Droom weg bij deze vakantieadresjes

Uitwaaien op Texel of op vakantie met Kabouter Plop

Nieuws door

archief oud artikel 24 februari 2013 Toerisme Met dit grijze weer fleurt de gedachte aan de zomer en een paar weken vakantie iedereen op. Speur daarom vandaag de leukste vakantieadresjes af en boek vast een weekend, midweek of een hele week. DagjeWeg.NL heeft een paar leuke ideeën. In luxe uitrusten op het prachtige Texel bijvoorbeeld, of met de kids naar Kabouter Plop!

Luxueus uitrusten op Texel

Landal Sluftervallei op Texel verrast bezoekers deze zomer met zestig nieuwe, luxe bungalows. Deze fijne huisje hebben alle luxe in zich: van een vaatwasmachine tot een sauna en een solarium. En wie echt wil ontspannen boekt de extra luxe bungalow, want deze heeft een tweede badkamer met stoomdouche en een bubbelbad. En behalve alle fijne extra's binnen zitten vakantiegangers op Texel natuurlijk altijd goed. Zee, strand, met hopelijk goed weer. Dan valt er niets meer te wensen. Het is nog wel even wachten op de nieuwe vakantiehuisjes. Pas vanaf 2 augustus 2013 mogen de eerste gasten de huisjes uitproberen. Maar dan heb je wel wat om naar uit te kijken!

Boek een verblijf bij Landal Sluftervallei bij het Texelse De Cocksdorp.

Naar Center Parcs met Kabouter Plop

Center Parcs De Huttenheugte is voor veel mensen een geliefd vakantiepark. En sinds vorig jaar heeft het park bij de kinderen een streepje voor, want voor de prijs van een dagticket kunnen gasten hun hele verblijf op bezoek bij Plopsa Indoor Coevorden. En dat betekent een ontmoeting met de kinderhelden Kabouter Plop, Bumba en Piet Piraat! Onvergetelijke momenten voor de kinderen en een fijne herinnering voor de ouders. Op het park vermaken gasten zich in de Aqua Mundo, de Market of de Action Factory. Een perfecte gezinsvakantie!

Boek een verblijf bij Center Parcs De Huttenheugte en ontmoet Kabouter Plop!

Ouderwets pareltje in Noord-Holland

Recreatiepark Wiringherlant is een onbekend vakantieparkje in het Noord-Hollandse Hippolytushoef, maar heeft daarom niet minder te bieden. Neem bijvoorbeeld het appartement Vattrop. Dit knusse vissershuisje is helemaal ingericht in de stijl van 'vroeger'. Het is net alsof je op vakantie bent in het Zuiderzeemuseum! Kinderen vinden het zeker fantastisch om de bedstee te slapen! En hoewel de inrichting ouderwets is, zijn wel alle moderne gemakken aanwezig. Op het park zijn verschillende accommodaties te huur, allemaal met hun eigen charme.

Boek het gezellige vissershuisje meteen voor een vakantie van vroeger!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 24 februari 2013 - 221

Dit past bij 'Droom weg bij deze vakantieadresjes'