Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

9
Kinderfeestje van kinderen rond 7/8 jaar oud. Gekozen voor portrettenfeestje. Na een korte kennismaking in het atelier, eerst een rondleiding onder begeleiding waarin alle kinderen goed worden betrokken (vragen beantwoorden, vragen stellen). Daarna zelf schilderen in het atelier op canvas met plakkaatverf (ook onder begeleiding). Met een woord: geweldig! Na afloop brownie / klein gebakje gegeten in paviljoen (restaurant) met appelsap en perensap. Aan een leuke tafel. Je mag zingen. Zeer zeker een aanrader.
16-01-2017 door Sander, bezoekdatum: 14 januari 2016, met jonge kinderen
1
Het was echt helemaal niks naar onze mening . Misschien leuk als je 16 bent...verhaal slaat nergens op. ..De cast doet echt zijn best..maar ...Nee. .met ons hebben nog ongeveer 30 mensen de zaal verlaten sommigen al na een kwartier
16-01-2017 door monique , bezoekdatum: 14 januari, met partner
9
Ruim opgezet museum. Prachtig collectie veel uitleg via de beeldschermen.en een duidelijke route door het museum.
16-01-2017 door Fam Bol, bezoekdatum: 15 januari 2017, met partner
3
Wij werden onprettig ontvangen door een dame die ons met regels bestookte ipv gastvrijheid. Wij zijn weggegaan. Jammer.johanna
13-01-2017 door Johanna, bezoekdatum: Kerstvakantie, met jonge kinderen
9
Down Under is de plek als je van een actief uitje houdt. Je wordt goed ontvangen en je kunt overigens na afloop ook lekker eten in het restaurant. Wij kozen voor bodyboarden omdat er een aantal jonge kids van 10 bij waren. We hebben het echt super gehad en je krijgt goede instructies.
13-01-2017 door Bernard de Goede, bezoekdatum: 22-12-2016, gezin
9
de atractie's waren super en er waren veel atractie's
12-01-2017 door lauren, bezoekdatum: 18-6-2016, met een groep
8
Prachtig park, waar veel te beleven valt. Mooie diorama's en voertuigen. In één hal kun je zelfs binnen kijken in een echte Dakota (vliegtuig)!!!
12-01-2017 door Yesta, bezoekdatum: 12 juni 2016, gezin
3
de wat oudere man, die overigens de leiding leek te hebben, heeft letterlijk geen positief woord kunnen zeggen de hele avond. Alles was een probleem en overal kon hij wel op zeuren. Zeer vervelend. De rest van het personeel compenseerde dit gelukkig wel deels.
11-01-2017 door Stijn, bezoekdatum: begin januari, met vrienden
10
Een uitermate educatieve ochtend beleefd. Een complete lecture van Bijbelse geschiedenis. We hebben genoten van alle informatie, we hebben het met volle teugen ingeslokt en het heeft ons de rest van de dag bezig gehouden. Dank u meneer van 't Zelfde! Razend interessant de overleving van de Bijbel door de eeuwen heen. Een wonderbaarlijk boek. 2 Timotheus 3:16,17 Met dank aan de auteur van de Heilige Schrift JHWH
11-01-2017 door I. Batterham, bezoekdatum: 11-01-2017, met partner
9
Goed georganiseerd, veel mogelijkheden, ontspannend en uitdagend. De kinderen wisten niet van ophouden. Opa miste een gemakkelijke zit.
11-01-2017 door Hans Stuut, bezoekdatum: Feb 2016, met jonge kinderen
8
Dit is een echt interactief museum. Je beleeft hoe het is om vluchteling te zijn. Erg indrukwekkend. Ook aan te raden voor bezoek met gezin/ (oudere) kinderen.
11-01-2017 door Maaike , bezoekdatum: December 2016, met vrienden
10
Een super rommelmarkt goed georganiseerd en heel groot. Ruime parkeerplaats en dicht bij de markt.
