Choco Loca - Chocoladefeestjes!
Choco Loca

Dat je met chocolade heel veel kunt, wordt wel duidelijk bij Choco Loca. Heerlijke bonbon lollipops in alle soorten en maten, vrolijk versierde choco drip cakes of zelfs schilderen met chocola. Het is eigenlijk geen workshop, maar een heerlijk feestje! Je groepsuitje begint al leuk. Je wordt bij het verzamelpunt opgehaald door Tante Annie of één van de andere Guapa's en krijgt een grappige en ludieke vertelling over de stad tijdens de wandeling naar Choco Loca. Daar staan de zoete lekkernijen en drankjes al op je te wachten!

Maak je eigen Bossche bol

Het populairst is de workshop Bossche Bol Lol. Zing het lied van Zoete Lieve Gerritje en ontdek de herkomst van de Bossche bol - een goedbewaard geheim... Na een Bossche Borrel - proost! - ga je gezellig aan de slag. Begin met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant, gevolgd door de SlagroomBattle. Spuit die Bossche bol maar vol! Dan versier je je smakelijke creatie en wordt er een winnaar gekozen. Natuurlijk sluit je weer af met een drankje, om je leuke dagje uit te vieren!

Workshops met chocolade

  • Feestelijke bonbon lollipops maken
  • Maak je eigen high tea
  • Choco Happy Day: bonbons maken, chocolademasker en chocoladefondue
  • Bossche Bollen Tocht
  • Schilderen met chocolade
  • Chocolade Tapas
  • Online Chocoladeproeverij (€26,50)
De workshopruimte is vrolijk en kleurig ingericht en er is onbeperkt te drinken. Neem alle collega's mee voor een dag in Den Bosch, want Choco Loca zorgt voor een hoop lol met leuke activiteiten en workshops.

Choco Loca in Den Bosch leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, kinderfeestje (vanaf € 26,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca © Gerlo Beernink.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca © Gerlo Beernink.
Foto: Choco Loca.
Foto: Choco Loca.