Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

5
Wij waren hier door slechte ervaringen, vooral qua eten, 3 jaar niet geweest en dachten Kom, we proberen het weer een keer. De sauna op zich is best leuk. Maar de bediening was niet erg vriendelijk en begonnen eind van de middag al de eerste kussens van de stoelen te halen terwijl het mooi weer was. Om 19.30 was alles opgeruimd. Wij aten voor het diner specialiteit van de kok. Dit was een grote aanfluiting en hebben we teruggestuurd. Smakeloze biefstuk vol met zenen, wat groente zo uit het water droog en zonder smaak en een bakje verlepte slabladen. Deze kok moet zich schamen. De jongen van de bediening was het met ons eens en schaamde zich ook hiervoor. Hij loste het goed op door het van de rekening te schrappen maar wij hadden liever lekker gegeten.
25-05-2017 door Annagien Spijker, bezoekdatum: 23 Mei, met vrienden
9
Een dagje Hoge Veluwe is voor iedereen een prachtig uitje. Ga je voor de kunst of heerlijk genieten van park en bos het kan allemaal. Met vrienden of familie, de kinderen kunnen mee op de fiets. Voor de kinderen speelplezier, info centrum heel leuk en educatief voor groot en klein. Interessante excursies over natuur en dieren wereld. Verder leuke pauze momenten in restaurant muzeum Kroller Muller of het park restaurant of koffie bij kiosk Hubertus ze hebben nu ook mogelijkheid om daar een barbecue te reserveren op zondag. Die hebben wij al geprobeerd. Is een aanrader om daar mee af te sluiten op een zonnige dag, goed verzorgd en zeer goede kwaliteit.
24-05-2017 door Joke, bezoekdatum: 21 mei, met een groep
3
Goedkope rommel voor veel geld te koop. Er zijn tal van winkels die deze spullen verkopen voor een veel betere prijs.
24-05-2017 door N.N., bezoekdatum: 24 mei, met partner
8
De T-Rex is natuurlijk geweldig en de tentoonstelling er omheen mooi vormgegeven. Voor wie meer wil weten is het personeel meer dan bereid uitgebreid te vertellen. De man die in een lab Triceratops botten zat schoon te maken onderbrak zonder problemen zijn werk. Voor wie alleen komt om passief te consumeren is het minder ja.
23-05-2017 door Henk en Roos, bezoekdatum: 23 mei 2017, met oudere kinderen
7
De ark ligt momenteel in Lelystad. Al fietsend in het zonnetje werd onze aandacht door de ark getrokken: Oh ja dat hadden we in de krant gelezen. Even langsfietsen? Even binnenkijken? Mijn man wilde bij het zien van de prijzen eigenlijk niet meer naar binnen, maar kindlief wilde zo graag dat we overstag gingen. Entree: 14,50 volwassene en kind 9,50. Dus voor ons: 38,50. De houten poppen zijn op zich mooi gemaakt, met humor en vol details. Dat was het dan ook. Wat was leuk: interactieve dingen, zoals het omgooien van Goliath, de speeltuin op het buitendek (met reuzenkonijn) en de lachspiegels. Wat was minder leuk: de speurtocht duurde net krap een uurtje. Wel leuk bedacht, maar de informatieborden stonden vol grammaticale fouten. Het 'restaurant' was niet open. Een heel stuk vol lege tafels, zonder personeel, zonder bezoekers. helemaal niets. Op elke verdieping speelde theatrale muziek, wat soms een beetje eng overkwam. Het was eigenlijk een beetje bij elkaar geraapt zootje. Wat heel jammer is: de Bijbelverhalen kloppen niet. Het gaat ook niet om de Bijbelverhalen gaf men aan, maar om meerdere culturen. Dat bijv. Abraham ook in de Thora en de Koran voorkomt is mij bekend, maar ik snap het verband niet helemaal met de rest. De eigenaar heeft er een bepaalde gedachte bij, en ook die snap ik niet. Al met al: leuk voor een keertje, we zijn er op geweest, maar dat was het dan ook. Tip: verlaag de entree!! Wij hebben gisteren zeker drie gezinnetjes gezien en gesproken (met kinderen) die na het horen van de prijs schrokken en rechtsomkeert maakten. Dat is m.i. zeer slechte reclame.
