Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

9
Creatief, leuk, fantasierijk en geeft kinderen nieuwe inzichten en mogelijkheden wat je kunt doen met Lego, maar vooral veel lol! En na 3 uur wilden ze nog niet naar huis :) Lekkere koffie, taart en lunch voor volwassenen. Het allerfijnste is wel dat je als ouders rustig kunt bijkletsen met vrienden/ familie zonder constant op te hoeven letten. Dit is echt een aanrader!
27-02-2017 door N.N., bezoekdatum: 26 februari 2917, met vrienden
10
Een heerlijke sauna met prima faciliteiten. Zeker nu alles klaar is, helemaal geweldig. Vooral geschikt voor gay (liefhebbers). Veel actie maar ook alle plek om tot rust te komen.
26-02-2017 door Hans, bezoekdatum: 25 februari 2017, met vrienden
4
Het is echt heel klein, bij de 25 attracties zijn de schommel en glijbaan meegerekend waarschijnlijk. De entreeprijs is daarom veel te hoog als je het vergelijkt met andere parken. Voor een kidsbox - patatje, frikandel, drinken en kleurtjes betaal je 7,50. Ze wilden ook dat we entree betaalden voor onze dreumes van nog geen 1,5 jaar, erg onvriendelijk. Met twee uur heb je echt alles gezien.
25-02-2017 door Shea, bezoekdatum: 25-02-2017, met een groep
8
Goede rondleiding, veel spullen. Juist door de rondleiding kregen wij zeer veel extra informatie en hoewel ik vrij veel van de oorlog weet heb ik toch best veel dingen geleerd.
24-02-2017 door Ward Mulderij, bezoekdatum: 25 december 2016, met vrienden
8
Groter dan verwacht en veel te doen voor kinderen van 2 tot 10 jaar . Zowel binnen als buiten veel klim en klauteren. En entree is heel schappelijk!
23-02-2017 door lieman , bezoekdatum: 21-02-2017, met jonge kinderen
6
Erg commercieel ingesteld waardoor je na je reservering alsnog 20-70 Euro Per Persoon kwijt bent aan kogels e.d.
23-02-2017 door Ruben, bezoekdatum: 18-02-2017, met vrienden
9
Zou graag de naam vd schilder weten die zo intens het verdriet over haar zoon heeft uitgebeeld.
22-02-2017 door Douwe Jorritsna, bezoekdatum: ?, alleenreizend
3
Wij wonen in de buurt van ballorig et is leuk voor hele kleintjes mijn kind is 5 en verveeld zich snel in het ballen gedeelte zitten vaak baby's waardoor de andere kinderen niet kunnen springen of hun pad word belemmrd door nogal volslanke dames Of a dere volwassenen. Ook de entreeprijs is belachelijk duur je wil zelf wel een bakje koffie en natuurlijk willen de kinderen iets drinken Geen goedkoop uitje Is het geld niet waard Absoluut geen aanrader Dan het personeel? Nou die hebben een uitstraling van... Daar staan we dan het is dat het moet. ik ben er geweest met mijn zoon
22-02-2017 door Danielle, bezoekdatum: 17 februari 2017, alleenreizend
1
Het is geen dierentuin maar een kleuterpark. Het is veel lopen en weinig dieren , wel veel eettentjes ( meer dan dieren in het park). Stomme muziek overal, nergens rust. Veel geklets door speakers en de dieren zijn erg ver weg. Vroeger was Emmendierenpark mooi maar nu is het een ontzettende teleurstelling. Het wordt zo geen kas succes. Welke idioot heeft dit concept bedacht?!
21-02-2017 door Sam, bezoekdatum: september, gezin
2
Ongeïnteresseerd, lui, onkundig personeel, en een niet geheel onbeperkt kart arrangement. Dit is de juiste combinatie om een gezellig dagje uit te verpesten. Wij hebben betaald (€35pp) voor een avond 'onbeperkt karten' dit bleek achteraf toch niet zo onbeperkt te zijn, dit omdat wij na 3 rondes karten te horen kregen dat wij dik een uur moesten wachten op de volgende ronde. nadat we een uur gewacht hebben, werd ons verteld dat wij nog een keer 20 min moesten wachten. Toen gingen we toch maar even verhaal halen bij een sociaal laag begaafd persoon die achter de bar stond. Deze meneer vertelde ons zonder enige sympathie dat de eerste 3 rondes gegarandeerd zijn, 'en dat het daarna maar ff afwachten is of het allemaal past', toen ik hier een opmerking op maakte werd mij verteld dat ik hier mee ingestemd heb tijdens het betalen. Nee hoor? Al met al niet een hele prettige ervaring.
