Feestlocatie Bossche Kelders

Feestlocatie Bossche Kelders

Een bourgondisch feestje vier je bij de Bossche Kelders! Deze unieke feestlocatie in middeleeuwse kelders maakt een groepsuitje in Den Bosch compleet. Maak eerst een vaartocht over de Dieze, of een humoristische stadswandeling en geniet daarna in de Bossche Kelders van een hapje en een drankje. Of begin een dagje Den Bosch in de Bossche Kelders met een lekkere Bossche bol en een kopje koffie, of een uitgebreide lunch.

De Bossche Kelders zijn af te huren voor een verjaardag, bruiloft of bijvoorbeeld een personeelsfeestje. Onder de grond staan de heerlijkste hapjes klaar. Van een lekkere Bossche bol en een kopje koffie tot ossenhaasjespuntjes in Stroganoffsaus en van een lekker tomatenroomsoepje tot een paar lekkere lunchbroodjes.

Dinerbuffetten

Bij de Bossche Kelders kun je kiezen uit allerlei heerlijke dinerbuffetten. Zoals een warme ham-buffet, een vis-buffet of een Mexicaans buffet. Een aanrader is de Middeleeuwse avond! Begin de avond met een brandenwijntje. Daarna stroomt de tafel vol met gevulde runderbouillon, warme gerookte paling, gemarineerde spareribs, kippenvleugeltjes en nog veel meer. Om je vingers bij af te likken, zo lekker! Een troubadour zorgt de hele avond voor gezellige muziek!

Een bourgondisch uitje in de Bossche kelders leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnen dag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. De activiteiten zijn geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. De kelders zijn privé geopend vanaf minimaal 20 gasten tot maximaal 150 gasten.

Feestlocatie Bossche Kelders

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.