11-01-2017 door Frans Janssen Heerlen, bezoekdatum: 2016, gezin
3
Met 4 kinderen en 2 volwassenen wezen bowlen. Allereerst fijn geholpen door een medewerker. Na 3 kwartier bowlen werd onze baan vroegtijdig afgesloten door een andere chagrijnige medewerker die achter de balie stond met haar jas aan, klaar voor een peukie buiten. Al onze scores weg, kinderen boos. De medewerker gaf aan dat ze de verkeerde baan heeft afgesloten, zonder enige vorm van excuses. Wij netjes in gesprek gegaan. Aangeven day wij niet zomaar gaan stoppen terwijl wij voor een volledig uur hadden betaald. Medewerker deed vervolgens met tegenzin de baan aan. Medewerker was vreselijk brutaal. De volgende klanten werden ook zonder enige begeleidng naar de baan gestuurd terwijl onze ronde nog bezig was. Andermans kinderen rende gewoon onze baan op en de medewerker keek alleen toe. Al met al is bowlen bij Race planet delft niet voor herhaling vatbaar!
09-01-2017 door Zinab, bezoekdatum: 3 januari, met jonge kinderen
10

, : Erg leuk om te zien. Zeer enthousiaste mensen. Vee

Vandaag per ongeluk op de open dag gestuit. Ons oog viel op de opzet, deze was zeer sfeervol en we werden zeer enthousiast ontvangen. Wie weet gaan nog eens mee op een wandeltocht.
08-01-2017 door Frans S., bezoekdatum: 8 januari 2017, met partner
6
Niet heel duidelijk wat er te doen is. Te vaak dingen doe nog extra geld kosten. Bv. sminken, haar invlechten. Horeca te duur. Zag er wel goed uit. Winkel te duur. Ver boven de adviesprijs! Bv. een treintje dat de adviesprijs heeft van 10 euro, stond op de verpakking, daar vragen ze 15 euro voor. Niet fijn als kinderen van alles zien en je moet als ouder vaak zeggen dat het niet kan of mag. Er waren geen rijdende treintjes te zien. De miniatuurbaan was stuk. Blijkbaar al heel wat jaren. Raar. Er waren ook wel mooie dingen natuurlijk maar te duur voor wat je krijgt.
08-01-2017 door Bianca de Jong, bezoekdatum: 7 januari 2017, met jonge kinderen
10
al dat gezeur over parkeren hier flikker toch op 3 euro voor een hele dag is niks vergeleken met andere winkelcentra het is zelfs goedkoop. De kleding is ook goed en goedkoop
08-01-2017 door Thom Prins, bezoekdatum: 8-1-2017, gezin
10
Ik kan bovenstaande reacties niet plaatsen?? Is één van de betere restaurants in de omgeving zeer kind vriendelijk en altijd top kwaliteit...
08-01-2017 door Kosterman, bezoekdatum: 07-01-2017, met jonge kinderen
4
Het bubbelbad hoort lekker warm te zijn maar is gewoon koud
07-01-2017 door F.M Kooistra, bezoekdatum: 4 januari 2017, met vrienden
8
Poosje geleden in het najaarszonnetje. De kinderen spelend in het bos en op de natuurspeeltoestellen. En pappa aan de cappuccino. Mmmm. Daarna samen een lekkere wandeling. Dan willen ze wel slapen op de terugweg ;-)
07-01-2017 door v Dijk, bezoekdatum: 1-10-2016, met jonge kinderen
10
Zeer nuttig om de Heide open te houden. Erg leuk om de kudde tegen te komen. Daarna koffie bij Juffrouw Tok (overzijde weg). Ik zag dat je via de site van de Schaapskudde kunt sponsoren. Kaarten en leuke babyknuffels.
07-01-2017 door v Dijk, bezoekdatum: 4-12-2016, met jonge kinderen
8
Gisteren bij de Belhamel geweest, was goed druk, maar zeker niet vervelend. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het speeltoestel en de bootjes van de draaimolen, die zijn echt super voor de kinderen. Goed gegeten en heel de dag bediend door het goedlachse personeel, wat wil je nog meer . Kreeg gewoon een glas water voor mijn medicijnen , ook al lees ik dat je dat niet krijg, dat is zeker niet waar, maar je moet het er natuurlijk wel bij vermelden dat het voor medicijnen is. Mijn kind had zich nog bezeerd en werd gelijk door een personeelslid liefdevol verzorgd. Dus ik kom zeker daar terug!
07-01-2017 door Fam. de Ruiter, bezoekdatum: 6 januari 2017, met jonge kinderen
9
Erg leuk park. Niet te groot maar zeker de moeite waard. Wij zijn ongeveer 3 uurtjes in het park geweest.
