nieuwegein zwembaden

Nieuwegein Zwembad (12)

Gevonden in de buurt van Nieuwegein:

Zwembad De Tobbe

ARKEL, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Tobbe is een klein openluchtzwembad in Arkel waar het heerlijk toeven is tijdens warme dagen. Ook kun je er meedoen met de zwemvierdaagse!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

peuters gratis

Laco Driebergen

DRIEBERGEN, UTRECHT - Sportcentrum Utrechtse Heuvelrug heeft een groot zwembad met vier bassins en een buitenbad. Bij mooi weer kun je hier heerlijk afkoelen en zonnen!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,95

Zwembad Den Hommel

UTRECHT, UTRECHT - Zwembad Den Hommel in Utrecht heeft naast een warm recreatiebad, een wildwaterkreek, een glijbaan, stoombaden en een waterspeeltuin.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,90

kinderen vanaf € 3,70

peuters vanaf € 3,10

Zwembad De Koet

KOCKENGEN, UTRECHT - Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,25

Molenduinbad Norg

NORG, DRENTHE - Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,75

peuters vanaf € 1,75

Openluchtzwembad 't Wilgerak

SCHOONHOVEN, ZUID-HOLLAND - In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,20

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

De Doetse Kom

GIESSENBURG, ZUID-HOLLAND - Het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard is De Doetse Kom. Kom hier heerlijk afkoelen in het water en sjees van de vijftig meter lange glijbaan!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,75

peuters gratis

Zwembad Waterwijs

UTRECHT, UTRECHT - Waterwijs is een zwembad waar je in ontspannen sfeer kunt werken aan zwemvaardigheden of aan je conditie. Ook is er veel aandacht voor wellness en geestelijke ontspanning.

open op dinsdag

entree vanaf € 15,80

Bosbad Amersfoort

AMERSFOORT, GELDERLAND - Bosbad Amersfoort is een openluchtzwembad voor de hele familie. Geniet in een bosrijke omgeving van een heerlijk dagje zwemmen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis