Smakelijk Fietsen: fiets een driegangendiner bij elkaar!

Smakelijk Fietsen

Fietstochten langs bekende en onbekende mooie stukjes Nederland plus de lekkerste gerechten: Smakelijk Fietsen heeft de beste combinatie gevonden! In een prachtig landschap fiets je van gerecht naar gerecht, om zo uiteindelijk bij verschillende restaurants te genieten van een driegangendiner. Daarmee combineer je twee leuke activiteiten. Heerlijk uitwaaien en daarna smullen.

Er zijn verschillende routes, die variƫren in lengte van veertig tot vijftig kilometer. Het hele fietsarrangement duurt tussen de vijf en zes uur. Er zijn op nu acht startpunten in Overijssel! Bijvoorbeeld de fietsroute die start in Denekamp. De eerste mooie plek waar je langskomt, is landgoed Singraven. Een gebied met akkers, moerassen, lanen en een eeuwenoude watermolen. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in het gezellig drukke stadje Ootmarsum. Ook leuk is de tocht over de Sallandse Heuvelrug. Fietsen over de Noetselerberg, de Holterberg, de Sprengenberg en de Luttenberg en als afsluiter genieten van een dessert in Nijverdal. Als je daar geen trek van krijgt... Bekijk alvast een voorproefje van alle routes

Bij de start ontvangt elke deelnemer een fietskaarthouder en een fietsrouteboekje. Tussen 10:00 uur en 14:00 uur klinkt het startschot voor de tocht. Na een goede start met koffie, thee en wat lekkers fiets je daarna door het prachtige landschap van gerecht naar gerecht. Een soepje, een hoofdgerecht en natuurlijk een lekker toetje. Wie gaat er mee? Fiets smakelijk!

Smakelijk Fietsen in Holten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Smakelijk Fietsen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.