06-01-2017 door N.N., bezoekdatum: Vrijdag 6 januari 2017, gezin
9
Na het lezen vd recensies twijfelden we of we wel moesten gaan maar het was al beloofd. Gelukkig maar want wat hebben we een leuke dag gehad! Wel vriendelijk personeel, wel heel veel te doen voor 3-5 jaar, waar vindt je nu een achtbaan waar een meisje van 3 in mee mag? Wel schone toiletten, wel ruimte om je jas op te hangen, en ja, cadeaus ed zijn prijzig maar waar niet bij dit soort gelegenheden. Onze dochters hebben al hun helden gezien, de hand geschud en geknuffeld en daarnaast reuze leuk gespeeld, zelfs buiten met de -8 van vandaag. Minpunt? Wij vonden het water bij het vlot te toegankelijk voor kleine kindjes, een struikel partijtje en je kind ligt in het water. Hek mag dichter en/of personeel er bij.pluspunt? Onze kaarten waren eigenlijk niet meer geldig maar na een telefoontje met Plopsaland werd ons zonder enig gedoe toegezegd dat dit geen enkel probleem was!
06-01-2017 door Marjolein85, bezoekdatum: 6-1-2017, met jonge kinderen
4
50 euro kwijt en in 30 min er door heen. Ze moeten het bedrag halveren. Ik kan 1 keer wat leuks doen in de zoveel tijd met de kinderen. En dan is dit veel geld voor zo.n korte tijd. Aangezien de helft van naturalis gesloten is ivm verbouwen
06-01-2017 door Samantha smeele, bezoekdatum: 03-01-2017, gezin
9
Vandaag was het -6°. Maar in het overdekte gedeelte, dat bijzonder groot is, ebben wij ons goed vermaakt. Voor herhaling vatbaar en we komen zeker terug. In het overdekte gedeelte Serena waren de olifanten te zien en de apen. Daarnaast veel vlinders en vogels in hun (zo natuurlijk) nagebootste omgeving. Op de terugweg zijn we langs het nijlpaardenverblijf geweest. Veel gezien, maar nog lang niet alles.
06-01-2017 door R.N, bezoekdatum: 06-01-2017, gezin
9
Vandaag voor het eerst naar het Doe museum geweest met de kids. Beide erg enthousiast. Ook mijn man en ik hebben ons prima vermaakt. Het museum is leuk voor jong en oud door de combinatie van bekijken en doen. We gaan het zeker nog een keer bezoeken
06-01-2017 door Familie Van de Berg, bezoekdatum: 06-01-2017, gezin
1
Indien je naar dit zogenaamde vuurwerkvrije park gaat om het vuurwerk te ontsnappen houdt dan je centjes maar in je zak want tijdens de boeking EN op het park wordt gezegd dat er afspraken zijn met de boerderijen in de omgeving EN met het chaletpark dat direct tegen Landal Duc Brabant aan zit (binnen de slagbomen) om GEEN vuurwerk af te steken. Helaas .... middernacht 31-12-2016 was er zowel van de boerderijen als het chaletpark volop vuurwerk. Er zijn hierdoor zelfs mensen die nacht vertrokken met angstige dieren. Klagen helpt niet, pech want centen weg. Het enige dat men zegt is: "wat jammer dat uw ervaring niet positief was" tja .... zelfs met 8 geluid opnames van de herrie zegt men met droge ogen: "wij kunnen niet nakijken wanneer deze opnames zijn gemaakt" .... datum en tijd staan erbij!! Indien u dus van vuurwerk houdt en fikse knallers .... ga dan met de jaarwisseling naar Landal Duc Brabant, behoorlijk aan de prijs in die periode maar dan heeft u ook flink vuurwerk!
