Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

10
heb lekker met mijn vrienden gepaintballd daar, de begeleiding tijdens het spel was super!
22-06-2017 door Vera Keuning, bezoekdatum: 17-06-2017, met vrienden
10
Leuk dagje geairsofted, vriendelijk personeel, ze hebben ons een top dag gegeven.
22-06-2017 door Vera Keuning, bezoekdatum: 17-06-2017, met vrienden
10
Na een tijdje rijden komen we eindelijk aan op het paintball strand, wat een top locatie! We kregen een warm welkom en we hebben een geweldige dag gehad daar. Zeker aan te raden!
22-06-2017 door Vera Keuning, bezoekdatum: 17-06-2017, met vrienden
10
Ik heb heel erg genoten van het dagje uit! We werden goed geholpen door het personeel en raad het zeker aan andere aan om hier naar toe te gaan! Dikke 10 dus!
22-06-2017 door Vera Keuning, bezoekdatum: 17-06-2017, met vrienden
8

Horse Man Days, : leuk

We hebben genoten was veel te zien van de paarden sport.
22-06-2017 door Daphne, bezoekdatum: 10-07-2017, gezin
9

Linda festival , : Top

Vond het dit jaar echt een top festival we hebben heel erg genoten.
22-06-2017 door jacqueline, bezoekdatum: 11-07-2017, met oudere kinderen
9

Amsterdammuseum, : Super

Was erg leuk samen met de kleding tentoon stelling heel afwisseld.
22-06-2017 door jacqueline, bezoekdatum: 21-06-2017, met vrienden
7

Rembrandthuis, : leuk

We vonden het leuk alleen best duur 14,50 per kaartje want het is best klein.
22-06-2017 door jacqueline, bezoekdatum: 21-06-2017, met vrienden
8
Vriendelijk personeel op een leuke locatie waar je lekker kan uitwaaien.
21-06-2017 door Wim, bezoekdatum: 10-06-2017, met vrienden
10
Mega gaaf park, geweldig personeel, gezellige horeca, eten op de kaart echt een aanrader, instructeurs in de hal zijn zeer behulpzaam. Top middag gehad. Komen zeker terug.
21-06-2017 door P. te Poel, bezoekdatum: 18-06-2017, met oudere kinderen
10
Super leuke dag gehad, wij hebben de Strijd op de wallen gedaan met 40 personen. Leuke enthousiaste begeleiding!
20-06-2017 door Kees, bezoekdatum: 01-06-2017, met een groep
8

Hap en Stap in Schalkwijk op18 juni 2017, : fantastisch

Dit jaar was er ook een trailroute, deze heb ik gelopen ( 13,5 km). Goed uitgezet en mooie route. Sfeer was prima en de lunch heel lekker. Ook een pluim voor de organisatie.
20-06-2017 door Jellie van der Meer, bezoekdatum: 18 juni 2017, met vrienden
10
Zeker een aanrader! Alles was goed geregeld en we kregen duidelijke uitleg! De medewerkers zijn super enthousiast en helpen je graag!
20-06-2017 door Pieter, bezoekdatum: 12-05-2017, met vrienden
9
Op 18-06-2017 (Vaderdag) werd ik als verrassing meegenomen door mijn 3 kinderen naar Arcen, de Hertog Jan Brouwerij. Daar ik een absolute HertogJanfan en -drinker ben, was dit al een grote verrassing. De ontvangst was super, maar de rondleiding overtrof alles...! Op zeer deskundige, maar vooral humoristische wijze wist Maurice het brouwproces over te brengen aan de bezoekers. Geweldig. Daar ik een gepassioneerd hobby-fotograaf ben, heb ik een 90-tal foto's van de rondleiding gemaakt, zal ik deze aan de HertogJan Brouwerij doen toekomen. Maurice, bedankt en wat hebben we gelachen....!
19-06-2017 door Jozef van Dongen, bezoekdatum: 18-06-2017, met oudere kinderen
10

