Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

2
Jammer dat alle museum waardige spullen zijn weggehaald. Nu is het geen museum meer maar een voorlichtingscentrum geworden. Te saai om te bezoeken.
28-03-2017 door C. van Biljouw, bezoekdatum: 28-03-2017, met partner
10
Een leuke gezellige dag met een groep van 27 volwassenen en kinderen inclusief lunch. Een dierentuin/speeltuin die erg geschikt is voor gezinnen en opa's/oma's met kleinkinderen. We hadden een lunch geregeld, erg lekkere broodjes (complimenten voor het restaurant personeel). Een dierentuin die niet te klein is, maar ook niet te groot.Zeer geschikt ook voor groepen. Zeker de moeite waard voor een dagje uit!
27-03-2017 door de Boer, bezoekdatum: 25-3-2017, met een groep
2
We zijn wezen eten met een gewonnen VakantieVeilingenbon. Voorgerecht zatten nog schilletjes aan me mosselen. Hoofdgerecht was aangepast zonder te melden, totaal geen smaak aan en patat was rauw en zoutloos. En het nagerecht was niet zoals op de beschrijving stond van de kaart. Achteraf moesten we ook nog apart weekend tarief betalen. Wij zullen hier dan ook zeker nooit meer komen. En wij zullen dit ook adviseren aan vrienden en familie
26-03-2017 door De vries , bezoekdatum: 26-03-2017, met partner
10
De afgelopen week was ik kort op bezoek bij Beeldentuin Ruimte in Beeld. Ik hoorde dat op 17 april (2e Paasdag) een opening is van een nieuwe expositie. Vorige jaren waren dit druk bezochte dagen, met gevarieerde kunst. Ik ben benieuwd hoe het er dit jaar uit gaat zien en ga zeker kijken!
26-03-2017 door Tanja, bezoekdatum: 20-03-2017, alleenreizend
1

pannenkoekenboot, : Om te boeken bij dagje uit veel te veel werk.

