1

Vertigo Sports: adrenalinekick op het strand
Vertigo Sports

Trotseer weer en wind, beleef powerkiten en kitesurfen en voel de adrenaline stromen. Vertigo Sports heeft voor iedereen een uitdaging! Leer de fijne kneepjes van het kitesurfen, volg een lesje powerkiten of speel met de hele groep een stoere beachgame. Bij Vertigo Sports kan iedereen terecht voor een leuk, actief dagje uit.

Kitesurfen, powerkiten, brandingkajakken met Vertigo Sports op het strand van Vrouwenpolder

Powerkiten

Sta versteld van de kracht van de wind en gooi al je behendigheid in de strijd: ervaar de spectaculaire sensatie van het powerkiten! De krachtige vlieger heeft maar een béétje wind nodig om een eigen leven te leiden. Zie dat maar eens onder controle te krijgen. Gelukkig krijg je hulp van een instructeur. Voor de beginners zijn er ook kleinere vliegers, waardoor powerkiten voor iedereen mogelijk is.

Activiteiten op het strand

Beachvolley, beachsoccer en skimboarden. Vul een complete dag in op het strand met één van de toffe beachactiviteiten! Ideaal voor groepen, want je verveelt je geen moment. Het opspattende water, de wind die aan alle kanten trekt. Ga als kitesurfer de strijd aan met de elementen! De instructeurs van Vertigo Sports delen hun passie voor deze sport graag met iedereen. Op het Noordzeestrand van het Zeeuwse Vrouwenpolder geven ze intensieve kitesurflessen, zodat iedereen de kick van deze sport zelf kan voelen. Liever wat rustiger beginnen? Beweeg je dan ontspannen over het water met een Stand Up Paddle!

Stand up paddling

Stand up paddling, het zogenaamde suppen, is een ontspannen manier om het water te verkennen. Staand op een speciaal surfboard kun je rustig of intensief over de golven peddelen. Zo ben je binnen no time een stoere beachbabe of -boy, zonder al te veel moeite.

Tip! Eenmaal verslingerd aan kitesurfen kun je in de shop van Vertigo Sports in Kamperland terecht voor de beste materialen.

Vertigo Sports organiseert actieve groepsactiviteiten op het strand. Individueel kitesurfles is ook mogelijk.Kitesurfen op het strand van Vrouwenpolder

Vertigo Sports in Vrouwenpolder leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Vertigo Sports: adrenalinekick op het strand