22-05-2017 door Claudia , bezoekdatum: 21-05-2017, met jonge kinderen
1
Een diertentuin zonder dieren, maar boordevol smakeloos decor, horeca en meningloze dagjesmensen. Waar ooit een prachtige plek was gecreerd met schitterende dieren, staat nu een inhoudsloos 'themapark' dat voor veel te veel geld een armoedige beleving biedt. Don't go here...
22-05-2017 door Buit, bezoekdatum: 20 mei 2017, met jonge kinderen
10
Op aanraden van de apenheul hier terecht gekomen. Wat een heerlijke pannekoeken en snelle service, heerlijk buiten gegeten als slot van leuk dagje apenheul. Zeer de moeite waard. dikke 10 van onze hele familie
22-05-2017 door johanna brinkman, bezoekdatum: 21-5-2017, met een groep
2
Entreeprijs is veel te hoog. Er zijn veel mooie stukken op de veluwe waar je gewoon gratis kunt wandelen en fietsen. Borden bij de ingang doen vermoeden dat je alleen voor de auto of parkeerplaats moet betalen. Wanneer je bij de kassa bent blijkt dat er per persoon nog een flink bedrag bij komt.
22-05-2017 door Joke, bezoekdatum: 20 mei 2017, met partner
1
Sinds De schaapskooi in december 2016 in nieuwe handen is gekomen is onder de naam SchaapEnzo, is het bestaan er van opgehouden lijkt wel. Website (knullig taalgebruik, maar daar wilden we graag doorheen prikken) wordt niet bijgehouden, Facebook is leeg. Ontzettend jammer. We wilden het met eigen ogen zien. Triest van zo'n mooie plek met zoveel mooie kansen.
21-05-2017 door Fam. Dijke, bezoekdatum: 14 mei, gezin
10
Met 'onze' ouderen hebben we een uiterst fascinerende, onvergetelijke ochtend beleefd tussen de verzameling even prachtige als unieke en uitzonderlijke verzameling bijbel boeken die hier binnen de muren van dit museum te zien zijn. Hier is geen tweede van te vinden. Evenmin als het gaat om de info, kennis en beschouwing die eigenaar dhr. van 't Zelfde en medewerkster mevr.van Driel op hun eigen interessante manier hebben door te geven. Wàt boeiend en zò nieuw, zò stijlvol en met verve! Met gemak kun je hier de hele dag verblijven om te zien, te horen, te ontdekken, te leren, te bewonderen en te verwonderen. Daarbij komt nog de hartelijke ontvangst met en verzorging van (een) heerlijk kopje(s) koffie/thee met lekkers. Met genoegen, voldoening en vol nieuwe kennis en inzichten kijken we terug op ons bezoek (dat veel te kort was).
21-05-2017 door Janny Jansen, bezoekdatum: 17 mei 2017., met een groep
8
Kwaliteit prima , bediening en aankleding prima, helaas liep t wachten uit tot 3 kwartier langer dan voorzien. Echter met een gratis consumptie werd dit klantvriendelijk grotendeels opgevangen. Team gaat er voor , maar nog net niet een ge- oliede machine . Maar eerlijk is eerlijk : t eten was prima !
21-05-2017 door DRENTJES , bezoekdatum: 21-5-2017, met een groep
8
Mijn zoon van 7 jaar vond het erg leuk: vooral de priatenshow vond hij heel grappig. Het is er heel netjes en er was vriendelijk personeel. Lekker klimmen en klauteren. Jammer dat er buiten niet zo heel veel te doen was en een beetje kaal was: een kabelbaan of een waterspeelbaan zou leuk geweest zijn. Met het mooie weer zit je de hele dag binnen: zonde. Dan zou het vandaag ook drukker geweest zijn omdat je dan meer kunt bieden. Kortom een leuk dagje uit, maar waarom er nu zoveel parkeergeld betaald moet worden. Volwassen kunnen gelukkig tegen gereduceerd tarief naar binnen want veel meer dan zitten en toekijken kun je niet.