De Hoge Veluwe, : 3

Een wondermooi park waar het zeer rustig is om te fietsen midden in de prachtige natuur. Alles is er duidelijk aangegeven en nergens is er zwerfvuil of afval te bespeuren. Een aanrader voor het ganse gezin !
19-06-2017 door Etienne Manshoven, bezoekdatum: 18 juni 2017, met partner
1
Wij zijn vandaag met onze kinderen en kleinkinderen naar bier en hamburger geweest. Droge bol, voorgebakken hamburger, wat sla enz. Wat sausjes. Voor € 23,50 wel met 2 drankjes. Maar voor een karaf water € 2 durven rekenen. Schande!! Dit kan veel beter!!! Waarom niet een bbq buiten met verse hamburger???? De bol,even geroosterd . Het kan zo,n groot verschil maken., Maar dit zullen we NOOIT iemand aanraden!!!
18-06-2017 door Steenveld, bezoekdatum: Vaderdag 18 juni, gezin
9
Klein museum met zeer enthousiaste vrijwilligers die je alles uitleggen over stenen en mineralen. Mooie collectie leuke shop. Prima voor een bezoek van 1,5 a 2 uur.
18-06-2017 door Quintus, bezoekdatum: 9-6-2017, gezin
9
Hele mooie tuinen en een prachtige rozentuin. Als hobby fotograaf heb ik hier heel veel mooie plaatjes geschoten. Wij waren hier half juni en het zag er goed verzorgd uit. Wij gaan hier zeker nog een keer heen en ik vond de 7,50 niet teveel voor wat we allemaal gezien hebben. Echt de moeite waard
18-06-2017 door Nico Perton, bezoekdatum: 17 juni 2017, met partner
10
Met 5 volwassenen en 7 kinderen < 7 jaar genoten van een 2-uur durende huifkartocht met Meneer Ben. We hadden keus uit 3 picknickplaatsen en belandden bij de voormalige rioolwaterzuiveringsinstallatie. Lekker picknicken op n kleed (je kunt gebruik maken van diverse picknickbanken) daarna met de voeten in het water en kledderen met waterpistolen: jong en iets minder jong hebben allen genoten. De kinderen konden om beurten naast Meneer Ben op de bok zitten en kregen op hun eugen niveau tekst en uitleg over verschillende dingen die we onderweg tegen kwamen. Dank voor de leuke middag! Groetjes uit Zwijndrecht, Lunteren en Ammerstol
17-06-2017 door Tielse Nonnen, bezoekdatum: 17 juni 2017, met jonge kinderen
9
Oude collectie speelgoed, overzichtelijk opgesteld in sprookjesachtige vitrines. Een echte collectie geen verzamelaarsrommeltje. Museum zit in een meer dan 100 jaar oud schoolgebouw, best bijzonder. Is niet heel groot, maar is zéker de moeite waard na bezoek nóg eens doorheen te lopen; je ziet geheid weer andere dingen. Een buitenspeelplaats met een antiek draaimolentje (indien het weer hier in NL het toe laat, museumcafe voor een kopje koffie of ander consumptie, en een winkeltje waar in je dingen ziet die je zeker niet in een speelgoedzaak tegen komt! Er worden (beperkt) zelfs wat overcomplete zaken uit de collectie verkocht. Tip: parkeer bij de zeer nabij gelegen Antoniuskerk in de straat bij het museum zelf is het weliswaar ook gratis maar snel vol.
17-06-2017 door John Smeets, bezoekdatum: 10-07-2017, gezin
3
Peuterbad vies water.troebel. Badrand peuterbad en de deuren van de kleedhokjes zwarte strepen. In de kluisjes lagen etensresten ,,,brrrrr, Hier ga ik nooit meer naar toe.
16-06-2017 door N.N., bezoekdatum: 15 juni 2017, met jonge kinderen
8
Heb een erg leuke middag gehad. Na eerst een lekker stuk vlaai te hebben gegeten en wat gebruikelijke praatjes, hebben we een rondje gemaakt, bier gedronken, proeverij gehad en nog meer bier gedronken. Zelfs mijn vriendin, die niets met bier(brouwen) heeft, heeft zich erg geamuseerd.
16-06-2017 door Sven, bezoekdatum: ongeveer een half jaar geleden, met partner
3

