Nieuwegein en omgeving

Kom zwemmen bij De Scheg!

Gevonden in de buurt van Nieuwegein:

Bosbad Amersfoort

AMERSFOORT, GELDERLAND - Bosbad Amersfoort is een openluchtzwembad voor de hele familie. Geniet in een bosrijke omgeving van een heerlijk dagje zwemmen.

gesloten, open van  28 april t/m 8 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur

Openluchtzwembad De Spettertuin

NOORDELOOS, ZUID-HOLLAND - De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

gesloten, open van  28 april t/m 9 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur

De Doetse Kom

GIESSENBURG, ZUID-HOLLAND - Het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard is De Doetse Kom. Kom hier heerlijk afkoelen in het water en sjees van de vijftig meter lange glijbaan!

elke dag geopend

Zwembad De Tobbe

ARKEL, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Tobbe is een klein openluchtzwembad in Arkel waar het heerlijk toeven is tijdens warme dagen. Ook kun je er meedoen met de zwemvierdaagse!

gesloten, open van  5 mei t/m 1 september, van 14:00 uur tot 17:30 uur

Laco Driebergen

DRIEBERGEN, UTRECHT - Sportcentrum Utrechtse Heuvelrug heeft een groot zwembad met vier bassins en een buitenbad. Bij mooi weer kun je hier heerlijk afkoelen en zonnen!

elke dag geopend

Zwembad Den Hommel

UTRECHT, UTRECHT - Zwembad Den Hommel in Utrecht heeft naast een warm recreatiebad, een wildwaterkreek, een glijbaan, stoombaden en een waterspeeltuin.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Openluchtzwembad 't Wilgerak

SCHOONHOVEN, ZUID-HOLLAND - In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

gesloten, open van  28 april t/m 12 september, van 07:00 uur tot 17:30 uur

Molenduinbad Norg

NORG, DRENTHE - Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

elke dag geopend

Zwembad De Koet

KOCKENGEN, UTRECHT - Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

gesloten, open van  14 april t/m 15 september

Openluchtzwembad De Dompelaar

GROOT-AMMERS, ZUID-HOLLAND - Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon in de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 augustus, van 14:00 uur tot 18:00 uur

Zwembad Waterwijs

UTRECHT, UTRECHT - Waterwijs is een zwembad waar je in ontspannen sfeer kunt werken aan zwemvaardigheden of aan je conditie. Ook is er veel aandacht voor wellness en geestelijke ontspanning.

open op dinsdag