1

Kleine dierentuinen winnen prijzenslag

Slecht jaar voor grote attracties, positief voor kleinere parken

Aapjes kijken voor een prikkie Nieuws door

archief oud artikel 28 september 2011 Toerisme Grote pretparken en dierentuinen hebben een slecht jaar achter de rug. Er is veel concurrentie en bezoekers hebben steeds minder te besteden. Kleinere dierentuinen profiteren daar juist van en hebben steeds minder te klagen.

Een regenachtige zomer, meer concurrentie en dat de consument steeds minder te besteden heeft, zorgen ervoor dat bekende pretparken en grote dierentuinen een lastig jaar achter de rug hebben. In de strijd om de consument stunten veel attracties met de prijzen. Het is niet langer de vraag âf er korting wordt gegeven maar hoeveel, dat blijkt uit een onderzoek van de Rabobank.

Taman Indonesia

De prijzenslag om de consument lijken kleine dierentuinen te winnen. De kleinere dierentuinen zijn op DagjeWeg.NL namelijk enorm populair. Taman Indonesia beleefde een topzomer. In de maand mei kreeg de dierentuin ruim twee keer zo veel bezoekers als vorig jaar! Ook Dierenpark De Oliemeulen, GaiaPark Kerkrade Zoo, 5 Sterrenpark Mondo Verde en Dierenpark Wissel zijn onder bezoekers van DagjeWeg.NL enorm populair.

Taman Indonesia beleefde een topzomer!
Ook goedkoop naar de dierentuin? Lees dan: Aapjes kijken voor een prikkie.

Laatst gewijzigd: 2011-09-28 16:34:31 · Gepubliceerd: 28 september 2011 - 270