21-05-2017 door Susan, bezoekdatum: 21 mei 2017, met jonge kinderen
5
Als jullie het plaatsen???? Heb ik mijn mening al duidelijk gemaakt.
21-05-2017 door Els, bezoekdatum: 21 mei 2017, met jonge kinderen
10
Super schoon , goed onderhouden, binnen en buiten spelen . Lekker eten , vriendelijk personeel . Heel gezellig .
21-05-2017 door Ans van Bergen, bezoekdatum: 21 mei 2017, gezin
1
Ondanks dat wij er het laatste weekend waren (20/21 mei) verwacht ik ook dan waar voor mijn geld. Nu was 98% van alles wat buiten staat afgeknipt en uitgebloeid. Wat een afgang. Snap best dat er geld verdient moet worden maar dit kan je niet maken. Sluit je park dan 2 of 3 weken eerder of zorg voor voldoende bloemen die langer door bloeien. De lunch was ook niet al te best. Dus als je gaat ga dan in april.
21-05-2017 door A.Visser, bezoekdatum: 20 mei, met oudere kinderen
8
Via deze site hier terecht gekomen. Lekker ontspannen met mijn zoontje binnen en buiten gespeeld. Super leuke combi met dieren en speeltuin. Ik ga zeker een keertje op de camping staan.
20-05-2017 door S van der Heijden, bezoekdatum: 20-05-2017, met jonge kinderen
3
Pannenkoeken oké, maar verwacht verder niets. Klein, dus al snel vol en druk en bloedheet. Lang wachten en als er dan iets misgaat, waardoor een persoon ve gezelschap alleen eet, vinden ze dat heel normaal. Met het melden van klachten doen ze niets. Wij gaan voortaan elders pannekoe eten.
20-05-2017 door Eveline, bezoekdatum: Mei 2017, met een groep
10
Ben er nog niet geweest, maar wat een pracht van een gebouw!, dan zal die biebliotheek ook wel prachtig zijn, hoop hem gauw te bezoeken.
20-05-2017 door Karel, bezoekdatum: 19 mei 2017, alleenreizend
5
Heel erg jammer dat bij ons bezoek op 19 mei 2017 al heel erg veel bloemen uitgebloeid waren. Ik vind de toegangsprijs voor het park dan wel erg hoog.
19-05-2017 door M. van Westerop, bezoekdatum: 19-05-2017, met oudere kinderen
8
Museum bestaat uit twee gebouwen die op zich al een bezoek waard zijn en dan heeft u er nog een mooie collectie bij. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Veel modellen en enige originele vletten en op de binnenplaats een tjalk. Men moet echter wel trappen kunnen lopen zijn er veel, hoewel ook het bekijken waard.
19-05-2017 door Onstwedder H, bezoekdatum: 17/5/2017, met partner
7
Als aanvulling op onderstaande revieuw. Geitjes en cavia's. Kom op zeg, daar zit ik toch geen 2 uur voor in de auto. Die ruimte kan je toch beter besteden....Als ik die dieren wil zien ga ik wel naar de kinderboerderij in mijn buurt....
19-05-2017 door A.Visser, bezoekdatum: 15 mei, met oudere kinderen
10
Met collega's gekart. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. De baan daagt uit en is goed opgezet met afwisselende bochten combinaties.
19-05-2017 door van setten, bezoekdatum: 18-05-2017, zakelijk
9
Dank jullie wel kabouters voor een leuke dag onze luca en papa en mama hebben zich gord vermaakt alles was netjes verzorgd en ook leuk met alle diertjes
18-05-2017 door s. van ter Meij, bezoekdatum: 18 mei 201u, gezin
1

, : Waardeloos

Veel te veel toegangskaarten verkocht. Veel te druk. Kon niet fatsoenlijk lopen en bij de standhouders komen of kijken. Toilet wachtrijen van 30 personen. Geen enkele stoel of zitplaats vrij. Zeer lange wachtrijen overal. Wij zijn na 2 uur weer vertrokken samen met een hele bus vol andere boze en teleurgestelde mensen. Onbegrijpelijk dat ze zoveel mensen toelaten. Voor ons nooit geen libellebeurs meer. Is het geld niet waard.
