De leukste uitstapjes in Zeeland

Zeeuwsreisje.nl

Een vakantie aan de Zeeuwse kust wordt pas echt een succes met Zeeuwsreisje.nl. Van glamping op een boerenhofstede tot een overnachting in een B &B gevestigd in een oud klooster: alles is mogelijk. Via de website Zeeuwsreisje.nl vind je de mooiste accommodaties, maar ook een ruim aanbod originele tips voor activiteiten. Zo beleef je Zeeland op z'n best!

Zeeuwsreisje

Ideeën voor een overnachting in Zeeland

De accommodaties hebben allemaal iets origineels. Zo heeft het vakantiehuisje Chez Sur Mer in Kattendijk een bijzondere brocante inrichting en heeft het Beach House in Bruinisse een infrarood sauna. Ook kun je overnachten in een slaapstrandhuisje, tipi (originele Indianentent), pipowagen, voormalig bakhuisje of het volledig wit ingerichte 'Suite Blanche'. Op Zeeuwsreisje.nl vind je bovendien bij iedere accommodatie verschillende tips voor activiteiten in de omgeving.

Dagje Zeeland

Zomaar een dagje naar Zeeland? Dan ben je bij Zeeuwsreisje.nl ook aan het juiste adres! Naast een ruim aanbod accommodaties, biedt Zeeuwsreisje ook honderden vakantietips die je kunt selecteren op eiland of type. Zoals een zeehondensafari, bezoek aan een kaasboerderij, zeilen op de Oosterschelde onder begeleiding van een professionele schipper of zomaar cruisen door de mooie natuur met een elektrische fiets, familieskelter of solex. Onderweg stop je bij een mooie theetuin, fietscafé of pannenkoekenhuisje.

Vind nog veel meer vakantietips in Zeeland.

Zeeuwsreisje.nl in Domburg leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Overnacht in een strandhuisje

Overnacht in een strandhuisje

Overnacht in een strandhuisje