1

Ontmoet griezels uit de jungle

Orchideeën Hoeve Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Maak kennis met een grote wandelende tak.

archief oud artikel 20 juli 2015 Natuur Luttelgeest, Flevoland Harige vogelspinnen en reusachtige wandelende takken: dieren die je misschien snel voorbij loopt! Deze zomervakantie kun je deze enge dieren van heel dichtbij bekijken tijdens de Meet & Greet met Junglegriezels in de Orchideeën Hoeve. Iedere dag laat een echte jungle-expert bezoekers kennis maken met verschillende bijzondere, ietwat griezelige dieren.

Duizenden prachtige vlinders, grappige papegaaitjes en de nieuwe witoorpenseelaapjes. In de overdekte jungletuinen van de Orchideeën Hoeve leven allerlei bijzondere dieren met allemaal een eigen verhaal. Maar er zitten in de tropen nog veel meer dieren verstopt waar je zomaar voorbij loopt, of bij nader inzien toch liever voorbij rent…

Glibberige slangen

Van glibberige slangen tot harige rupsen. Speciaal voor de zomervakantie (tot en met 30 augustus) zijn de dieren uit het hart van de jungle van exclusief dichtbij te ontmoeten. Dus verberg je zenuwen goed en schuif aan bij de spannende Meet & Greet. Ontdek waar kleine dieren groot in zijn, bewonder de giftige kikkertjes en wie weet durf je wel een echte slang vast te houden!

De Meet & Greet kun je elke dag om 14:00 uur bijwonen in de expositieruimte. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs is deze activiteit gratis.

Op avontuur in de jungletuinen

Na deze spannende beleving wacht er in de jungletuinen nog veel meer avontuur! Voer de grote meervallen, ga op schattenjacht met de spannende speurtocht of rust even heerlijk uit in de serene vlindervallei met meer dan 2000 rondfladderende vlinders. De allerkleinsten leven zich heerlijk uit in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs.

Tip: De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt dus u bent altijd verzekerd van mooi weer! Kijk voor meer informatie op de website van De Orchideeën Hoeve.
Foto 2. Durf jij een slang vast te houden?
Foto 3. Toch wel een beetje griezelig, die Meet & Greet in de Orchideeën Hoeve.
Foto 4. Niet griezelig, maar wel heel schattig: de lori's!
Foto 5. Er wacht nog meer avontuur in de jungletuinen.

Laatst gewijzigd: 2015-07-20 08:46:43 · Gepubliceerd: 20 juli 2015 - 664