Kasteel & park Rosendael: UITagenda & activiteiten.

UITagenda Pas op voor de Bedriegertjes bij kasteel Rosendael

Bekijk de activiteiten van Pas op voor de Bedriegertjes bij kasteel Rosendael. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Ontmoet Kasteelbewoners Rozendaal »

03-07-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Oude Moestuin - Open dag Brakel »

03-07-22 Bezoek de historische en ecologische moestuin op landgoed Brakel.

Parkrondleiding Rozendaal »

09-07-22 Vandaag kan je mee op pad met de parkgids voor een historische parkrondleiding en deze start in het kasteel met een rondgang in het kasteelsouterrain.

Zomeravondopenstelling Rozendaal »

15-07-22 Geniet van een prachtige zomeravond op kasteel Rosendael. Wij ontvangen je graag op het terras van de Oranjerie met uitzicht op de rozentuin.

Agapanthus markt Rozendaal »

16-07-22 Liefdesbloemen op park en kasteel Rosendael; De Agapanthus- en kasteeltuinmarkt. Kwekers van deze bijzondere kuipplant komen met hun planten, de op Rosendael reeds aanwezige agapanthuscollectie versterken en bieden ook hun planten te koop aan!

Trots markt Rozendaal »

17-07-22 Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Oude Moestuin - Open dag Brakel »

17-07-22 Bezoek de historische en ecologische moestuin op landgoed Brakel.

Parkvoorstelling Rozendaal »

26-07-22 Beleef actief de kindervoorstelling Toedan en Watnou in het prachtige bostheater in park Rosendael.

Hoe wordt ik Prins(es) Rozendaal »

27-07-22 Hoe word ik een prins of prinses op kasteel RosendaelDroom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus Hoe word ik een echte prins of prinses op kasteel Rosendael.

Zomeravondopenstelling Rozendaal »

29-07-22 Geniet van een prachtige zomeravond op kasteel Rosendael. Wij ontvangen je graag op het terras van de Oranjerie met uitzicht op de rozentuin.

Professor Bombasticus Rozendaal »

06-08-22 Professor Bombasticus komt op bezoek in het kasteel. Hij maakt een speciale toverdrank en jij kunt hem daar mee helpen.

Ontmoet kasteelbewoners Rozendaal »

07-08-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Oude Moestuin - Open dag Brakel »

07-08-22 Bezoek de historische en ecologische moestuin op landgoed Brakel.

Parkvoorstelling Rozendaal »

09-08-22 Beleef actief de kindervoorstelling Toedan en Watnou in het prachtige bostheater in park Rosendael.

Zomeravondopenstelling Rozendaal »

12-08-22 Geniet van een prachtige zomeravond op kasteel Rosendael. Wij ontvangen je graag op het terras van de Oranjerie met uitzicht op de rozentuin.

Parkrondleiding Rozendaal »

13-08-22 Parkrondleiding, incl. bezoek kasteelsouterrainVandaag kan je mee op pad met de parkgids voor een historische parkrondleiding en deze start in het kasteel met een rondgang in het kasteelsouterrain.

Trots markt Rozendaal »

21-08-22 Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Oude Moestuin - Open dag Brakel »

21-08-22 Bezoek de historische en ecologische moestuin op landgoed Brakel.

Zomeravondopenstelling Rozendaal »

26-08-22 Zomeravondopenstelling kasteel Rosendael.Geniet van een prachtige zomeravond op kasteel Rosendael. Wij ontvangen je graag op het terras van de Oranjerie met uitzicht op de rozentuin.

Hoe wordt ik Prins(es) Rozendaal »

31-08-22 Hoe word ik een prins of prinses op kasteel Rosendael?Droom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus Hoe word ik een echte prins of prinses op kasteel Rosendael.

Ontmoet kasteelbewoners Rozendaal »

04-09-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Oude Moestuin - Open dag Brakel »

04-09-22 Laatste open dag van 2022: Bezoek de historische en ecologische moestuin op landgoed Brakel.

Parkrondleiding Rozendaal »

10-09-22 Parkrondleiding, incl. bezoek kasteelsouterrain.Vandaag kan je mee op pad met de parkgids voor een historische parkrondleiding en deze start in het kasteel met een rondgang in het kasteelsouterrain.

Montmartre markt Rozendaal »

11-09-22 Ook in 2021 worden er sfeervolle Montmartre markten georganiseerd op de kastelen. De entourage van de kastelen zorgen voor de perfecte sfeer voor de Montmartre markten.

Trots markt Rozendaal »

18-09-22 Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Open TopTrouwlocatieRoute Rozendaal »

25-09-22 Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen op deze dag van 11:00 tot 16:00 uur de Open Toptrouwlocatie Route.

Ontmoet kasteelbewoners Rozendaal »

02-10-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Parkrondleiding Rozendaal »

08-10-22 Vandaag kan je mee op pad met de parkgids voor een historische parkrondleiding en deze start in het kasteel met een rondgang in het kasteelsouterrain.

Trots markt Rozendaal »

16-10-22 Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Hoe wordt ik Prins(es) Rozendaal »

19-10-22 Droom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus Hoe word ik een echte prins of prinses op kasteel Rosendael. Kinderen maken met een hofdame of een lakei een tocht door het kasteel en leren deftige manieren.

Professor Bombasticus Rozendaal »

28-10-22 Professor Bombasticus komt op bezoek in het kasteel. Hij maakt een speciale toverdrank en jij kunt hem daar mee helpen.

Ontmoet kasteelbewoners Rozendaal »

06-11-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Workshop Mood/Styleboard Rozendaal »

27-11-22 Heb je een vriendinnendag, een familiedag of een teambuildings uitje van je bedrijf? Dan is het natuurlijk super gezellig om met zijn allen een workshop te volgen bij CLARI. In een prachtige omgeving bij Kasteel Rosendael geeft Clari haar workshops.

Winterfair op Rosendael Rozendaal »

03-12-22 - 04-12-22 Het mooie Kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere WinterFair.Tal van winterse activiteiten en unieke producten zijn te vinden in een sprookjesachtige omgeving. Vol warmte en liefde is deze fair een absolute aanrader.

Ontmoet kasteelbewoners Rozendaal »

04-12-22 Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Professor Bombasticus Rozendaal »

27-12-22 Professor Bombasticus en zijn Magisch Laboratorium van de geschiedenis.