06-01-2017 door Alex, bezoekdatum: 27-12-2016 / 03-01-2017, met partner
4
Ze hebben een museumkaart en hadden een paar weken geleden gekeken of we daarmee ook bij Naturalis terecht konden. Dat kon niet dus hebben we bedacht dit in de kerstvakantie te doen. Allebei een dagje vrij genomen. Eenmaal in Leiden (vanuit Arnhem, met twee kleine kinderen dus 1,10uur onderweg) stond ons bij Naturalis een lange rij te wachten. Geen probleem, het is kerstvakantie. Echter toen wij "aan de beurt waren" bleek de rij alleen ter voorlichting te zijn. Als je al e-tickets hebt (dus een reservering met een tijdstip) mocht je naar binnen en anders naar een naastgelegen tent waar je alsnog een ticket kon regelen voor entree 2 uur later want zo lang was de wachttijd al opgelopen. De medewerkster die ons dit vertelde was niet vriendelijk en gaf ons verkeerde informatie. Bij de tent was er een andere dame die dezelfde teleurstellende bericht gaf maar bracht het op een vriendelijke begripvolle toon wat een wereld van verschil kan maken. Ze stelde voor om eerst een rondje Leiden met de T-rex trein te gaan doen. Dat hebben we ook gedaan. Alleen ook hier ontzettend jammer dat we geen plattegrond/familiespeurtochtmap kregen wat voor de kinderen het "treinritje" een stuk leuker had gemaakt (hoop ik). De trein bleek een half open busje te zijn met een zeil er over tegen de kou. Door de zeil kon je niet goed zien en het was er koud. Dit viel dus ook erg tegen en we kwamen bevroren terug. Dezelfde dame die nu nog bij de ingang-rij stond gaf ons weer verkeerde informatie en stuurde ons naar een verkeerde rij waardoor we vervolgens weer in een andere rij moesten wachten. Eenmaal eindelijk binnen was het wel een leuke tentoonstelling, zeker voor de kinderen. Ik kan me voorstellen dat als je er zonder kinderen bent dat je heel snel uitgekeken bent. Ons zoontje van 4 vond het erg leuk, onze dochter van 7 vond het, net als wij, wel interessant maar was ook snel uitgekeken. Bij de kinderactiviteiten was erg druk. Al in al is het een leuke tentoonstelling, op ons zoontje heeft het veel indruk gemaakt. Maar de voorlichting en organisatie eromheen doet het geen recht. Het zou gelijk op de website zichtbaar moeten zijn dat je ook met museumjaarkaart een reservering nodig hebt. Dit was niet het geval en als je al eenmaal had opgezocht dat je geen ticket nodig hebt, dan ga je 2 weken later niet nogmaals op "bestel tickets" drukken. Verder zouden ze meer met informatieborden moeten werken waarop staat bij welke rij je je moet aansluiten om te voorkomen dat je steeds tijd verliest door steeds in de verkeerde rijd te staan. Er stonden wel een paar borden maar die zag je door de rijen pas als je al aan de beurt was. De dame die bij de ingang-rij stond kunnen ze net zo goed met een infobord vervangen...krijg je dezelfde "klantvriendelijkheid" maar dan wel met juiste info.
06-01-2017 door teleurgesteld, bezoekdatum: 5.12.17, met jonge kinderen
8
Mooi opgezet park, veel verschillende indrukken uit meerdere periodes uit oudheid. Negatief punt was dat er voor extra activiteiten extra moest worden bijbetaald, hetgeen niet duidelijk stond vermeld (schaatsen / dingen maken)
05-01-2017 door Mijnders, bezoekdatum: 4-1-2017, gezin
8
Mooi museum met veel eigen activiteit van je verwacht. Boeiend voor jong en oud.
05-01-2017 door Wilco, bezoekdatum: 05-01-2017, met partner
5
De films giant whales en Afrika Serengeti gezien. De eerste film was doodsaai en niet indrukwekkend. De rondom projectie voegt niet veel toe. Africa was wel wat beter maar ook daar voegt de rondom projectie niet veel toe. Het mooiste vond ik altijd de films waar je in een helikopter of vliegtuig over bergen en dalen en zeeën vliegt en je de grond met een vaart onder je door ziet gaan. Maar dat hadden deze films geen van twee. Veel reclame vooraf en dan maar een half uurtje film voor bijna 11 euro vind ik wel heel prijzig. Parkeren een beetje in de buurt was vrijwel onmogelijk.
05-01-2017 door Marjan, bezoekdatum: 4 januari 2017, met oudere kinderen
6
Eerlijk gezegd vond ik de manier van presenteren wat gedateerd overkomen en bovendien vond ik het geheel wat rommelig. Er is veel te zien, mischien wel te veel waardoor voor mij de lijn wat ontbrak. Ik denk dat het museum een goede collectie heeft, maar ik zou het anders inrichten en tentoonstellen. Daarbij ook meer van nieuwe media gebruik maken.
05-01-2017 door Arjan, bezoekdatum: 04-01-2017, met jonge kinderen
10
Top plek,wij komen hier zeer zeker terug! Groetjes sami
05-01-2017 door sami, bezoekdatum: 02-01-2017, gezin
8
Personeel doet goed hun best. Het eten wat we kregen was super lekker en bij het personeel stond een lach op hun gezicht. Een geslaagde dag.
