Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

Een grote waterplas, een heerlijk zandstrand en speeltoestellen: ideale omstandigheden voor een zomers dagje. Naast een strand en waterskipark heeft Down Under in Nieuwegein ook voor de minder zonnige maanden leuke activiteiten. Probeer het wavesurfen of bodyboarden eens! Op de Wavesurfer komt het water met een snelheid tot 70 kilometer per uur omhoog. Daardoor ontstaat een mooie golf, die iedereen kan bedwingen. En heerlijk in de winter: het is lekker binnen. Trek een wetsuit aan, pak een board en test de wave!

Voor de beginners: bodyboarden

Uit de Laagravense Plas, die je buiten bij Down Under vindt, stroomt het water naar binnen naar de Wavesurfer. Door het water met grote snelheid tegen het schuin oplopende vlak te spuiten ontstaat er een constante golf. Voor beginners is bodyboarden de perfecte manier om deze golf aan den lijve te ondervinden. Met een wetsuit aan kun je op het board gaan liggen of met je knieën op gaan zitten. En dan, surfen maar!

Oefen je tricks met wavesurfen

Een tandje hoger dan het bodyboarden is het wavesurfen, want dan is liggen of zitten er niet meer bij. Probeer zo lang mogelijk te blijven staan, terwijl de golf onverminderd doorstroomt. Eenmaal stevig op board durf je misschien wel wat trucjes uit te proberen! Zowel waveboarden als bodyboarden zijn leuk om te doen met een groep collega's, vrienden of familie.

Voetgolf, paintball en meer actieve uitjes

Geen zin om een nat pak te halen? Dan heb je bij Down Under nog genoeg andere activiteiten om uit te kiezen. Speel een potje voetgolf op de 9-holes baan en trap die voetbal in de hole. En altijd leuk: paintball! Grijp de paintballwapens en trek een camouflagepak aan voor een spannend spel.

Bezoek www.downunder.nl »

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under in Nieuwegein leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

www.downunder.nl »

Op de knieën.

Probeer het bodyboarden.

Op de knieën.

Op de knieën.

Op de knieën.

Op de golven staan.

Op de knieën.

Een potje voetgolfen!

Op de knieën.

Spannend spelletje paintballen.