Hullie Speelboerderij: lekker spelen, heerlijk eten en glowgolf

In natuurgebied de Maashorst nabij de Bedafse Bergen in Uden ligt Hullie Speelboerderij. In deze gezellige Brabantse boerderij vinden de kinderen geen 'lui' vermaak als computerspelletjes en beeldschermen. Nee, ze mogen volop rennen, klimmen en springen in de uitdagende binnenspeeltuin. Ook buiten wachten twee gethematiseerde speeltuinen en een mooie skelterbaan - met stoplichten! - waar ze met skelters rond racen.

Bezoek www.hullie.nl »

Binnenspeeltuin met Brabantse gezelligheid

De gezellige Hullie Speelboerderij is de plek waar het Hullievolk een plaatsje heeft gevonden. Overal in het interieur vind je sporen terug van dit historische volkje; door de oude muren, de karren en het oude gereedschap. Ze hebben zelfs een klein dorpje in de boerderij! Daarnaast is de boerderij ingericht met moderne en kleurige speeltoestellen, zoals trampolines op vier meter hoogte en een ballenbak met drie verdiepingen! Met de softshooters zijn de kinderen wel even zoet en met de reuze legoblokken maken ze de mooiste bouwwerken. Leuk is ook de knutselhoek, waar Hullie knutseljuf iedere dag de mooiste knutselwerken maakt. Volwassenen vermaken zich hier in deze BOERgondische omgeving met gratis WIFI, recente tijdschriften en live sportwedstrijden op de schermen.

Avontuurlijk Glowgolf

Op het Glowgolf-parcours wacht een oude mevrouw, Hullie Anna, je op. Zij vertelt een verhaal van heel lang geleden... en dan begint het avontuur. Terwijl je de balletjes in de hole probeert te slaan, kom je allerlei onverwachte obstakels tegen. Wie komt er uiteindelijk als winnaar uit de bus?

Buiten spelen bij Hullie

Ook buiten spelen is een feest bij Hullie! Vlakbij het grote terras zijn twee speeltuinen te vinden. Ouders drinken een kopje koffie of iets sterkers, terwijl ze zicht houden op hun kinderen. Die kunnen vast niet wachten om ook de skelters uit te proberen op de skelterbaan. Op deze baan moeten ze goed opletten, want er staan ook stoplichten. Voor een frietje of zelfs een smakelijke biefstuk is het restaurant open. Een goede afsluiter van een dagje spelen bij Hullie!

Outdoor lasergamebaan

Kinderen en volwassenen van acht jaar tot tachtig jaar gaan de uitdaging aan op de gave outdoor lasergamebaan. Spelers belanden hier in de strijd tussen het Hullievolk en de Amerikaanse oliefirma Black oil. Er zijn veel verschillende spellen mogelijk en dat maakt het een leuke activiteit voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes!

Hullie Speelboerderij: lekker spelen, heerlijk eten en glowgolf in Uden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.hullie.nl »

Race op Hullie skelterbaan

De mooie locatie van Hullie Speelboerderij

Race op Hullie skelterbaan

Race op Hullie skelterbaan

Race op Hullie skelterbaan

Hullie klimvulkaan

Race op Hullie skelterbaan

Hullie bourgondische zitgelegenheid