, : Veel te hard

Bezocht dinsdagavond Luidsprekers veel en veel te hard afgesteld. Daardoor ging waarschijnlijk mooie zang voor velen compleet verloren Ouderen verlieten onrustig al vroeg de tribune. Niet aankondigen als concert in Sissi sferen, maar als eigentijdse musical. Voor velen een grote teleurstelling, ondanks het applaus
15-06-2017 door Leendert Maris, bezoekdatum: 13 juni, met partner
8
Het cijfer daalt door bovenstaande feedback. Je gaat met Kids, want: watervalletjes, trekpontje......doen ze het beiden niet op woensdagmiddag! Kan gewoon niet. Desalniettemin: de tuinen zijn schitterend! Maar zorg wel dat alles waar je mee schermt het doet!
15-06-2017 door Ann Hendriksen, bezoekdatum: 15 juni 2017, gezin
10
Het was een toffe ervaring, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We werden vriendelijk ontvangen en de hele dag goed begeleid.
15-06-2017 door Jeroen Tax, bezoekdatum: 3-6-2017, met vrienden
10
het is een hele ervaring om met paintball wapens te spelen de begeleiders die ons hebben begeleidt maken het een leuk voor iedereen. verder is het personeel achter de bar ook heel vriendelijk dus in het kort een geweldige middag.
15-06-2017 door brahim , bezoekdatum: 10-6-2017, met vrienden
7
De borders zijn mooi aangelegd met een beplantingsplan op een bordje erbij, top!
15-06-2017 door Annette, bezoekdatum: Meerdere keren geweest om te z, met oudere kinderen
3
Wat een slechte onderhouding van de toestellen etc. Ik was met mijn dochter aan het spelen in het grote labyrint en ik zag een kapot net. De kids kunnen daardoor heen vallen!! Voor de rest zag ik overal viezigheid. Personeel staat niks te doen. Ik denk 1 van de leidinggevende die staat alleen maar te bellen op de werkvloer!! Prijzen voor drinken zijn belachelijk duur. Kan ranja voor 3 euro daar heb ik er 3 voor in de winkel Voor mij nooit meer!!
14-06-2017 door N.N., bezoekdatum: 10-06-2017, gezin
4
De dierentuin is wat rommelig ingedeeld, maar wel mooi ingericht. De hokken van sommige dieren erg klein, de dieren lijken niet erg happy in die verblijven. Mijn man kwam tussen de deur van het insectenhuis en ook een meisje kwam met haar hoofd klem te zitten de deur schoof dicht terwijl er mensen door liepen. Ook vind ik het best wel vervelend dat je voor alle attracties bij moet betalen. Dit lijkt mij niet netjes bij al een toch prijzige Intreeprijs. Kortom zou voortaan een andere dierenpark kiezen.
14-06-2017 door Ger, bezoekdatum: 10-6-2017, met jonge kinderen
1
Ik kwam niet voor een dagje weg, maar om te solliciteren als vrijwilliger, voor na mijn pensioen. Ik proefde bij binnenkomst op het terrein een angstcultuur. Midden op de weg waarover ik stond een varken, ik aaide het varken, waar ik meteen van de eigenaresse een fikse uitbrander kreeg. De eerste drie tot vier maanden nadat je bent gestart mag je geen varken aanraken. Ze zei: dit is je ontgroening, maar ik hoef als kersverse bejaarde niet meer ontgroend te worden. Ik kon komen werken op zondagochtend van 9-13 uur, daar was ik toe bereid, maar toen ik zei dat ik eind oktober drie weken met vakantie ging, was het niet meer nodig. Iedereen mag zijn of haar eigen beleid voeren, maar