Samen zeilen op het IJsselmeer

Zeilen IJsselmeer Twee Gebroeders

De 1050 jaar oude Vestingstad Muiden is het startpunt voor een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer. Stap aan boord van zeilklipper Twee Gebroeders, waar iedereen zich snel thuis voelt in het oude vrachtruim. Aan de bar halen gasten een drankje en op het dek kan iedereen heerlijk luieren, terwijl het stijlvolle schip over het IJsselmeer vaart. Neem zelf eten mee of laat de dag compleet verzorgen door de bemanning. Onvergetelijk en ontspannend, zo'n dagje op het water!

TweeGebroeders

Kies een leuk arrangement

Er is veel mogelijk. Kies een arrangement dat bij jou en je bedrijf, vriendengroep of familie past, bijvoorbeeld:

Goed bereikbaar

Muiden ligt 15 kilometer van Amsterdam aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan op drie minuten lopen afstand van de boot. Alles is mogelijk: volledige verzorging van de catering door de bemanning, gedeelde verzorging (neem zelf eten mee, de Twee Gebroeders verzorgt de drankjes, de barman of -vrouw en de afwas of geen verzorging, waarbij je zelf alles regelt.

Barbecueën en borrelen aan boord

Een dagje op het water nog leuker maken? Kies voor een smakelijke maaltijd aan boord, zoals, ontbijt of lunch, life cooking of een barbecue aan boord, als het schip voor anker ligt voor de haven van Muiden. Of combineer het zeilen met een bezoekje aan de haven van Volendam, een kijkje op forteiland Pampus of het Muiderslot.

Zeilen IJsselmeer Twee Gebroeders in Muiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zeilen IJsselmeer Twee Gebroeders

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.