1

Stadsbioscoop Rembrandt




Stadsbioscoop Rembrandt

Wie eenmaal in Stadsbioscoop Rembrandt is geweest, komt zeker nog een keer terug in dit bijzondere gebouw. Het interieur van de bioscoop heeft veel weg van een theater. Neem plaats in één van de vijf bioscoopzalen en zie hoe de lange roodfluwelen gordijnen langzaam wegschuiven voordat de film begint. Let voordat je naar binnen loopt ook zeker even op de gevel van de bioscoop. Het pand werd gebouwd in de stijl van de nieuwe zakelijkheid. Kenmerkend voor deze bouwstijl is de strakke, sobere vormgeving. Het monumentale pand opende in 1954.

Rembrandt programmeert films uit het hogere kwaliteitssegment. Het filmaanbod van de bioscoop bevindt zich tussen dat van een filmhuis en van een commerciële bioscoop. De bioscoop is goed bereikbaar en ligt aan de rand van het centrum, op vijf minuten lopen van het Centraal Station en station Arnhem Velperpoort en op twee minuten lopen van busplatform Velperplein.

Stadsbioscoop Rembrandt in Arnhem leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek stadsbioscooprembrandt.nl

Stadsbioscoop Rembrandt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.