je behandelt niemand zo. De varkens die er zijn worden geadoreerd, maar mini-varkens die worden afgedankt, zijn niet welkom. Kunnen die dieren er wat aan doen dat ze op verkeerde gronden bij mensen in huis zijn genomen? Er heerst een rare sfeer, het voelde alsof ik in een sekte terecht was gekomen. En wat er al op internet staat, dat alles om de eigenaresse draait, dat beaam ik. Ik heb het eind van de workshop meegemaakt, bij de fotoshow met de beamer, één en al ophemeling van de eigenaresse Dafne. Ik lees ook op internet dat de eigenaresse openlijk een vrijwilliger een uitbrander gaf en zelfs sloeg, ik zie het haar doen. Het Beloofde Varkensland is een vreemde plek, waar ik geen dagje uit zou willen gaan.
13-06-2017 door Marijke Weisglas, bezoekdatum: Zondag 11 juni 2017, alleenreizend
8
We hebben allemaal genoten van de gezellige en goed onderhouden camping. Het Kinderparadijs is echt een kinderparadijs. Voor jong tot oud was het goed. De kleinkinderen zagen we alleen als ze honger of dorst hadden. En als ze even wilden uitrusten. Het zwembad was gelukkig gevuld met water. Kinderen zwemmen iedere dag. Ook als het wat kouder is! Ze waren bij jullie dagelijks van 10u. tot 18u.
13-06-2017 door E. Louwerse Veermanskade 9 Hoorn, bezoekdatum: 24-05-2017 t/m 05-06-2017, met oudere kinderen
8
Goed onderhouden camping. In het voor en na seizoen rust en ruimte. In de weekeinden speelplaatsen voor kinderen/kleinkinderen. In de zomervakantie animatie en veel reuring. Speelvelden en natuur zwemplas.
13-06-2017 door Jan Jungman, bezoekdatum: Volle seizoen, met partner
1
Vandaag lekker naar de sauna, de zon schijnt en wij hebben wel weer een ontspannend dagje verdiend, We hebben ons erop verheugd en gaan lekker genieten. De huisregels staan heel duidelijk aangegeven. Ik lees dat ik geen etenswaren mee mag nemen, anders worden er maatregelen genomen. Worden we dan verwijderd of worden onze etenswaren dan voor ons op een bordje netjes opgemaakt, krijgen we er mes en vork bij. het is mij niet helemaal duidelijk, maar de binnenkomst vermoedt een strenge hand. Heerlijk een dagje ontspannen, na een week onder toezicht van mijn werkgever, hij betaald wel mijn salaris. Hier ben ik te gast en word ik in de watten gelegd, hoop ik. Maar regels zijn regels, en die dienen opgevolgd te worden, het is maar dat je t weet, u bent gewaarschuwd. Nou mijn ontspanning krijgt al een randje. Wat scherts mijn verbazing dat er een heuse serveillanten team is vertegenwoordigd. Gasten worden doorkruist en gewezen op hun gedrag. Iedereen mag en kan meegenieten van de misstanden die plaatsvinden in Schiedam. Ik hoor van een dame dat zij al in de kleedkamer op haar vingers werd getikt omdat ze op haar telefoon keek. Een tweetal wat gezellig een aardbeitje weghapt, nee dat kan echt niet hoor. Meneer, meneer, meneeeeeer wat doet u nu. U gaat zomaar de sauna in en laat u bed achter met een handdoek er nog op, dat kan toch niet zomaar. Hups hups handdoek weg, dan mag u weer ontspannen. Heren heren, wat zit er in uw tasje, dat kan echt niet hoor. Mag ik even kijken. Misschien zit er wel iets gevaarlijks in. De hele dag is het een komen en gaan van de