18-05-2017 door Karin, bezoekdatum: Woensdag 17 mei 2017, met vrienden
10
in 1 woord geweldig een heerlijk ruim opgezet dierenpark prachtige wandelpaden om fijn dicht bij de dieren te bewonderen vakkundige medewerkers met verstand van zaken leuke zeeleeuwen show zeker voor herhaling vatbaar en ook heel betaalbaar.
17-05-2017 door b vd weide, bezoekdatum: 17-05-2017, gezin
9
Als cadeau voor mijn verjaardag kreeg ik deze vaartocht aangeboden. Hier wil ik mijn complimenten geven aan de hele bemanning voor de prima verzorging , uitleg en informatie. Niets was teveel gevraagd. Zelfs een stoel was er voor mij verzorgd (ik er ben slecht ter been). Een grandioze beleving. Dank voor alles, Ruud Krens.
17-05-2017 door Ruud Krens, bezoekdatum: vrijdag 12 mei 2017, met een groep
9
We zijn met zo'n 40 pers. wezen bowlen en steengrillen. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. drinken zat bij de prijs in en er werd voldoende geschonken. Ook het eten was goed en ruim voldoende. Almetal een geslaagde avond
17-05-2017 door H.Hadderingh ( FTC.Emmen ), bezoekdatum: 12 mei 2017, met een groep
1
Anderhalf uur moeten wachten op het eten; erg lang. Lang wachten op drinken. Pannenkoeken te dun en erg karig belegd. Bediening onattent en onvriendelijk. Een deel van het eten waren ze vergeten, eerst bij het voorgerecht, daarna nog een keer bij het hoofdgerecht. Zeer slecht.
16-05-2017 door Rogier, bezoekdatum: 14-05-2017, gezin
7
Waar zijn al die dieren uit het prachtige Burgers Zoo gebleven? Jammer hoor. Het aantal verschillende dieren mag best flink omhoog. Wel mooie verblijven. Wij waren er op een schooldag en hadden het park voor ons zelf. Nergens wachttijden. Overal vooraan staan om de dieren te zien en te fotograferen zonder dat anderen in de weg lopen! Entreeprijs is E26,50 en we konden gratis parkeren. Het aantal eettentjes was niet meer of minder dan in andere parken. Net als de prijzen. Een dagje uit kost nu eenmaal geld, dat is overal zo. De boottocht in de jungle is een aanfluiting. Je vaart door het groen en ziet 2 olifanten. Sarenga (waar je met het treintje door heen rijd) is maar een klein gebied en het commentaar is blijkbaar voor de kleine kinderen bedoeld. De irritante ranger door de luidsprekers hebben wij niet gehoord. Omdat wij zelf nogal bezig waren met fotograferen hebben wij geen shows gezien. In de jungletuin zitten kleine slingeraapjes. Wel goed kijken om ze te vinden en anders even aan een vrijwilliger vragen. Deze zijn zeker behulpzaam. Ook in de vogel en vlindertuin wijzen ze graag de dieren aan. Zeker als je een 'beetje' camera bij je hebt. Bewegwijzering in het park kan echt beter. Veel lopen omdat je terug naar het begin moet om in een ander gedeelte van het park te komen. Het is snel warm in het park omdat er nergens schaduw is. Twijfel over het voortbestaan vh park als er niet meer dieren en betere attracties komen.
16-05-2017 door A.Visser, bezoekdatum: 15 mei 2017, met oudere kinderen
8

, : Apeldoornselaan

Kom eens een bezoekje aan de apeldornselaan en dierenselaan.
