1

Red Hot Chili Peppers live in bioscopen

Bioscopen zenden optreden Peppers in Keulen uit #redhotchilipeppers

Bioscopen Nieuws door

archief oud artikel 5 augustus 2011 Cultuur Fans van de Red Hot Chili Peppers die naast de concertkaartjes grepen, wacht een verrassing. Een aantal bioscopen in Nederland zenden het optreden van de Peppers op 30 augustus in Keulen live uit.

De Red Hot Chili Peppers presenteren op 30 augustus hun nieuwe album I'm With You. Tijdens het optreden in Keulen op diezelfde dag trakteert de rockband de fans op de nieuwe nummers, aangevuld met de grootste hits. Maar ook voor de fans die geen kaartjes hebben voor het concert is het feest. De Red Hot Chili Peppers hebben namelijk een primeur. Via satelliet kijken bezoekers van acht Nederlandse bioscopen live mee!

De acht bioscopen zijn: Pathé Arena (Amsterdam), Rembrandt Arnhem, Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Tilburg. Ook Cinemec in Ede zendt de live-registratie van het concert uit.

Red Hot Chili Peppers

Het is al vijf jaar geleden sinds het laatste album van de succesvolle Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers. Op 26 augustus komt het nieuwe album I'm With You uit in Nederland. Op 16 oktober staat de band in Ahoy Rotterdam. Dit concert was binnen vijf minuten uitverkocht. De live-uitzending biedt de fans een nieuwe kans om zo dicht mogelijk bij de band te zijn. Behalve in de Nederlandse bioscopen kijken ook fans in het buitenland mee via satelliet.

Kaarten voor Red Hot Chili Peppers: I'm With You zijn te koop via de bioscopen.

Laatst gewijzigd: 2011-08-05 16:39:30 · Gepubliceerd: 5 augustus 2011 - 118

Dit past bij 'Red Hot Chili Peppers live in bioscopen'