surveillanten in het blauw. Je komt er niet omheen. Behoorlijk intimiderend, opvallend, en aanwezig. Is dit nou echt de bedoeling. Tussen al die blote billen vallen ze wel op en hou je je adem in als ze weer tussen het volk doormarcheren. Niet leuk, niet gastvrij, irritant. Hebben wij als gasten hier nou echt om gevraagd of hebben we het er naar gemaakt. Waar, wanneer en waarom is dit begonnen. En waar eindigt dit. Bij ons eindigt het zeker hier. Schiedam sorry hoor maar als dit ontspanning is, en gastvrijheid, Nou echt niet. €135 afgerekend aan de kassa, heb ik in het kort mijn verhaal gedaan, waarin mij werd gezegd dit verhaal mee te nemen in de bespreking. Wellicht is de opbrengst van deze drukbezochte dag voldoende om uw surveillanten dik te belonen voor hun uitstekende staat van dienst. Maar of ze deze job nou juist in een sauna moeten uitoefenen. Met alle griezeligheid die er buiten de deur van de sauna heerst zouden deze surveillanten toch beter hun werk doen waar het echt nodig is. Ik ben teleurgesteld, en krijg er niets voor terug, alleen een heel naar gevoel. Caroline van den berge.
12-06-2017 door Vd berge, bezoekdatum: Zondag 11 juni 2017, met partner
9
In kleine setting werd er een boeiende presentatie gegeven. Meneer kan vol overgave vertellen over geschiedenis en prenten in de statenbijbel. Het was een leerzame middag.
11-06-2017 door J van Wiggen, bezoekdatum: 08-06-17, met een groep
8
Echte merkartikelen kosten hier echt veel minder dan in de winkel. Als je goed kijkt en niet in de eerste tent neerploft, is de kwaliteit van het eten in de restaurantjes prima. Fruit is minder... Kofferbakmarkt en rommelmarkt hebben altijd wel iets leuks en je brengt hier echt altijd minstens 2,5 uur door.
11-06-2017 door N.N., bezoekdatum: vlak voor Pasen, alleenreizend
10
wisten niets van dit museum of totdat het in de krant kwam. op 10 juni 2017 vanaf Nesselande Rotterdam er naar toe. wat een prachtige locatie en fantastische oude voorwerpen gezien. we waanden ons weer in onze jeugd want we zagen voorwerpen die de huidige jeugd niet kent, maar wij wel. heb ik gelijk op social media dit museum bekend gemaakt, zeker op de ouderen site.
11-06-2017 door A.R.Roelofsen , bezoekdatum: 10.6.2017, met partner
2
Nu ben ik wel geen mode liefhebber maar heb wel smaak , over het algemeen is de kleding nogal modern conservatief , veel kleding is vrijdags en casual .. Maar jammer .. nergens kleding gezien uit verre streken of van oud Hollandse klederdracht , lijkt me best een interessante doelgroep d.w.z. , ook de oudjes mogen een plekje krijgen al was het maar dat het vroeger altijd beter was ...
11-06-2017 door JohnV12, bezoekdatum: 10-06-2017, met vrienden
3
Wij zijn vandaag met ons zoontje van 18 maande er naar toe geweest. het is meer voor kinderen vanaf 2,5 - 3 jaar. GROOTSTE nadeel is dat volwassenen ook volle pond moeten betalen, dit vind ik echt belachelijk want wij dus ik en mijn man hebben er niks aan gehad, mijn zoontje dus helemaal niet. We hebben echt Voor niks zoveel moeten uitgeven. Over een half uurtje waren we terug weg! Liever naar het speelmijntje in genk.
10-06-2017 door Tuba, bezoekdatum: 10/06/2017, gezin
1