16-05-2017 door Arie, bezoekdatum: 3 mei 2017, met vrienden
3
Prijs kwaliteit vonden we erg slecht. De gordel van onze buggy was kapot en er moest een monteur bij komen, wat van onze tijd afging. Onze uitlaat was stuk en er kwam steeds maar lawaai uit. Het laatste half uur kwam er echt een onwijs lawaai uit en na afloop nog een tijd last van onze oren gehad. Ook weer eerder terug dan de afgesproken tijd. De buggy's waren verroest en onze begeleider zei ook dat het ouwe zooi uit China was. Waar we € 59,50 pp voor moesten betalen voor een arrangement van 3 uur waarvan we uiteindelijk door nog een kwariertje pauze maar een goed uur ervan echt hebben rond gereden, wat wel leuk was. Ook was het personeel vriendelijk. Klacht naar de blokhut werd afgedaan met jammer maar een buggy is een gemotoriseerd voertuig en dat geeft geluid. Excuses voor de rest zoals de gordels die kapot waren. Koffie was ook slap en smakeloos. Ik had er hoge verwachtingen van en het moest een leuk gezinsuitje met 4 buggy's worden, maar ik hou er een vervelend gevoel aan over. Erg jammer dat ze zo met klanten omgaan. Voor ons eens en nooit meer en een hele koude douche voor hun.
15-05-2017 door Trix Hofstede, bezoekdatum: 22-04-2017, met oudere kinderen
6
Geen product kennis. Ik wilde salade v verse tonijn en niet van die op oliebasis die je vaak in blik tegen komt. Uiteindelijk kwam het niet uit blik maar uit een zak. Dezelfde prut wat je in de blikjes terugvind vol met mayonaise. Dus zo jammer als je tonijn filet verwacht en dan een bolletje bewerkte tonijn op olie krijgt zonder tonijnsmaak. Jammer. Het was wel eetbaar maar mijn droom viel in duigen. Verder is het een geweldig terras. De zon scheen en het zag er schoon uit. Zelfs de hond kreeg een koekje bij zijn bakje water. Dus ze zijn wel zorgzaam. Maar een miscommunicatie. Ik vroeg om verse tonijn, en dat ik niet iets uit blik wilde hebben.
15-05-2017 door Kruis eo, bezoekdatum: 15 mei 2017, met vrienden
6
De kinderen hebben er ontzettend leuk gespeeld maar wij komen er niet meer terug omdat er binnen bij de doorgang waar je naar binnen en naar buiten kunt (via een smalle trap)volop werd gerookt. Ik heb dit aangegeven bij het personeel en vroeg of ze hiervoor een beleid hadden en het betreffende personeelslid gaf aan dat er een speciale rookruimte was ingericht voor de rokers en dat het niet de bedoeling was dat het bij de doorgang werd gerookt.Er werd schijnbaar niets gedaan met mijn klacht want de hele middag werd er lustig op los gerookt en de rook walmde dus gewoon naar binnen en kinderen die buiten wilden spelen en er langs moesten lopen werden er dus ook aan blootgesteld.Dit vind ik anno 2017 gewoon niet meer kunnen. Als er een rookbeleid is handhaaf deze dan ook!Ontzettend jammer!
14-05-2017 door Nijntje Konijntje, bezoekdatum: 14-05-2017, gezin
2
Moederdag, heerlijk weer en onlangs via wowdeal toegangskaartjes gekocht.Prachtige gelegenheid om met onze twee kleine dochtertjes naar aarbeienland te gaan. Daar aangekomen (50 km gereden) wijst een norse meneer ons de kassa omdat we dreigen fout te lopen ("kaartjes voor toegang DAAR!") Een aardig meisje helpt ons. Meteen komt de norse meneer aan gebeend "U HEEFT HET VERKEERD!". Ik ben me van geen kwaad bewust, maar blijkbaar zijn de kaartjes niet geldig (vanaf juni). Ik laat de kaartjes zien waarop 8 mei staat. Zijn vrouw komt erbij "kan me niet schelen wat er staat, u komt er niet in, wij hebben vanaf juni gezegd". Zowel mevrouw als meneer beginnen op zeer onbeschofte toon te discussiëren. Ik geef aan dat we een eind gereden hebben en ons verheugd hebben, of ze met het oog op klantvriendelijkheid niet iets kunnen regelen "ja dan heb ik ze morgen allemaal hier staan! Daar komt dus niks van in!". We druipen af, door de toon die is gezet hebben we geen zin om nog kaartjes bij te kopen. De mevrouw komt ons achterna gelopen. Ik dacht, ze wil toch nog wat regelen.... Ze roept "ik heb ook een telefoon hoor! Ik zal je laten zien dat ze niet geldig zijn!". Ze komt nog even haar gelijk halen... Vreselijk teleurgestelde kindjes, gelukkig hebben we iets anders gezelligs kunnen doen op deze Moederdag. De kaartjes voor het aarbeienland zullen na deze onbeschofte behandeling niet meer gebruikt.