Per persoon gegevens invoeren en vervolgens voor 12 personen 24 pagina,s afdrukken. Waarom niet op 1 A4 alle personen hoe zo verkwisting.
26-03-2017 door Boeking voor P Sneller uitdraai door R.J.Pot nadat, bezoekdatum: 24 maart, met jonge kinderen
10
Leerzaam museum waar veel te zien en te ontdekken valt. Voor ieder wat wils, koffie/thee met wat lekkers, oude huisjes bekijken, speeltuin voor de kinderen. Echt leuk en vooral de speciale activiteiten zoals de ritjes met de bokkenwagen, het eieren zoeken, schminken en broodjes bakken op 2de paasdag, de landgeitenkeuring, de kerst-fair en wat al niet meer.
25-03-2017 door Janneke, bezoekdatum: 22-2-2017, met jonge kinderen
5
Weinig dieren te zien. Prijs hoog. Misschien als alles af is beter maar op dit moment beslist geen dierentuin.
25-03-2017 door T. , bezoekdatum: 25-03-2017, met vrienden
2
Wat een tegenvaller buitenmuseum leuke stoomboten maar je kan nergens in. Binnenmuseum 1000m2 oppervlak maar 3 geplakte bootjes en 2 schilderijen en dat in een wereldhavenstad
25-03-2017 door Marcel, bezoekdatum: 25-03-2017, met vrienden
9
We gingen voor een dagje naar een indoor speeltuin. Nu bleek het zo groot en divers te zijn dat er zelfs een grote buitenspeeltuin, een gave lasergamehal ( was zelfs leuk voor ons als ouders :-) ), disco dansen, disco rolschaatsen en zelfs, waar wij nog nooit van gehoord hadden, hoverkarten op een grote baan. Dat laatste hebben we ook gedaan en wat een funfactor was dat! Al met al hebben we een geslaagde dag gehad en deze afgesloten met een heerlijke verse pannenkoek daar.
25-03-2017 door Mark, bezoekdatum: 25-03-2017, gezin
3
Het park was duidelijk niet af, dus je hebt geen waar voor je geld. En waar zijn alle andere dieren gebleven? Ik vond de oude dierentuin veel mooier. Hier ga ik niet meer naar toe.
22-03-2017 door Dushi, bezoekdatum: 22-03-2017, met jonge kinderen
3
Op 21 maart bezocht. De kwaliteit van deze film is ronduit slecht. Onscherpe filmbeelden en zichtbare beschadigingen op de filmrol. Zonde van het geld.
22-03-2017 door F. Thijs, bezoekdatum: 21 maart 2017, met oudere kinderen
8
Ik ben speciaal voor de Maastunnelexpositie naar de Kunsthal gegaan als onderdeel van een wandeling van Zuidplein via het Zuiderpark, de tunnel, de Kunsthal naar Blaak. Prachtige combinatie, met mooi weer en een mooie expositie. Ik heb wel één bedenking tegen de Kunsthal n.l. het ontbreken van een afvalbak op het herentoilet. Ik heb helaas sinds korte tijd blaasproblemen, met allerlei lastige bijkomstigheden. Ik ga gelukkig weer wel op pad, maar tref dan vaak situaties aan dat er geen afvalbak op het herentoilet, hetgeen er vervelend en genant is. Lost u dat aub op.
22-03-2017 door N.N., bezoekdatum: 21-03-2017, met vrienden
8
Mooie verzameling DAF historie. Veel bekijks, veel uitleg, veel voertuigen. Enige nadeel is slechte parkeer mogelijkheiden, parkeerterrein stond vol terwijl het bezoeker animo laag was.
21-03-2017 door de Graaf , bezoekdatum: 21 maart 2017, met opa en oma
10
Echt een aanrader, super leuk voor het hele gezin! Ook een erg leuk idee voor een schoolreisje!
20-03-2017 door Louise, bezoekdatum: oktober, gezin
1
Een 1 voor het oude vrouwtje achter de kassa .was nog het minst zielig van deze vlindertuin.de tuin zelf ?niet om aan te zien en bloedheet binnen.gelukkig is het zo klein daar dat je snel daar weg bent.door het oerwoud daar binnen bijna geen vlinder te zien ook.geef aub.de 7 euro aan de schapen boederij daar vlak bij.is zeker wel de moeite waard om te bekijken vooral nu met de lammetjes.
19-03-2017 door bezoeker, bezoekdatum: maart, met partner
6
Oude inrichting, gebouw ziet er van de buitenkant slecht uit. Behandelingen, met name de gezichtsbehandeling, is erg beperkt. Geen aanrader
19-03-2017 door m. van thiel, bezoekdatum: 16-03-2017, met vrienden
3
Misschien was mijn verwachting veel te hoog, het was echt een teleurstelling. Niet alleen de entreeprijs is veel te duur maar ook de prijzen voor het eten. Zeker omdat het eten niet goed was, zelfs de patat was vies. Weinig dieren en echt lange stukken lopen zonder dat er iets te zien was waardoor mijn dochter van bijna 2 het al snel gehad had. Normaal kunnen wij ons met gemak een hele dag in een dierentuin vermaken maar waren hier na 5 uurtjes al klaar. De speeltuinen zijn wel erg leuk en mooi voor de kinderen maar om nou hiervoor nog een keer te gaan.... absoluut niet! Wel mooie ruime verblijven voor de dieren en het park is keurig netjes.
19-03-2017 door Debora , bezoekdatum: 18-03-2017, gezin
5
Het concept is begrijpelijk gezien de behoefte om meer quality time door te brengen in onze hetktische maatschappij waar iedereen te weinig tijd heeft. Maar ik denk dat Wildlands te zeer heeft gekeken naar een Amerikaans concept en minder naar ons kikkerlandje. Wij hadden, mede gezien de toch relatief hoge entreeprijs, wellicht te hoge verwachtingen gehad. Een irritatiefactor was al direct die kunstmatige, ranger achtste stem die continu overal hoorbaar is. Dat je meer tijd moet nemen om daadwerkelijk ook dieren te zien in begrijpelijk. Maar wanneer er met overmaat aan enthousiasme tijdens de boottocht wordt geroepen dat er slingerapen te zien zijn, en deze zich vervolgens niet hebben getoond, loopt de cognitieve dissonantie (= marketing technische uitdrukking voor spijt na aankoop) wel behoorlijk toe. Ook in het overige gedeelte van het park moesen wij echt zoeken naar dieren. Samenvattend heerste er bij ons een gevoel van een overmaat aan commercie. Dit begon al direct bij het parkeren waar je bijna amsterdamachtige parkeertarieven voorgeschoteld krijgt. Dit zie je helaas ook in het park terug waar de consumpties evenredig aan de hoge kant zijn. Wij kunnen Wildlands daarom ook echt niet aanbevelen op dit moment. Begrijpelijk dat met de eerste jaren na grote investeringen omzet wil zien. Wildlands moet echter zich behoeden voor het imago van "duur en niet de moeite waard". Pretpark is geen dierentuin en omgekeerd ook. Het oude dierenpark beviel ons veel beter. Pluspunt waren de ruime onderbrengingen van de dieren. Het bekende stereogedrag (dieren die in kokken heen nl weer open) kwamen wij hier niet tegen. Ook was men zeer vriendelijk. Samenvattend denk ik dat Wildlands op korte termijn een aantal zaken moet aanpassen: *prijzen marktconform hanteren € 22,50 p. Persoon is echt het maximale. Dit geld ook voor de parkeertarieven. *geen overmaat van audiovisuele effecten, met name de hogelijk irritante rangerstem moet verwdijnen. *meer informatie geven over dieren. Men krijgt nu sterk de indruk dat het om attracties gaat. Niet om dieren die in een bepaalde natuurlijke omgeving leven waar je graag wat meer info over wilt hebben.
18-03-2017 door Stephan, bezoekdatum: 16-3-2017, met jonge kinderen
9
Een prachtig schip, vriendelijk personeel en gidsen die enthousiast vertellen ! Echt de moeite waard om te bezoeken.
18-03-2017 door Annet, bezoekdatum: 17 maart 2017, met vrienden
10
Enorm genoten, voor deze prijs kregen we meer dan we van te voren hadden verwacht.
17-03-2017 door Anita, bezoekdatum: 21 mei 2016, met partner
10
Al likkebaardend genieten van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie.
17-03-2017 door Bea , bezoekdatum: 21 mei 2016, met vrienden
1
Gezeur over mijn handtas en het flesje water dat ik in de tas had.
17-03-2017 door G. Rietveld, bezoekdatum: 17 .maart 2017, met partner
9