05-01-2017 door N.N., bezoekdatum: 3 januari 2017, gezin
6
Het is een leuke speelboederij voor de kinderen en netjes verzorgd. Helaas is het er wel vaak koud, de dure ranja waterig en een erg trage wifi. Tijden het spelen van de kinderen zou een behagelijke temperatuur e fatsoenlijk ifi wenselijk zijn.
05-01-2017 door Tony, bezoekdatum: 5-1-2017, gezin
2
Vandaag zouden we gaan karten bij Van der Ende racing in Poeldijk. Wat een klantonvriendelijke toko is dit zeg! Met de Rotterdampas konden we voor 6 euro een rondje karten, dus gisteren voor 5 rondjes gereserveerd. Na 40 minuten rijden komen we daar aan, naam etcetera ingevuld op een formuliertje, wordt er 50 euro afgerekend. Ik zeg; het is toch 6 euro per heat? Nee, dat was een drukfout in het Rotterdamboekje. Hij viel meteen aan, ging niet met mij in discussie hierover, ik moest maar contact opnemen met de Rotterdampas. Ik kwam in verweer, hij heeft toch een deal met de Rotterdampas? Volgens hem had hij al meerdere keren contact gelegd. Op mijn vraag of ze dan niet bij de reservering hadden kunnen vragen of we met de Rotterdampas zouden komen, antwoordt hij dat ze het daar te druk voor hadden. Ik opper dat het dan misschien een idee zou zijn om op hun eigen site een melding daarvan te maken? Nee, hij gaat niet in discussie. Heel nors was hij. Ik gaf aan dat ik dan maar niet ga karten en bel de klantenservice van de Rotterdampas op. Daar wordt ik vriendelijk te worden gestaan en wordt mij verteld dat ze een tegemoetkoming zullen aanbieden, welke kan mij op dat moment niet verteld worden. Ik besluit dan maar om alleen onze zoon te laten karten voor 3 rondjes (dus 30 euro totaal, het aanvankelijke bedrag) Ga dus terug naar de balie met de mededeling dat alleen mijn zoon gaat karten, nou daar had hij helemaal geen zin meer in!! We mochten geen gebruik meer maken van de kartbaan, omdat hij vond dat ik hem raar behandeld had!! Nou!!!! Ons humeur was gelijk met de grond gelijk gemaakt!! Uiteindelijk zijn we maar teruggereden en zijn wij gaan bowlen.
04-01-2017 door Sandra Fernandez, bezoekdatum: 4 januari 2017, gezin
2
Ik was met mijn kleinkind na 1.30 uur waren we uit gekeken.Betaalde €23,50 veel te duur voor zo een korte tijd.
04-01-2017 door L.Witkamp, bezoekdatum: 3-01-2017, met jonge kinderen
8
Vriendelijk personeel die supergoed hun best doen om het onze kinderen en ons naar onze zin te maken. De kinderen kunnen heerlijk spelen en wij worden aan onze tafel bediend, dat zie je bijna nergens. Bij mooi weer kunnen ze ook heerlijk buiten spelen. Top locatie!
04-01-2017 door Fam. Oudland, bezoekdatum: 3 januari, gezin
9
Wij hebben vandaag een top dag gehad. Na alle negatieve recensies dachten we, moeten we wel gaan . Maar wat was het fantastisch, wat een belevenissen. Echt een dierentuin anno 2017. Geen kooien, hekken... De dieren zijn zoveel mogelijk in hun natuurlijke nagebootste omgeving. Over alles is goed nagedacht en met oog voor detail gemaakt. Het personeel is vriendelijk, netjes. Kortom hier moet je geweest zijn. Voor jong en oud een belevenis die je niet wilt missen.
03-01-2017 door Mw de Graaf , bezoekdatum: 3 januari 2017, gezin
9
Leuk met de oudere baas gesproken veel uitgelegd kreeg zakje ongebrande bonen mee en prachtige jute zak en dat GRATIS
03-01-2017 door G galjaard , bezoekdatum: Augustus 2016, met partner
1
Tussen kerst en oud en nieuw geweest: het rad was zonder reden gesloten. Nu weer om 10 voor acht geweest: Dicht ze sluiten om 8 uur. De manager bleef in zijn kantoortje zitten, nam niet de moeite om deze tweede teleurstelling toe te lichten. Informatievoorziening en service zijn slecht.
