Knortastisch: er is een Peppa Pig-speeltuin!

Stap binnen in het leven van het beroemdste varkentje ter wereld

Peppa Pig World of Play Redactioneel door
Foto 1. Peppa Pig-fans kunnen hun geluk niet op in de nieuwe binnenspeeltuin. Foto: Merlin Entertainments © Evans Caglage

12 februari 2022 bijgewerkt: 9 maart 2022 Trends Leidschendam, Zuid-Holland Een Europese primeur in Leidschendam: er is een nieuwe binnenspeeltuin geopend die volledig in het teken staat een wereldberoemde tekenfilmfiguur. Nee, niet Batman, Spiderman of Asterix, maar Peppa Pig!

Op bezoek bij Peppa

'Maaaam, mag ik Peppa Pig kijken'. Er is geen peuter, kleuter én ouder die Peppa Pig niet kent. Het vrolijke biggetje is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. Voor alle die hard fans - en dat zijn er veel - is er nu heel goed nieuws. Wist je namelijk dat alle plekken die je in de animatieserie ziet ook in het echt bestaan? In de Westfields Mall of the Netherlands in Leidschendam om precies te zijn. En... je kunt er op bezoek! Is dat niet knortastisch? Kinderen tussen de 1 en 8 jaar oud spelen naar hartenlust in de splinternieuwe binnenspeeltuin: Peppa Pig World of Play.

Boomhut van Peppa en het fort van George

Bezoek twaalf speelzones die je stuk voor stuk herkent uit uit de serie, verspreid over maar liefst 1500m2. Om te beginnen neem je natuurlijk een kijkje in de boomhut van Peppa zelf. En wat dacht je van het fort van haar broertje George? Het lijkt net echt. Maar dat is nog lang niet alles. Ga boodschappen doen in de supermarkt van Mejuffrouw of spring met een paar welbekende gele laarzen aan in de modder. Zo hard je kunt! Eén ding is zeker: je raakt niet uitgespeeld. Bij een leuk dagje uit hoort uiteraard ook een aandenken. Maak onbeperkt digitale foto's tussen de decors en scoor toffe hebbedingetjes in de Peppa Pig Shop.

Ook leuk

Foto 2. Stap in de trein van Opa Hond. Foto: Merlin Entertainments © Evans Caglage
Foto 3. Doe boodschappen in de supermarkt van Mejuffrouw. Foto: Merlin Entertainments © Evans Caglage
Foto 4. Twee uur lang ongeremd spelen. Foto: Merlin Entertainments © Evans Caglage

Laatst gewijzigd: 2022-03-09 14:55:35 · Gepubliceerd: 12 februari 2022 - 8349