BosLodge B20 - Berkenrhode - Wekerom - Verblijf in vogelreservaat, : Geweldig

Leuke locatie waar natuur en recratie voor gezinnen met jonge kinderen en ouderen aan hun trekken komen.
17-03-2017 door Ben Henderson, bezoekdatum: 03.03.2017, met vrienden
8
Was erg leuk dat de chiraffen zo dichtbij de auto kwamen
16-03-2017 door Yvon oudshoorn, bezoekdatum: Nov 2016, gezin
10
Heerlijke pannekoeken, prijs kwaliteit echt super. we komen bij veel pannekoekhuizen maar deze blijft voor ons de beste. echt een dikke 10 waard . Ga zo door!! AANRADER.
15-03-2017 door henk, bezoekdatum: 12 maart, met vrienden
8
Wij komen er vaak en elke keer is het weer heerlijk om zo'n mooie, gevarieerde groene plek te hebben midden in het dorp.
15-03-2017 door Suzanne, bezoekdatum: 2017, met jonge kinderen
9
Iedere keer dat ik er kom, en dat is minstens eenmaal per jaar, is het als thuiskomen. Kom gewoon een keer de tuin bezoeken... Dan weet je waarom.
14-03-2017 door G. Eskes, bezoekdatum: Mei 2016, met partner
9

