Logeren bij de boer in Meliskerke met FarmCamps

FarmCamps Mariekerke

In het zonnige Zeeland staat FarmCamps Mariekerke. Vanaf 2013 kun je ook daar een heerlijke boerenvakantie vieren. De boerderij is van oudsher een veeteeltbedrijf en akkerbouwbedrijf, maar sinds kort lopen er ook melkschapen rond. Die zorgen voor heerlijke schapenkaasjes.

Overnacht in een luxe safaritent en ga overdag de boer op. Op Mariekerke is het één grote beestenboel. Zo zijn er naast twee rassen koeien en schapen ook geiten, kippen, eenden, ganzen en zelfs nandoe’s en reuze konijnen te vinden! Neem ook eens een kijkje bij het maïsdoolhof of het bloemenplukveld.Op zondag hanteert FarmCamps Mariekerke zondagsrust. Op deze dag zijn de boerderijwinkel en Hooi Hooi Speelschuur gesloten en zijn er verder ook geen activiteiten.

De kampeerboerderijen van FarmCamps staan bekend om hun comfortabele safaritenten, dus geen gesjouw meer met beddengoed en opklaptafels! Ook beschikt elke boerderij over een centraal terras, een knus kampvuur, nette sanitaire voorzieningen en een eigen parkeerterrein.

FarmCamps Mariekerke in Meliskerke leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kamperen tussen de koeien

Zelf melken

Kamperen tussen de koeien

Kamperen tussen de koeien

Kamperen tussen de koeien

Samen buiten eten

Kamperen tussen de koeien

Lammetje in Meliskerke