21-02-2017 door Fonds, bezoekdatum: 20-2-2017, met vrienden
1
We werden er gek van zo vaak als onze tafel leeg gehaald moest worden. De een na de ander. Komt zeer ongastvrij over.
21-02-2017 door Miranda kamper, bezoekdatum: 21-2-2017, met vrienden
9
We startten de dag in een gezellig en heel gastvrij koffiezaakje. Aansluitend bezochten we de synagoge, waar we zeer uitgebreid te woord werden gestaan. Het was dat we een lunchafspraak hadden, anders hadden we tot ver in de middag aan de lippen van de rondleider gehangen. Zo interessant! Na de lunch hadden we een afspraak bij iemand die in de jaren negentig uit Bosnië was gevlucht. Dit was een ongelooflijk indrukwekkende ontmoeting en helaas zo actueel... Als afsluiting hadden we een afspraak met een kunstschilder die ons uitgebreid informeerde over zijn achtergrond en zijn werk. Alles bij elkaar hebben we een geweldige en bijzonder verrijkende dag gehad, die perfect was georganiseerd!
19-02-2017 door Marleen van den Akker, bezoekdatum: half januari, met vrienden
2
Erg duur qua entree en eten/drinken (gelukkig hebben we een museumjaarkaart), parkeren in de polder voor 6€ belachelijk duur. Film niet erg interessant maar meer een liefdesverhaal van 2 kinderen met wat extra informatie...... We zijn er geweest en ze zien ons niet meer terug.
19-02-2017 door Harrie, bezoekdatum: 19.02.2017, gezin
2
De kwaliteit was ronduit slecht; opgewarmde kant-en-klaar producten. Klachten worden niet serieus genomen en het is enorm duur!
19-02-2017 door Claudia, bezoekdatum: 18-02-2017, met partner
9
We waren met 12 buren.Gourmet zag er prima uit en werd op tijd aangevuld. Tafels waren wat klein.Plaatsje bij open haard gereserveerd voor ons na het gourmetten.Personeel was erg vriendelijk.We hebben er van genoten. Bedankt
19-02-2017 door jjvbergen@home.nl, bezoekdatum: 18 februari 2017, met een groep
1
Mooie tent, maar nooit meer! De sfeer is om te snijden. Een oudere grote man * eigenaar ?* die aan het schreeuwen is tegen zijn personeel, iedereen loopt rond als of ze faillet gaan en hun baan kwijt zijn. Nee jammer maar voor een uurtje bowlen gaan wij naar hoorn. En voor karten gaan we wel naar amsterdam! En zo zijn er nog tal van opmerkingen! Nooit maar dan ook nooit meer
19-02-2017 door Mike, bezoekdatum: 1-1-17, met een groep
8
het park word goed verzorgd. is ook niet duur, want als je na gaat de dieren moeten ervan verzorgt worden. het is ook super ontspannend en gezellig.
19-02-2017 door fam carestia, bezoekdatum: iedere week, gezin
9
waar is nog ergens zo een mooi museum met allemaal topinstrumenten??
19-02-2017 door N.N., bezoekdatum: dec.2016, alleenreizend
9
Heel gezellig en knus, fijne behulpzame bediening . Speciale aandacht voor honden en kinderen.
18-02-2017 door Nienke Lenselink, bezoekdatum: 19 februari 2017, met jonge kinderen
8
Was op voorhand er niet gerust op gezien de negatieve beoordelingen.... Maar gelukkig was het toch echt anders (of verbeterd) Bootjes waren er en functioneerden. Vriendelijk personeel, helemaal geen wachttijden. Je vraagt je toch echt af waar dan sommige mensen zo negatief over doen. Voor volwassenen is de prijs verlaagd. En de kinderen? Heb ze laten omroepen om te komen eten! Zoeken is niet te doen, zo groot is de oppervlakte. Heb wel gevraagd of het menu niet wat gezonder kon. Mij is toegezegd dat in april er meer gezond op de kaart komt. In mei maar weer eens kijken, en als het beter is misschien toch maar seizoenkaart kopen. Want die verdien je snel terug.