, : Heel apart

Een heel nieuwe benadering van interieur aankleding.
13-03-2017 door N.N., bezoekdatum: 13/03/2017, met vrienden
5
Vriendelijk personeel maar de sauna was erg verouderd wat onhygiënisch deed ogen. In de gehele sauna rook je verouderd frietuurvet. Dit was zo overheersend dat je er misselijk van werd.
12-03-2017 door J , bezoekdatum: 12-03-2017, met partner
8

Archeon, : zoveel te doen

Wij hebben genoten ook van alle vrijwilligers die daar een rol in hebben gespeeld Een ideale leerzame plek voor kkinderen
12-03-2017 door Marian Ton, bezoekdatum: 12 maart, met jonge kinderen
9
Ik ga er vanuit dat je natuur en geschiedenis liefhebber bent. Het skelet is erg indrukwekkend. Je waant je terug in de tijd. Indrukwekkend! Bevraag de medewerkers die bij het skelet aanwezig zijn. We hebben een half uur gesproken en een schat aan info gekregen. Voor de kinderen genoeg te doen. Alles goed geregeld.
12-03-2017 door G. Van Kampen, bezoekdatum: 12 maart 2017, met partner
5
Een vies oud pand, overal schimmel en maar 2 werkende douches. Personeel is onvriendelijk en een kopje muntthee kost 5 euro?
11-03-2017 door Latitia, bezoekdatum: 11-03-2017, alleenreizend
10

Dmis Rousos en 192 museum, : Geweldig

een prachtig museum niet groot maar kunt er weg een dag doorbrengen als je van Demis Rousos houdt. En mensen die er veel verstand van hebben runnen het museum.
11-03-2017 door Marij van der Velden, bezoekdatum: 17-2-2017, gezin
10
Samen met een groep vrienden heb ik bij parkhoeve de middelt de dag doorgebracht. We hebben bubble voetbal en boerengolf gespeeld en verder hebben we genoten van een heerlijke lunch. De service was goed en het personeel was erg vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud!
11-03-2017 door Mr. Pelzer, bezoekdatum: 10-3-2017, met vrienden
10
Dit is nou echt een pannekoekhuis waar ze alles doen voor de kids. Heerlijke pannekoek gegeten met rijk belegde vulling. Personeel doet echt heel leuk met de kids ( willen niet eens mee naar huis) Echt een aanrader!
11-03-2017 door Brendan, bezoekdatum: 8 maart 2017, gezin
9
Een prachtige tentoonstelling van Russische schilders vergelijkbaar met de nachtwacht!
09-03-2017 door Hanneke, bezoekdatum: 4 maart 2017, met vrienden
2
De kinderen kunnen zich nog steeds prima vermaken, maar de prijzen zijn echt absurd. Waar je normaal als ouder met twee kinderen klaar was voor € 17,50, betaal je nu € 37,50!!! Het eten is dan wel inclusief, maar het eten is zó slecht......Alles ligt uit te drogen en hard te worden onder warmhoudlampen (pizza was eind van de middag net steen), er is bijna alleen ongezond eten (de tomaat en komkommer zag eruit alsof het al voor de derde dag in de bakken lag uit te drogen), bakken vaak leeg en onhygiënisch (brood waar je plak vanaf kan snijden zonder servet of wat ook er omheen, lekker fris als iedereen dat vast pakt). Verder is er geen gewoon ijsje, snoepje, broodje of wat ook te verkrijgen. Wat ook erg vreemd is....Ze zijn geopend tot 19.00 uur, maar het restaurant sluit om 18.00 uur (= etenstijd????). Verder is het zoals het altijd al was vooral heel erg lawaaierig. Mij zullen ze er niet snel weer zien!
07-03-2017 door Saskia, bezoekdatum: februari 2017, met jonge kinderen
8
Dit is een leuk, simpel park, wat voldoende is voor een kind. Hij staat alleen onder diervriendelijke parken, maar je mag hier geen hond mee naar toe nemen. Helaas. Gelukkig zie ik het op tijd...
06-03-2017 door Renate, bezoekdatum: 1-9-2015, met jonge kinderen
4
De kinderen kwamen daar met school en werden constant afgeblaft en bekleineert door de instructeurs. Ook hadden ze wat meer tijd willen hebben om hun eigen ding te doen.
06-03-2017 door Adrie, bezoekdatum: 06.03.2017, met een groep
9
Prima sauna, met een zeer goed Turks bad en twee droge sauna, waaronder een stilte sauna. Zeer goed idee. Ook een mooie tuin achter de sauna. En erg goedkoop, een aanrader!
06-03-2017 door Tinus, bezoekdatum: 8 februari 2017, alleenreizend
9