03-01-2017 door Rolf Meursing, bezoekdatum: 3 januari 2017, met jonge kinderen
5
Afgelopen week zijn wij naar dierenpark Blijdorp geweest, het is een prachtige dierentuin, maar het is natuurlijk wel essentieel dat er ook dieren zitten. In de buitenverblijven zat werkelijk waar, helemaal niets. M.u.v de binnengedeeltes hebben wij door een lege dierentuin gelopen omdat jullie overal aan het verbouwen waren of de hokken dichthouden tegen de kou. Wanneer je weet dat je mensen een lege dierentuin aanbied, kan je daar ook je prijs op aanpassen, maar die blijft op 22 Euro staan. Al met al hebben wij toch een fijne dag gehad, maar is het beleid niet goed te keuren. Erg jammer dus.
03-01-2017 door Dave Gielen , bezoekdatum: 31-12-2016, gezin
10
Dit museum is echt een pareltje. Wij waren zeer aangenaam verrast door het mooie pand, de stijlvolle kamers en vooral de geweldige verhalen achter de kledingstukken. We hebben echt heel veel geleerd over een belangrijk Nederlands erfgoed. Geschikt voor alle generaties.
03-01-2017 door S. Hagedoorn, bezoekdatum: 28-12-16, met vrienden
4
Op zich een mooie sauna met veel sauna's en voldoende koude douches/dompelbaden. Pluspunt is ook het grote aantal buitensauna's. We zijn er een aantal keer geweest en we komen er normaal gesproken graag. Vandaag was het echter veel en veel en veel te druk. Nergens meer een vrije stoel om te relaxen. Niet in de stilteruimte, niet in de brasserie en zelfs niet boven op de vide. Zelfs geen stoel meer in het restaurant. Daarmee viel het gebrek aan loungebanken weer op (deze zijn er sowieso maar beperkt). Het was bovendien te rumoerig en zijn er te weinig faciliteiten: Er is maar 1 voetenbadje en een doucheruimte (waarvan de helft van de douches het niet deed). En veel te weinig toiletten: rijen! Niet echt een ontspannend uitje dus dit keer. De hamam was lekker, al voelde ik me echt te kijk liggen, zonder afschermend wandje of iets dergelijks. Wel een heerlijke kaarsvetmassage gehad. Als ze het maximum aantal bezoekers naar beneden zouden brengen, was dit een ideale sauna.
02-01-2017 door Fem, bezoekdatum: 2 januari 2017, met partner
5
Te weinig (interessante) dieren om het een dierenpark te noemen, te weinig attracties om het een attractiepark te noemen. De exotische jungle hal was wel mooi, maar rest viel tegen. Zeker voor de prijs van €30,- pp verwacht je meer.
02-01-2017 door Anton, bezoekdatum: 30-12-2016, gezin
7
Leuk voor kids van onder de 10 maar na 45 min is het wel gezien. Het ziet er leuk uit met mooie beelden en kleuren. Ik zou het combineren met iets anders (kart of bowlen) en zé deden niet moeilijk over zelf eten en drinken mee nemen.
02-01-2017 door Laila de boer , bezoekdatum: 2 januari 2017, met oudere kinderen
7
De glijbanen zijn altijd leuk maar het eten is niet lekker. Vorige keer was het eten ook niet lekker! Je proeft dat frituurvet oud is!
31-12-2016 door Angelica, bezoekdatum: 31-12-2016, met een groep
9
Mijn kinderen zijn hier drie of vier keer geweest met school. Ze vonden het geweldig.
31-12-2016 door San, bezoekdatum: 2013, met een groep
10
Ik heb abonnement gekocht voor 75 voor. We komen elke week naar toe. Mijn dochter 30 maanden oud vond het zo mooi. Ze kan klimmen in de jungle. De binnen speelparadijs kan ze hele dag blijven spelen. ideaal voor jonge gezin. De dieren zijn wel minder dan oude direntuin.
31-12-2016 door ARIN, bezoekdatum: 30-12-2016, gezin
1
Eigenlijk is een 1 nog te veel. Deze oost Europese aandoening kan morgen weer verder als kerncentrale, wat het ook geweest is. Park is zo gedateerd met onveilige attracties. Eten gratis maar een uur wachten er op? How cheap! Voedsel en waren autoriteit kan er zich uitleven, gasten niet.. jammer. Over het hotel maar niet te spreken (schuur met paardeboxen wat ze kamers noemen) laat je niet foppen door de vele 'like's' op Facebook.. liken is nodig om binnen het park (uit verveling) op internet te kunnen..
30-12-2016 door Fam. W, bezoekdatum: 03-12-2016, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!