Camping Grand Bru

Camping Grand Bru

Een gezellige, vooral Nederlandstalige camping midden in Wallonië, dat is Camping Grand Bru. Het gastvrije personeel en de prachtige natuur doen de bezoeker al snel overwegen om voorgoed naar de rustgevende Ardennen te verhuizen.

Camping Grand Bru is gelegen nabij het kleinste Middeleeuwse dorpje van de wereld: Durbuy. Naast het bewonderen van dit idyllische plaatsje is er in de nabije omgeving genoeg te beleven. Te midden van de ongerepte natuur die de Ardennen rijk is, kunnen vakantiegangers kajakken, mountainbiken of genieten van de wandelrijke omgeving. Dat genieten van de natuur kan ook al op de camping zelf, waar stromende beekjes uitmonden in beekjes en watervallen.

Verblijf


De verschillende verblijfmogelijkheden maakt Camping Grand Bru geliefd voor elke kampeerliefhebber. Bezoekers kunnen met hun eigen tent of caravan overnachten op de camping, maar zij kunnen er ook voor kiezen om te verblijven in een stacaravan die van gemakken als een ruime keuken en douche voorzien zijn. Maar ook in de herberg van de camping is het goed toeven. De kamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden en een eigen wasbak.

Camping Grand Bru in Durbuy leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Grand Bru

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.