nieuwegein zwembaden

Nieuwegein Zwembad (12)

Gevonden in de buurt van Nieuwegein:

Bosbad Amersfoort

AMERSFOORT, GELDERLAND - Bosbad Amersfoort is een openluchtzwembad voor de hele familie. Geniet in een bosrijke omgeving van een heerlijk dagje zwemmen.

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 8 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

De Doetse Kom

GIESSENBURG, ZUID-HOLLAND - Het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard is De Doetse Kom. Kom hier heerlijk afkoelen in het water en sjees van de vijftig meter lange glijbaan!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,75

peuters gratis

Molenduinbad Norg

NORG, DRENTHE - Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,65

peuters vanaf € 1,70

Laco Driebergen

DRIEBERGEN, UTRECHT - Sportcentrum Utrechtse Heuvelrug heeft een groot zwembad met vier bassins en een buitenbad. Bij mooi weer kun je hier heerlijk afkoelen en zonnen!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,90

Zwembad De Tobbe

ARKEL, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Tobbe is een klein openluchtzwembad in Arkel waar het heerlijk toeven is tijdens warme dagen. Ook kun je er meedoen met de zwemvierdaagse!

vandaag nog gesloten, geopend 29 april t/m 2 september, van 14:00 uur tot 17:30 uur

entree vanaf € 4,00

peuters gratis

Zwembad De Koet

KOCKENGEN, UTRECHT - Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,25

Openluchtzwembad De Spettertuin

NOORDELOOS, ZUID-HOLLAND - De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 9 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur

entree vanaf € 3,50

Zwembad Den Hommel

UTRECHT, UTRECHT - Zwembad Den Hommel in Utrecht heeft naast een warm recreatiebad, een wildwaterkreek, een glijbaan, stoombaden en een waterspeeltuin.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,90

kinderen vanaf € 3,70

peuters vanaf € 3,10

Zwembad Waterwijs

UTRECHT, UTRECHT - Waterwijs is een zwembad waar je in ontspannen sfeer kunt werken aan zwemvaardigheden of aan je conditie. Ook is er veel aandacht voor wellness en geestelijke ontspanning.

open op dinsdag

entree vanaf € 15,80