17-02-2017 door Wessel Bette, bezoekdatum: 15 februari 2017, met jonge kinderen
9
De mensen bij wie we kwamen deelden hun leefwereld met ons, waardoor er ook voor ons werelden opengingen. Heel indrukwekkend. Zo kun je leren van de kracht van anderen. De organisatie is perfect, er wordt veel aandacht besteed aan alle details, zodat het een zeer geslaagde dag werd. Ook komen ze met leuke suggesties waar je zelf nog niet aan gedacht had. Kortom: van harte aanbevolen!!
17-02-2017 door Nicolien, bezoekdatum: 28-1-2017, met vrienden
9
Een feestje om het glasblazen te ervaren vanaf het begin tot het eind. En super trots als je na 2 weken je " creaties" mag komen halen.
17-02-2017 door Marlous, bezoekdatum: 3 jaar geleden, met vrienden
3
Getriggerd door alle lovende recensies zijn we naar dit park gegaan. Met buikpijn rond gelopen : roofvogels aan een lijntje, kat-achtigen in een klein hok, eekhoorns hysterisch rennend opgesloten in een smal hok, kaaimannen in een kleine bak. Anno 2017 vind ik dit niet meer kunnen. Insecten afdeling binnen origineel en interessant. Vriendelijk personeel.
16-02-2017 door O. S Gorter , bezoekdatum: 14-2-2017, gezin
10
De ontmoetingsreis was geweldig goed georganiseerd; het begon met koffie bij koffieTenTje om daarna drie bijzondere en totaal verschillende mensen in Breda te mogen ontmoeten. De gesprekken waren interessant, leerzaam en ontroerend! Tussendoor heerlijk geluncht in de 'huiskamer van Tante Betsie'. Wij hadden dit zelf nooit kunnen bedenken; het was een top-dag en zeker voor herhaling vatbaar!
15-02-2017 door Lia, bezoekdatum: 17-01-2017, met vrienden
2
Bedieningen is slecht en onvriendelijk. Het is een wonder als je je tweede drankje kan bestellen. Eten is lekker, lunch kaart is wat klein en heeft een hoog geiten wollen sokken gehalte. tip ga is langs Marco in khotinsky.
14-02-2017 door kim, bezoekdatum: 11-02-2017, met vrienden
10
Mooie boot en heel aardig personeel. Heerlijke pannenkoeken en ook voor de 3 glutevrije mensen.
14-02-2017 door Marianne Elvers, bezoekdatum: 11-02-2017, met jonge kinderen
8
Erg mooi museum. Ook leuke dingen te doen voor kinderen. Komen zeker nog keer terug
11-02-2017 door Jennifer lugt, bezoekdatum: 29012017, gezin
2
Ze doen niet aan klantenbinding wat viel het ons tegen veel te veel betaald en na het uitchecken wordt je weggejaagd dan kost een consumptie €5,00 te idioot voor woorden en anders voor een paar uurtjes €17,50 per persoon bijbetalen voor een paar stukjes brood en consumptie's en dan te begrijpen dat we met 14 personen waren. Toen we uitgeschecht waren hadden we nog 10 minuten over en ze gingen heel erg controleren of we nog wel een bandje om hadden en hadden het gebak al weggehaald wat een service en kinderachtig gedoe te belachelijk voor woorden dus noooooit weer!
11-02-2017 door t.de.haan@hotmail.com, bezoekdatum: 10 februari, gezin
10
Het was super intressant! Wat een mooie verhalen werden vertelt. Wij gaan zeker nog eens terug.
11-02-2017 door van der Plas, bezoekdatum: 9 februari 2017, met partner
8

gezondheids beurs utrecht, : geweldig

Altijd erg leuk om heen te gaan zoveel leuke dingen te doen en te zien en te kopen.