scher musem Den Haag, : Bijzonder, geweldig

Een geweldig kunstenaar die prachtige werken gemaakt heeft. Bijzonder om in elk schilderij weer nieuwe dingen te ontdekken die je in eerste instantie niet ziet.
06-03-2017 door Dina, bezoekdatum: 2 maart 2017, met partner
1
Leu voor kinderen, maar veel te duur voor een bezoekje van nog geen uur.
05-03-2017 door castelijns, bezoekdatum: 5/3/2017, met jonge kinderen
10
Gezellige ambiance. Vriendelijk personeel. Top gerechten. Kompliment voor de keuken.
05-03-2017 door Eric, bezoekdatum: 03032017, gezin
5
Binnen was niet de sfeer over de leefstijl van vroeger te herkennen. Het was meer een groot binnenspeelparadijs voor kinderen.
05-03-2017 door 1,5 uur, bezoekdatum: 5-3-2017, met partner
4
Echt een waardeloze markt met veel oude rotzooi. Veel van hetzelfde: fruit, kleding en dan met name voor de Marokkaanse dames. Een fatsoenlijke kop koffie kun je er niet krijgen. Wij gaan er nooit meer naar toe.
05-03-2017 door Elvira , bezoekdatum: 5 maart 2017, met partner
5
Erg onrustig opgebouwd. Een dikke onvoldoende voor de ruimtelijk vormgevers. Niet te vergelijken met het scheepsvaartmuseum. Voor ons een tegenvaller en geen terugkomst. Met 2 jonge kinderen die hyper werden van alle overmatige/bodige prikkels...buiten alles dicht 2 boten open...
04-03-2017 door TvB, bezoekdatum: 02 maart 2017, gezin
1
Adverteren met de tentoonstelling van Fiep Westerdorp, de 'tentoonstelling' is slechts twee kleine wandjes met maximaal 12 kleine illustraties.
04-03-2017 door Malissa, bezoekdatum: 4-3-17, met opa en oma
7
Het is een leuk en educatief museum. Wat erg storend is, is dat de heren van het museum in de centrale hal hardop praten wat door het hele museum heengalmt.
04-03-2017 door M. A. Elbertsen, bezoekdatum: 4 maart 2017, met partner
9
De eigenaar is een gepassioneerd verteller. Heel veel shelpen, fossielen en opgegraven bodemvonsten. Een aanrader.
04-03-2017 door Landegent, bezoekdatum: 3-3-2017, met jonge kinderen
5

, : Onduidelijk startpunt

Jammer dat we het startpunt van de route niet konden vinden en dat de medewerker van het café van het Beauforthuis ons daarbij niet kon helpen. Het lijkt me zinnig om (in elk geval) het begin duidelijker te markeren en de medewerkers van het Beauforthuis zich beter te laten informeren.
03-03-2017 door Mareike, bezoekdatum: 3 maart 2017, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!