INFODECODATA


-advertentiepositie-



INFODECODATA

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Graphic Design Museum is het eerste museum ter wereld voor grafische vormgeving. Het museum staat in het centrum van Breda en presenteert het brede en dynamische gebied van grafisch ontwerpen. Het Graphic Design Museum plaatst het actuele grafisch ontwerpen in een historische en culturele context, open naar de wereld en de technologie. Het vertegenwoordigt alle vormen van media, van drukwerk tot interactief webdesign.

EEN EEUW GRAFISCH DESIGN
Grafisch ontwerpen bestaat zo’n 100 jaar en heeft in Nederland een rijke traditie opgebouwd met internationaal befaamde ontwerpers. In de twintigste eeuw was grafisch ontwerpen een relatief overzichtelijk gebied met een kleine groep professionele beoefenaars zoals Piet Zwart, Willem Sandberg, Wim Crouwel en Anthon Beeke. Het Graphic Design Museum biedt een internationaal podium aan gevestigde ontwerpers en is tevens een platform voor nieuw toptalent.

KINDEREN
Kinderen worden in het museum zelf ontwerper en publiceren met vormen, kleuren, materialen, tekens en pictogrammen. Volwassenen en jongeren krijgen inzicht in heden en verleden van de beeldcultuur en worden op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen in visuele communicatie.

 Bezoek www.graphicdesignmuseum.com

INFODECODATA
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.