Balls and arrows - paintball en airsoft

Balls and Arrows paintball airsoft

Het sluipen door het bos met een wapen in de hand, wachtend op een slachtoffer voor de gekleurde verfballetjes. De paintballsport heeft in Nederland al veel fans! Bij Balls and Arrows in Lelystad wacht een nieuwe uitdaging voor de fanatieke strijders. Op ruim vijftien hectare grond zijn verschillende velden uitgezet, midden in de bossen. Bos, schuilplaatsen en spannende paadjes: alle ingrediënten voor een stevig potje paintballen zijn aanwezig. En daarnaast daagt Balls and Arrows bezoekers uit voor een andere schietsport. Wat dacht je van handboogschieten, kruisboogschieten of airsoften?

Paintballen

Balls and Arrows heeft flink de ruimte genomen in de bossen van Lelystad. Grote, ruim opgezette speelvelden met voldoende schuilplaatsen bieden elke groep een spannend decor voor paintball. Het speelveld is gereserveerd voor de groep, dus het beschieten van of beschoten worden door anderen is niet mogelijk. Alle ruimte om helemaal op te gaan in het spel! Balls and Arrows zorgt voor de professionele begeleiding, de uitrusting en de wapens. En voor de vrijgezel is er een prachtig Bunnypak, zodat hij of zij extra in de gaten loopt. Schieten maar! Bang voor blauwe plekken? Waag je dan aan een potje airsoften.


Handboogschieten in Lelystad

Schietsporten

Haast geluidloos zoeven er pijlen over het terrein in Lelystad, om vervolgens nog natrillend te blijven steken in de roos. Paintballen is niet de enige sport die je bij Balls and Arrows kunt beoefenen. Ook boogschieten, kruisboogschieten en luchtdrukschieten staan op het programma. Wie is de scherpschutter van de groep? Deelnemers krijgen 2,5 uur lang les in de drie verschillende schietsporten en belanden daarna in een echte schietwedstrijd. Het uur van de waarheid, want hier wordt de winnaar beslist. De beste schutter ontvangt een oorkonde van de Snipers elite. Leuk voor aan de muur!

Balls and Arrows paintball airsoft in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Balls and Arrows paintball airsoft

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.