, : Wat een blamage

Kom je vanuit Alphen aan den Rijn speciaal met de NS naar Purmerend voor een hopelijk zeef leuke dag en het hele gebeuren is afgeblazen..
10-06-2017 door J. Buurman , bezoekdatum: 10 juni, met partner
4
Donderdag 8 juni 2017 vanuit vlaardingen naar het Loo gereisd, omdat er over een week iets wordt georganiseerd door Joop van der ende staan er voor de hoofdingang allemaal tribunes waardoor het uitzicht op het paleis verdwenen is, als we dit geweten hadden waren we wel een maandje later gegaan.De opmerking had u maar op de site moeten kijken vind ik geheel ongepast voor ons een grote teleurstelling
09-06-2017 door Jan blaauw, bezoekdatum: 8 juni 2017, met partner
4
Allereerst: de parkeerplaats die aangeraden werd en 7 min. lopen zou zijn, is niet ideaal. Er stond geen enkel bordje welke kant je op moest lopen. We hebben er 25 min. over gedaan en 2 x onderweg moeten vragen. Overigens was de terugweg ook geen 7 min. Maak daar maar rustig 15 min. van. Het Arsenaal zelf ook heel teleurstellend: de uitkijktoren staat t/m september in de steigers en was niet toegankelijk. Roggen aaien etc. was leuk. De diverse aquaria niet meer dan aardig. Als oma was ik er met mijn kleindochter van nog geen 8 jaar. Het piratengedeelte bleek zij niet alleen in te mogen en oma zag allerlei klauterpartijen niet zitten. Dus: teleurstelling alom. Bij de kassa was mij dit allemaal niet verteld en mocht ik de volle prijs betalen (al was de toren gesloten!). Absoluut niet commercieel gedacht en € 27,90 in het water gegooid. Op de terugweg langs de kassa om dit te zeggen, stond er natuurlijk een rij. Dus maar weggegaan en liever een negatief advies op de site gezet in de hoop dat dit ook geplaatst wordt en anderen kan behoeden voor een teleurstelling!
09-06-2017 door L. van Holthe, bezoekdatum: 4 juni 2017, met jonge kinderen
10
Het is een klein paradijs aan de Amstel. Ze zijn er gastvrij en vriendelijk.
08-06-2017 door Melinda, bezoekdatum: 2-6-2017, gezin
8
Heerlijk park in een prachtige omgeving, eenvoudig huisje maar netjes met alles wat je nodig hebt Leuk stuk tuin erbij , kortom genieten!
07-06-2017 door W. Kooiman, bezoekdatum: Mei 2017, met partner
6
Had er meer van verwacht voor dat bedrag!. Was maar een paadje hoor! Wij vonden het in ieder geval veel te veel geld voor wat je krijgt! Het bos eromheen is wel mooi.
07-06-2017 door Van Boxel, bezoekdatum: 29 april 2017, met een groep
8
Wij met z'n achten hebben ons prima vermaakt. De veilingmeester bracht het veilen van de eieren op een zeer hilarische manier waar mee hij jong en oud wist te boeien. Klagen over de koffiekamer vindt ik onzin je bent er om iets te bezichtigen en niet om je vol te stoppen met koeken en drank Wij hebben op het laatst nog genoten van een kop koffie met appelgebak. Je kon uitleg krijgen zoveel als je wilt en wat mij opviel was de netjes onderhouden buitenverblijven met de diverse soorten raskippen
06-06-2017 door Mart Werts, bezoekdatum: Maandag 5 juni 2017, met vrienden
5
Minpunt is het Restaurant, het het ontzettend duur. Een kopje tomatensoep dat gewoon uit blik komt verkregen uit de supermarkt wordt verkocht voor €5,25 en een pistoletje zalm €7,25 de Tosti van €4,00 is een rond maanbroodje met de ham en kaas koud uit de koelkast ertussen. Het slot is leuk maar neem wel je eigen broodtrommel mee!
06-06-2017 door teun Westdorp, bezoekdatum: 05-07-2017, gezin
6
Leuk speelparadijs. Niet heel veel anders dan andere. Trap helikopter is wel aanvulling. Muntjes systeem voor eten en drinken heel irritant. Je staat daardoor steeds in een rij. Of voor eten of omdat je muntjes moet bij kopen.
06-06-2017 door Ilse, bezoekdatum: 6 juni 2017, met jonge kinderen
5
De omgeving was prachtig om te kanoën. Echter de uitleg over de route was met moeite minimaal te noemen. Wij kanoën geregeld, maar er waren ook mensen met kinderen bij, daar mag echt meer aandacht naar uitgaan.
06-06-2017 door Jordan, bezoekdatum: 5-6-2017, met vrienden
10
We zijn met zes zusjes hier twee nachten geweest in twee kamers. De fam krutwagen was super vriendelijk. Ook vertelde erna het hele verhaal achter de Panoven. We hebben ook de rondleiding, trein rit, en steen maken meegemaakt. De gids was super goed en vertelde met veel passie. Ook het ontbijt en de lunch was echt super verzorgd. Hiervoor nogmaals dank.ook het andere personeel , schoonmakers , werkers en serveersters bedankt voor de vriendelijkheid.
05-06-2017 door Tiny Lidia Frieda Nolda Ria Liesbeth, bezoekdatum: 2 , 3 en vier juni, met een groep
10
We hebben een super middag gehad bij de boerderij in didam. Het werd super leuk gebracht. Eten was heerlijk en divers. We hebben super gelachen met alle spellen in de hete strijd. Zeker gaan we dit nog een keer doen. Ook al het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Heel erg bedankt
05-06-2017 door Nolda ria Frieda Lidia Tiny liesbeth, bezoekdatum: 3 juni, met een groep

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!