11-02-2017 door jacqueline de Waal, bezoekdatum: 4-10-2014, met oudere kinderen
8
Nog nooit van dit museum gehoord, maar toen had ik ineens kaartjes gewonnen. Zodoende een datum geprikt en gegaan met jongen van 5 en meisje van 7 geweest. Heel vriendelijk personeel heeft ons wegwijs gemaakt. Je kan je verkleden als agent/brandweer/ambulancepersoneel. Er is voor de kids heel veel te doen, brandje blussen, skelterbaan, speurtocht, "denk als agent" en natuurlijk auto's etc te bezichtigen. Er waren ook touchscreen-spelpalen, waarmee je bijv. kon leren/proberen om in de juiste volgorde te handelen bij een ongeluk. Helaas waren er ook een paar palen die niet goed werkten. De speurtocht was heel leuk, maar wel echt goed speuren, wellicht leuker voor de oudere kinderen. Motiveerde wel om alle vitrines goed te bekijken, ook voor de kids. In de vitrines hingen mooie spullen, o.a. brandweeruniformen van vroeger. Een aantal spellen is ook echt heel uitdagend voor volwassenen. Ook waren er verhalen van politie/brandweer/ambulance personeel te horen. Als we in de buurt zouden wonen, zou ik dit voor een kinderfeest/excursie vanaf 8 jaar gaan doen. Voor jonge kinderen leuke activiteiten en vooral voor kinderen die politie/brandweer graag naspelen is het erg leuk. Een paar leuke en gezellige en leerzame uurtjes gehad!
10-02-2017 door mariska, bezoekdatum: 29-01-2017, gezin
10
Naar aanleiding van een voorval op donderdagavond 9 februari jl te Almere Haven het volgende: Mijn STER(vrouw) kwam door een verkeerde stap ten val. Ambulancevervoer was noodzakelijk. Ik was alleen en kon mijn vrouw niet alleen laten 2 passerende Sterrenwachters boden direct hun hulp aan waarmee zowel mijn vrouw als ik enorm mee waren geholpen. Wij willen de twee behulpzame Sterrenwachters bijzonder bedanken voor de door hun gepleegde inzet, zonder hun was het een stuk moeilijker geweest. Het geeft vertrouwen dat er zulke mensen zijn en wij weten zeker dat hun inzet mbt de STERREN ook in een andere dimensie zal worden gewaardeerd, nogmaals dank. ps mijn vrouw is gelukkig weer thuis (viel achteraf mee in 1e instantie dacht men aan een nekbreuk) en met veel rust zal het weer goed komen
10-02-2017 door B.T.A.Nollen, bezoekdatum: 09-02-2017, met partner
10
allemaal leuke films zalen groot en niet al te duur
10-02-2017 door kas, bezoekdatum: al 10 keer heengegaan, met een groep
7
Graag merk ik nog het volgende op. De tentoonstelling van de Oostduitse schilder Tubke erg mooi samengesteld. En nu een minpunt. Ik ontving bij binnenkomst afgelopen zondag, 7 februari 2017, een mooie ansichtkaart van het museum met daaraan gekoppeld een kraslot kaart van de Bankgiroloterij. Ik weet niet of u zelf als directie wel eens mee gedaan heeft met de bankgiroloterij maar je komt er nooit meer vanaf, ze zijn misleidend, ze proberen je banknummer te ontfutselen en je zit voor maanden zo niet jaren aan ze vast. Ze boeken gewoon iedere maand geld van je rekening. Kortom geen reclame voor uw museum in tegendeel. Ik weet dat u de inkomsten goed kunt gebruiken maar dring de bezoekers van uw museum svp niet zo'n stropkaart in hun maag. U verliest er uw sympathie mee.
09-02-2017 door Frans Anten, Leusden, bezoekdatum: 5 februari 2017, alleenreizend
3
Wat een tegenvaller! Een heel groot en vooral leeg gebouw. Onsamenhangende kleine tentoonstellinkjes die er al jaren hetzelfde zijn. Sfeerloos. Niet te vergelijken met andere musea. Na 42 jaar wonen in Flevoland durf ik hier niet met mijn familie naar toe. Van het vele harde werken van de medewerkers van de Rijksdienst IJsselmeerpolders is nauwelijks iets opgenome, wat jammer allemaal. Als we (WE) Flevoland op de kaart willen zetten moet er inspiratie in dit gebouw geblazen worden door mensen die Flevoland een warm hart toedragen. Als het zover is kom ik wel weer eens terug.
09-02-2017 door Ineke Dekker-van Ouwerkerk., bezoekdatum: 9 februari 2017, met partner
9
Super leuk zo'n avontuur dichtbij huis. Met de tram stapten we bijna aan de knusse haven van Amsterdam IJburg uit. De boot was zo'n gezellig oud schip met twee spontane schippers. De vaartocht was heerlijk en het bezoek aan Pampus zeker de moeite waard. De volgende keer varen we mee naar Muiderslot!
