1

Er even tussenuit in deze idyllische Natuurhuisjes

Midden in de natuur kom je in een paar dagen helemaal tot rust

Vakantiehuisjes Redactioneel door
Foto 1. Na een lange wandeling is het goed thuiskomen in het Natuurhuisje in Winterswijk Kotten. Foto: Natuurhuisje.nl

3 april 2022 bijgewerkt: 6 april 2022 Toerisme Landelijk Verlang je naar een ander uitzicht dan dat in je eigen straat? Vind een mooi plekje om even te resetten en geniet van de mooie omgeving van deze Natuurhuisjes in Nederland. Deze vijf vakantiehuisjes hebben, naast een prachtige locatie, allemaal een sauna of bubbelbad. Voor wat extra warmte tijdens een weekendje of een paar dagen weg.

Welkom in Winterswijk

WINTERSWIJK - Scharrelende kippen voor de deur, rust en ruimte om je heen en een houtkachel om 's avonds bij weg te kruipen. In Winterswijk Kotten huur je het voorhuis van een oude boerderij op een prachtige locatie tussen verschillende natuurgebieden. Sla rechtsaf en je wandelt zo het bos in! Na een lange wandeling is het goed thuiskomen in het Natuurhuisje in Winterswijk Kotten met een knusse keuken, slaapkamer en een luxe badkamer. Ultieme ontspanning vind je in de wellnessruimte op het erf met een Finse sauna, een infraroodsauna en een houtgestookte Isbjørn hottub.

Quality time in het Vechtdal

DALFSEN - Kom met het hele gezin tot rust in Villa Poppenallee in het mooie Vechtdal. De boerderij ligt helemaal vrij in de natuur, met zicht op alleen maar weilanden en bomen. Voor wandelaars een mooi startpunt om verschillende routes te lopen. En voor gezinnen een heerlijke plek om van quality time met elkaar te genieten. Het Natuurhuisje heeft plaats voor zes personen en voor de kleine logés zijn er speciale bedhuisjes. De grote badkamer is lekker luxe met een bubbelbad, inloopdouche, infraroodsauna. Buiten vermaken de kinderen zich urenlang met de trampoline, traptrekkers en een speeltoestel.

Ontspannen vakantie in het Limburgse

VALKENBURG - Gastheer Francois en gastvrouw Anke heten je graag welkom in hun Natuurhuisje aan de rand van Valkenburg. In het gezellige huisje vind je alles voor een ontspannen vakantie. Met een beetje geluk is de hottub buiten al warmgestookt en kan het relaxen meteen beginnen! Maar tegelijkertijd lokt de omgeving je naar buiten. Eerst een mooie wandeling of fietstocht door het Limburgse heuvellandschap? Je kunt gebruik maken van de vier fietsen - waarvan één met kinderzitje voor- en achterop. 's Avonds een wijntje open trekken bij de open haard of nog even in de sauna: je komt hier zeker uitgerust vandaan!

Verstopt op het Drentse platteland

PAPENVOORT - Op steenworp afstand van de beroemde Drentse hunebedden verblijf je met twee personen in een heerlijk Natuurhuisje in het buurtschap Papenvoort. Het huisje ligt op het erf van een woonboerderij met een prachtige tuin. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht op al het groen van de tuin. Als je door de tuin loopt en over de akkers, ben je zo in een natuurgebied. Ook het Boomkroonpad is vlakbij - hier kun je wandelen hoog in de boomtoppen. Een echt Natuurhuisje dus! Geniet van de omgeving en daarna van de warmte in de sauna en borrel gezellig na bij de houtkachel.

Trek je terug in een Tiny House

RHA (Drenthe) - Het is misschien wat minder comfortabel, maar dit Tiny House in Drenthe is wel heel romantisch. Samen geniet je op een paar vierkante meter van de stilte die deze plek biedt. Gebruik van de sauna is inbegrepen en je kunt de hottub bijboeken voor een romantische avond onder sterren. Het huisje ligt aan de rand van een natuurgebied en tussen de Achterhoek en de Veluwe. Leuk: op het terrein is een tweede huisje te huur, zodat je ook met vrienden een weekendje weg kunt boeken.

Nog meer inspiratie voor een weekendje weg

Foto 2. 's Avonds een wijntje open trekken bij de open haard in dit Natuurhuisje aan de rand van Valkenburg. Foto: Natuurhuisje.nl
Foto 3. Genieten van de prachtige natuur in een heerlijk Natuurhuisje in het buurtschap Papenvoort. Foto: Natuurhuisje.nl
Foto 4. Kom met het hele gezin tot rust in Villa Poppenallee in het mooie Vechtdal. Foto: Natuurhuisje.nl
Foto 5. Een romantisch weekendje weg in een Tiny House in Drenthe. Foto: Natuurhuisje.nl

Laatst gewijzigd: 2022-04-06 15:57:30 · Gepubliceerd: 3 april 2022 - 2115