Ga op expeditie in Outdoorpark Alkmaar

Outdoorpark Alkmaar

Op expeditie in de buitenlucht! Outdoorpark Alkmaar daagt groepen uit voor een actieve dag. Test je skills en doorzettingsvermogen op de hindernisbaan en ga nog even door met de Obstacle Run. Vind je weg langs de verschillende obstakels van diverse niveaus. Er zijn veel arrangementen mogelijk met kruisboogschieten, stormbanen of teambuildingsactiviteiten, gecombineerd met een duik in het zwembad Hoornse Vaart. Probeer ook eens Expeditie Alkmaar. Scholen, bedrijven en groepen onderbreken of besluiten de activiteiten in het groene park met broodjes, lunch, een barbecue of iets anders lekkers.

Bedrijven naar buiten

Daag vrienden, familie of collega's uit en beleef samen een opwindende dag in de buitenlucht. Combineer de hindernisbaan met kruisboogschieten of ga voor het echte werk op de stormbaan. Een dagje in Outdoorpark Alkmaar zet alle werknemers op scherp. Teamspirit, precisie en doorzettingsvermogen worden op een leuke manier getest. Bekijk alvast de leukste bedrijfsuitjes.

Spannend schoolreisje

Hindernissen overwinnen, rennen, klimmen en dan nog zwemmen! Een schoolreisje naar Outdoorpark Alkmaar is dag vol actie! Voor schoolklassen zijn er diverse programma's, waarin de kinderen zich optimaal kunnen uitleven.

Kinderfeestjes

Maak een kinderfeestje extra avontuurlijk en overwin samen de Obstacle Run in Outdoorpark Alkmaar. Een begeleider neemt de jarige en het gezelschap mee op avontuur in het park. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. Voor een kleine extra bijdrage kunnen kinderen daarna nog onbeperkt zwemmen. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf minimaal acht deelnemers. Minimale adviesleeftijd is acht jaar.

Outdoorpark Alkmaar in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Outdoorpark Alkmaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.