1

Stap in de verbluffende wereld van Game of Thrones

Deze spannende serie komt straks wel heel dichtbij!

Bezoek The Exhibition Nieuws door
Foto 1. Waan je midden in de serie tijdens The Exhibition. Foto: HBO Nederland

archief oud artikel 28 mei 2015 Showbizz Amsterdam, Noord-Holland The Exhibition, gebaseerd op één van 's werelds populairste series, is nu in Nederland! Na Londen, Stockholm, Tel Aviv, Madrid, Berlijn en Parijs bekijk je de tentoonstelling nu in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Voorproefje op het vijfde seizoen

De spannende tv-serie Game of Thrones komt tot leven tijdens The Exhibition. De serie is gebaseerd op de boeken van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin. Het verhaal speelt zich af in een mythische wereld, waar adelijke families strijden om de macht in het rijk. Tijdens The Exhibition zie je attributen uit de eerste vier seizoenen van de serie, maar krijg je ook een voorproefje van het vijfde seizoen. Bekijk hier de niet eerder tentoongestelde voorwerpen. Kun je vast bedenken wat de personages uit Game of Thrones in het vijfde seizoen te wachten staat.

Beleef de spanning van de serie tijdens The Exhibition

Rode jurk van Melisandre

HBO en HBO Nederland organiseerden The Exhibition al eerder in Nederland. In mei 2013 was de tentoonstelling in de Amsterdamse Posthoornkerk te bewonderen. De tentoonstelling werd geopend door bekende acteurs uit de serie: Liam Cunningham, Maisie Williams en de Nederlandse Carice van Houten. Speciaal voor Nederland was de felrode jurk van Melisandre te bewonderen, het personage van Carice van Houten. De tentoonstelling was met 3000 bezoekers per dag een groot succes.

Spannende activiteiten

Deze tweede tentoonstelling wordt nog interactiever! Steun je favoriete Game of Thrones-familie door je online bij het officiële Huis aan te sluiten. Maak een 4D-reis naar de bekende 231 meter hoge muur en voel je de koning te rijk op een replica van de befaamde ijzeren troon. Door de vele activiteiten, geïnspireerd op de meest choquerende gebeurtenissen, voel je je net een onderdeel van de serie. Een echte belevenis dus!

Bekijk een impressie van The Exhibition

The Exhibition is te zien van woensdag 27 mei tot en met zondag 31 mei 2015 in de Westergasfabriek in Amsterdam. De entree is gratis. Let op: voor zondag zijn er geen tickets te koop. Die dag geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Toegang is niet gegarandeerd, dus kom op tijd!
Foto 2. Bekijk de kleding uit Game of Thrones van heel dichtbij. Foto: HBO Nederland
Foto 3. Beleef de Game of Thrones zelf, gewoon in Nederland. Foto: HBO Nederland
Foto 4. De rode jurk van Melisandre kwam er speciaal voor het Nederlandse publiek te hangen. Foto: HBO Nederland

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:01:01 · Gepubliceerd: 28 mei 2015 - 1204