zuid-limburg

Zuid Limburg Kinderen (59)

Wandel op blote voeten in het BloteVoetenPark!

BRUNSSUM, LIMBURG - De dresscode van het BloteVoetenPark in Brunssum: blote voeten! Banjer door de modder, klauter over hindernissen en dwaal door het doolhof. Beleef een avontuur in de natuur, op blote voeten.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 3,75

peuters gratis

Hof van Huntjens

MAASTRICHT, LIMBURG - Neem de plaats in van melkboer Huntjes en slaap een nachtje in de Hof van Huntjens. In plaats van melk stroomt er nu bier uit de tap van deze gezellige herberg.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 5,50

Bowling Valkenburg

VALKENBURG, LIMBURG - Laat de ballen rollen bij het gezellige en stijlvol ingerichte Bowling Valkenburg en ontspan tijdens een gezellige avond uit.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 19,50

kinderen vanaf € 14,00

2beHotel Kind of Blue

MAASTRICHT, LIMBURG - Tussen het oude en nieuwe Maastricht biedt een oud herenhuis onderdak aan toeristen. 2beHotel Kind of Blue is een klein designhotel op loopafstand van het station.

elke dag geopend

entree vanaf € 110,00

Herberg In den Haversack

NUTH, LIMBURG - Deze typisch Limburgse boerderij met binnenplaats is deels ingericht in vintage-stijl. In Herberg In den Haversack worden feestjes gegeven tot in de late uurtjes. Van de kinderen heb je weinig last; die vermaken zich prima op de pony-zolder.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Indoor speelparadijs Kinderstad Heerlen

HEERLEN, LIMBURG - Rennen en ravotten bij Kinderstad Heerlen! Ga waterfietsen, draai in de rondte op de draaimolens en spring naar hartelust op de springkussens. Helemaal spannend: de achtbaan en de waterglijbaan.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,00

peuters gratis

Natuurtuinen Jekerdal

MAASTRICHT, LIMBURG - Ontdekt de natuurtuinen van Jekerdal in het zuiden van Limburg en leer alles over wilde planten, natuurtuinieren of geveltuinen. Voor een leerzaam en natuurlijk middagje weg.

open op dinsdag, woensdag, donderdag

gratis toegang

Van de redactie

UITagenda Zuid-Limburg, vanaf 20 juli 2018