14-05-2017 door Rannepan, bezoekdatum: 14 mei 2017, met jonge kinderen
3
Vies, warm is in een plantenjas, niet geschikt coor kindern onder de 3 jaar
14-05-2017 door Petra, bezoekdatum: 13-05-2016, met jonge kinderen
1
Wij zijn er extra naar toe gereden een half uur rijden sta je op zaterdag voor een dichte poort daar staat op dat ze dicht zijn bij temperaturen hoger dan 20 graden en op de site staat 23. En het was het allebei niet. Zeer slecht. En op internet stond nu open.
14-05-2017 door Cj, bezoekdatum: 13 mei 2017, met jonge kinderen
9
Voor ongeveer 10 euro p.p. is dit park echt de moeite waard. Eenvoudig te bereiken met de auto. Erg geschikt voor mijn kinderen van 4 en 5. Alles ziet er netjes uit, vriendelijk personeel en prima voorzieningen zowel binnen als buiten. Voor wat betreft het eten is de hamburger echt wel te duur voor wat je krijgt( € 7,50). De kinderpizza's zijn met € 2,75 juist weer heel schappelijk geprijsd.
13-05-2017 door Menno, bezoekdatum: 13-05-2017, met jonge kinderen
8
Top service... hele leuke dag voor de kinderen en het lasergamen was de grote winnaar. Gewéldig kinderfeestje
13-05-2017 door Marloes, bezoekdatum: 13 mei 2017, met jonge kinderen
7

Restaurant van de valk Emmen, : Goed gegeten

Het eten was redelijk asperges smaakten goed voor af redelijk X
13-05-2017 door Verhoef, bezoekdatum: 1 mei, met partner
7
We hebben genoten van het park, dat is aangelegd in de natuur. Het geeft een goede indruk van de oorsprong van het jodendom, christenen en islam. Ook het binnenmuseum is mooi. We hebben heerlijk gegeten in de romeinse herberg. Wel is er wat achterstallig onderhoud.
12-05-2017 door C. Kom, bezoekdatum: 9 mei 2017, met vrienden
8
We werden hartelijk ontvangen en kregen uitvoerig uitleg over de collectie en de indeling van het museum. De museummedewerker nam daar de tijd voor. Fijn! We zijn verrast wat er allemaal mogelijk is met glas. Beneden konden de kinderen zelf aan de slag met het maken van een "glas-in-lood-raam" van gekleurd papier. Buiten in de tuin achter het museum stonden verschillende kassen met bijzondere exposities van glas. Soms hilarisch wat daar te zien was! Al met al hebben we ons prima vermaakt.
12-05-2017 door Vincent Cuppen, bezoekdatum: 25-04-2017, gezin
10
Het eten fantastisch! Bediening zo gastvrij en aardig. Een mooie en goede beleving.
12-05-2017 door Familie Verhoef, bezoekdatum: 30 april, gezin
9
Twee oma's met 4 kleinkinderen. Bijna 4 jaar . Het is een hele belevenis voor ze geweest . Achter in het park op het grasveld gepicknickt , koffie gedronken op het terras en gewandeld door de dinosaurustuin. Ze keken hun ogen uit en wilden niet naar huis want wilden alles nog een keer zien . Dat gaan we zeker doen maar dan met de hele familie . Voor jonge gezinnen zeker een aanrader . Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . En natuurlijk moest er een dinosaurus mee naar huis . Wij hebben genoten vandaag . Oma Corry en oma ien
11-05-2017 door Oma Corry en oma ien, bezoekdatum: 11 mei 2017, met jonge kinderen
8
Een mooie presentatie waarbij aandacht was voor de doorwerking van de bijbel in onze taal en letteren. We werden aan het denken gezet en er was volop ruimte voor interactie. Je komt tijd tekort om alle prachtige prenten in oude bijbels te bewonderen.
