1

Ontdek de wereld in het klein

Mooiste modelspoorbanen uit Europa in Het Spoorwegmuseum

Champions League van de modelbouw: On traXS! Nieuws door

archief oud artikel 6 maart 2014 Cultuur Ontdek de mooiste modelspoorbanen van Europa in het Spoorwegmuseum! Soms zijn bouwers van modelbanen maanden of zelfs jaren zoet met de ontplooiing van hun lieveling. Ontdek bij fototentoonstelling Passie voor Perfectie dit hele proces van op- en aanbouw. En neem een kijkje bij de Champions League van de modelbouw: On TraXS!

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 maart vliegen de modelspooronderdelen door de lucht tijdens de Champions League Modelbaan On TraXS. Neem een kijkje achter de schermen en beleef de liefde voor miniatuur spoorwegen!

Passie voor perfectie

Tijdens de zesde editie van On traXS! zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien in Het Spoorwegmuseum. Ontdek de wereld achter modelbouw bij de fototentoonstelling Passie voor perfectie. Fotograaf David van Dam fotografeerde negen Nederlandse modelbouwers op hun werkplek. Modelbouwers werken soms jarenlang vol passie en geduld aan hun projecten, wat uiterst precies gebeuren moet. Ontmoet verschillende modelbouwers en loop binnen bij Het Spoorwegmuseum!

Laatst gewijzigd: 2014-03-06 09:04:39 · Gepubliceerd: 6 maart 2014 - 343