaderlocatie en (bedrijfs)evenementen

Bij het Friendship Sports Centre kunnen kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte sporten en bewegen op de manier die bij hen past. Voetballen op een van de twee velden, zwemmen in extra verwarmd water, de atletiekbaan en verspringbak bedwingen, fitnessen en nog veel meer. Het is het enige sportcentrum van Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

Dit is mede mogelijk met steun van bedrijven. Door een vergadering of zakelijke bijeenkomst te boeken draag je als bedrijf bij aan sportclub Only Friends, waar het Friendship Sports Centre het 'clubhuis' van is. Er zijn diverse vergaderruimtes, geschikt voor kleine en grote groepen. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een sportclinic. Volg bijvoorbeeld een van de populaire clinics als zitvolleybal of rolstoelbasketbal. Bijzonder om zo kennis te maken met aangepast sporten.

Friendship Sports Centre: vergaderlocatie en (bedrijfs)evenementen in Amsterdam Noord leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor mensen met en zonder een beperking, van jong tot oud.

 Bezoek friendshipsc.nl

Foto: Friendship Sports Centre.
Foto: Friendship Sports Centre.