09-02-2017 door Anna, bezoekdatum: 15 oktober 2016, met vrienden
7
Gezellig met mijn kids geweest. Zeker een aanrader mooi overzichtelijk en ook gezellig voor de ouders we hadden met de vrienden gesproken kids spelen en wij bijkletsen. Super Ron
08-02-2017 door Ron, bezoekdatum: 5 februari 2017, gezin
10
Dit pannenkoekrestaurant is uniek! Er is zowel binnen als buiten enorm veel te beleven. Bewegende tafels, geheime trappen, grote (indoor-) glijbanen, een speelkelder, kleinere speelruimten door het hele restaurant, een heksenorgel, een waterval douche binnen.... en dan buiten nog allerlei geweldige speeltoestellen! En niet te vergeten heerlijke pannenkoeken, eigengemaakt ijs en zelfgebakken taarten....
08-02-2017 door Marieke , bezoekdatum: 26-01-2017, met jonge kinderen
10
Geweldige interactie met mens en dier. Mooi ruim opgezet park en genoeg rustpunten verdeeld over park. We voelen ons altijd weer fantastisch na een bezoekje.
07-02-2017 door Marina de Blok, bezoekdatum: April tm oktober 6x, met oudere kinderen
1
Ondanks het "beperkt toelaten dus reserveren" overvol. Rijen bij toiletten, douches, en natuurlijk bij de sauna's. Nergens vrije kledinghaken, kluisjes moet je samen mee doen (dus ook overvol). Lawaai en drukte overal. Bovendien schandalig hoge prijzen voor de horeca. Bv bakje yoghurt met fruit 9,50 euro. Dat is eens maar nooit meer. Maar wellicht gaan ze aan dit "succes"stuk, en wordt het nog eens leuk.
06-02-2017 door Ria, bezoekdatum: 6-2-2017, met partner
5
Het museum zo volgens informatie geopend zijn .zie de website . Sta je voor de poort met een groep , poort dicht met op het bord gesloten . En tel . Onbereikbaar . Slechte zaak .
06-02-2017 door Vd linden , bezoekdatum: 5 februari 2017, met een groep
1
€3,- voor een bumba ijsje wat normaal €1,- kost in de normale horeca, kopje koffie dat je zelf mag tappen voor €3,- en ga zo maar door. 1 medewerker die 2 dingen moet bedienen en dus totaal geen overzicht of contrôle heeft. Het meest opvallende was nog dat er een 'baasje' uit België een rondje loopt, ziet dat er van alles aan mankeerd en gewoon geen vinger uitsteekt om te helpen. Hij zat even aan een verkeersbord te wrikken en deed voor de rest alsof hij niks zag. Na 2 uur heb je alles wel gezien. Wat een teleurstelling. Na 1 keer heb je het wel gezien en hoef je er niet meer heen.
06-02-2017 door Fam Nuis, bezoekdatum: 4-2-2017, met jonge kinderen
4
De accommodatie is vernieuwd en uitgebreid. Toch hebben wij na een bezoek de volgende kritiekpunten c.q. verbeterpunten: 1. De parkeergelegenheid is bij regenval een grote zand-modderpoel. 2. Voor de allerkleinsten is de ballenbak verdwenen en wat er voor in de plaats is gekomen is maar minimaal. een toegangsprijs van € 7,50 ( voor kinderen vanaf 2 jaar)voor dit gedeelte is buiten proporties. 3. Bij de speelgelegenheid voor de allerkleinsten staan slechts 2 ! tafeltjes... Terwijl juist daar een ouder het liefst toezicht houdt op de peuter. Slecht over nagedacht! en dit is een duidelijk verbeterpunt. 4. Het gedeelte voor de oudere kinderen is erg donker. Daardoor ontbreekt het overzicht. Zeker in een tijd dat toezicht van een ouder op het kind meer dan gewenst is, vraagt ook dit punt om verbetering, lees: meer verlichting. 5. Bij de uitgang van de lange glijbaan staat een ijzeren pilaar zonder enige bescherming er om heen in de vorm van een soft stootkussen of iets dergelijks. Kinderen komen enthousiast van de glijbaan af, rennen naar "buiten"voor de volgende glijpartij. Het gevaar van botsing met de paal is levensgroot met verwondingen als gevolg. Een duidelijk verbeterpunt. 6. Bescherming van de ijzeren bovenbalk waar de allerkleinsten van het glijbaantje onder" het konijnenhok" afglijden is ook gewenst. Vaak zit je daar als ouder om je kleintje op te vangen van het glijbaantje. 7. De vraag: "wilt u iets drinken" klinkt door de medewerkers minstens drie keer in een uur.... Zal wel op aangeven van de leiding zijn maar komt nogal opdringerig over. 8. Toezicht van medewerkers van 't Klokuus heb ik niet kunnen bespeuren; wellicht is dit een taak voor de ouders. 9. Het buitengebeuren ziet er goed uit; voldoende voor diverse activiteiten. Alles bij elkaar genomen: in de oude situatie kwamen we graag terug; in de nieuwe samenstelling zal het bij een eenmalig bezoek blijven... Jammer.