11-05-2017 door ds. Laurens Jan Vogelaar, Bethlehemkerk, Den Haag, bezoekdatum: 10 mei 2017, met een groep
4
Wow. Wat een ruimte, maar wat een oude zooi. Vloer is onveilig voor kinderen met sokken aan en is smerig. De ballen in alle ballenbakken stinken en zijn smerig. De vloer van 1 van de ballenbakken is gewoon de plavuizen vloer zoals in het restaurant. Niet veilig dus. Peuters kunnen hier maar weinig doen, een glijbaantje, een luchtkussen en wat vieze ballen en oude grote legoblokken. De kinderen (beide 3 jaar) zien dit niet zo zeer, maar zijn wel snel klaar met het spelen. Het menu bestaat uit de 3 P's en er zijn weing tot geen gezonde alternatieven. Personeel overigens wel vriendelijk. €8,50 is te duur voor wat wij hebben gezien. Jammer, volgende keer weer naar onze andere vertrouwde plek.
11-05-2017 door Susanne, bezoekdatum: 11-05-2017, met vrienden
8
Met de familiereunie hier een feestje gehouden. We werden zeer gastvrij ontvangen en de bediening was zeer correct . Heerlijke hapjes. Kortom een goede prijs/kwaliteit verhouding. aanrader dus
09-05-2017 door Francien, bezoekdatum: 23 april 2017, met een groep
9
Bedrijfsfeest met mijn personeel. Perfect geregeld. Complimenten
09-05-2017 door John, bezoekdatum: 3 mei 2017, zakelijk
3
De voortuin van het Vlinderparadijs heeft na de winter nog geen tuinman gezien. Als je binnen komt komt de stank van de gore vloerbedekking je tegemoet. Tip gooi die geel/blauw vloerbedekking eruit en vervang deze door een bedekking die je wel schoon kunt maken. Verhuisdozen stonden hoog opgestapeld. Het welkoms woord van meneer was enthousiast. Eenmaal binnen werkte de automatische deur niet naar behoren. Het is een grote wildernis in het paradijs, sommige paden zijn nauwelijks begaanbaar door zwaar overhangende planten. De vijvers of stroompjes waren in 1998 waarschijnlijk geweldig maar nu ligt het er triest bij. De bruggetjes over de waterpartijtjes zwaar verwaarloosd, de planken zitten los en binnenkort gaan er ongelukken gebeuren. Bij het educatieve gedeelte werkt de helft van de knopen of lampjes niet. Wij stonden met 15 minuten weer buiten met een illusie en 19 euro armer. Ik wilde het een en ander terug te koppelen met de meneer van het Vlinderparadijs maar hij schoot meteen in de verdediging.Terwijl mijn insteek was om hem op weg te helpen om er wel iets moois van te maken. Hij zit tenslotte op een pracht locatie! Hij vond mijn "commentaar'' een directe bedreiging. Zo erg zelfs dat hij dreigde de politie te bellen. Ik werd verzocht zijn pand te verlaten. Dat heb ik gedaan ook omdat mijn dochter van 10 jaar er erg overstuur van raakte! Al met al een erg teleurstellende ervaring. Gezien eerdere recensies bestaat onze mening al meerdere jaren. Jammer dat er niks mee gedaan wordt!
07-05-2017 door Piet, bezoekdatum: Mei 2017, gezin
8
Super leuke winkel met leuke mensen. Steeds nieuwe spullen en ze hebben kennis van wat ze verkopen. Ook hebben ze een passie voor de uilen en weten hoe ze voor ze moeten zorgen.
07-05-2017 door Iris, bezoekdatum: Vaak, met partner
8
Prima concept, 1 prijs en alles verder gratis. We (pake en beppe)waren er met 2 kleinkinderen 9 en 7 jaar met regenachtig weer. Dat was jammer want de glijbanen waren niet open, maar de kinderen hebben zich prima vermaakt. Personeel vriendelijk en park zag er keurig uit.
07-05-2017 door Hornstra, bezoekdatum: 4 mei 2017, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!