Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek: UITagenda & activiteiten.

UITagenda Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Bekijk de activiteiten van Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op Gooilust 's-Graveland »

26-09-21 26-09-21 Ga mee met de boswachter door het Bos van Blaauw en ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op buitenplaats Gooilust in s-Graveland. Deze twee uur durende wandeling, inclusief een bezoek aan de uit 1823 daterende Siertuin, is voor volwassenen.

Ontdek de herfst op Boekesteyn in 's-Graveland »

02-10-21 Ervaar de herfst in het oude bos van Boekesteyn!

OERRR Uilenballen uitpluizen in ’s-Graveland »

03-10-21 Pluis een uilenbal uit en ontdek wat erin zit!

De Slotplaats OERRR Dag Bakkeveen »

03-10-21 Speuren, spelen, spotten en knotten. Ben jij niet bang in het bos? Kom dan samen met je ouders naar dit leuke evenement van OERRR. Je gaat op ontdekkingstocht in het bos en leert alles over haar bewoners. Wil je bosdieren spotten, bomenbingo spelen, een egel aaien en marshmallows roosteren boven een vuurtje? Trek dan je laarzen en oude kleren aan en ga als een echte boswachter van OERRR op avontuur!

Fatbike Tour Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

03-10-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Trekvogelwandeling op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

03-10-21 In september en oktober is de vogeltrek op Schiermonnikoog op volle toeren.

De Slotplaats OERRR Dag Bakkeveen »

03-10-21 03-10-21 Speuren, spelen, spotten en knotten. Ben jij niet bang in het bos? Kom dan samen met je ouders naar dit leuke evenement van OERRR. Je gaat op ontdekkingstocht in het bos en leert alles over haar bewoners. Wil je bosdieren spotten, bomenbingo spelen, een egel aaien en marshmallows roosteren boven een vuurtje? Trek dan je laarzen en oude kleren aan en ga als een echte boswachter van OERRR op avontuur!

Ontdek de herfst op Gooilust in 's-Graveland 's-Graveland »

09-10-21 Ontdek de herfst op buitenplaats Gooilust! Geniet tijdens deze 1,5 uur durende activiteit voor volwassenen van de herfst en ontdek alle highlight van deze buitenplaats in s-Graveland.