05-02-2017 door Ka Bee, bezoekdatum: zaterdag 4 februari 2017, met jonge kinderen
8
Leuke interactieve dag voor het hele gezin, met geweldige selfies voor iedereen, tip kom bij openingstijd voor een rustig bezoek.
05-02-2017 door Christianne Schuurbiers, bezoekdatum: 07-01-2017, met jonge kinderen
7
Een zeer leerzame en boeiende rondleiding deed de middag omvliegen. De statenbijbel zelf en de context waarin die werd gedrukt en uitgegeven toonde ons een wereld, die tot dan toe weinig bekend was. Ook de inspirerende en deskundige wijze waarop Fieneke van Driel ons rondleidde, was inspirerend. Zeer de moeite waard. Mooie en uitgebreide collectie. En de koffie was lekker.
05-02-2017 door Frans Cremer, bezoekdatum: 4 februari 2017, met partner
5
Park is leuk maar de prijzen staan niet tot verhouding met gebodene. Eten en drinken is extreem duur, als de prijzen normaal waren geweest dan ben je ook geneigd om meer te kopen.
05-02-2017 door fam Hoeve , bezoekdatum: 05-02-2017, met jonge kinderen
10
Echt een authentiek juweeltje. Een eigenzinnige sfeer, een nette lunch en diner kaart en leuke feestjes!
05-02-2017 door Pablo Slenders, bezoekdatum: 04-02-2017, met partner
9
Het is onzettend mooi om er door heen te wandelen. Is een aanrader voor iedereen jong en oud.
03-02-2017 door Maria Vonk-Bindels, bezoekdatum: 25 mei 2015, met partner
10
Met onze vrienden heerlijk gegeten, fijne gerechten geweldig en leuke bediening. Voor herhaling vatbaar!
03-02-2017 door A. Van Doeveren , bezoekdatum: 28 januari 2017, met vrienden
9
Duinhoeve is een gezellige camping met perfecte mogelijkheden voor verschillend fietstochten in de mooie omgeving. Rond om de Duinen zijn genoeg terrasjes voor heerlijke versnaperingen en een verdiende pauze. Op de camping was een echt brabantse sfeer te proeven tussen de vaste gasten uit verschillende landen en de kinderen speelde met iedereen. Een bezoek aan de Efteling mocht voor ons niet missen maar ook kun je het wat kleiner (en goedkoper) aanpakken met het Maisdoolhof en de pluktuin. De kinderen zijn maar een paar keer naar het animatieteam geweest omdat ze erg druk bezig waren met de speeltuinen en rondrijden op de fietsen en skelters. Het treintje was elke ochtend en avond een heerlijk gezicht voor ons ouders maar onze kinderen vonden het niet "stoer"genoeg meer. (dat is de leeftijd) Het is voor de vrouw van het gezelschap ook makkelijk dat er een cafetaria, voor een snel frietje, en een restaurant is waar je wat kunt eten met de hele familie. Ze proberen ook thema avonden te houden zoals de pannenkoekenavond en de bingo, dit vond iedereen gezellig. De dames op de receptie zijn ook erg vriendelijk en hielpen ons met een lach en een grap bij de klachten (eerder kleine probleempjes) die wij hadden. Zelfs de knie van onze zoon werd professioneel ge-"pleistert" en daarna werd hij door een medewerkster in een bakfiets thuis gebracht. Voor ons dus een heerlijke ervaring en we gaan volgend jaar waarschijnlijk weer.
02-02-2017 door Angelique, bezoekdatum: 06-08-2016, gezin

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!