noord-brabant

Noord Brabant Speeltuin (89)

Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch: op avontuur in de natuur

LAGE ZWALUWE, NOORD-BRABANT - Slootje springen en met een vlot het water over. Natte broek? In Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch is dat helemaal niet erg! Vies worden hoort erbij in deze heerlijke natuurspeelplaats, waar kinderen volop plezier maken in de buitenlucht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

entree vanaf € 4,50

De hele dag plezier bij Attractiepark DippieDoe

BEST, NOORD-BRABANT - Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe! Er is buiten én binnen veel speelplezier. Kom klauteren op het Piratenschip of rondjes draaien in de Tuimelaar. Ben jij een echte waaghals? Stap dan in de spannende achtbaan de Tyfoon.

elke dag geopend

entree vanaf € 13,75

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

MOLENSCHOT, NOORD-BRABANT - In de indoor speeltuin van Kids Wonderland raken kinderen nooit uitgespeeld. Avontuur na avontuur is hier te beleven, als piraat, duiker of prinses in het vlinderslot.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 9,00

peuters vanaf € 8,00

Camping De Posthoorn

RUCPHEN, NOORD-BRABANT - De Posthoorn is een gezellige familiecamping aan de rand van de bossen van het Overijsselse Rucphen. De camping krijgt vooral veel jonge gezinnen te gast.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 9,00

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

OISTERWIJK, NOORD-BRABANT - Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk is een prachtig restaurant voor jong en oud. Op de bovenverdieping van het restaurant is het rijk van Niels: een speeljungle met klim- en glijbanen en zelfs een cockpit met playstations.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,75

kinderen vanaf € 5,25

Camping Duinlust

KAATSHEUVEL, NOORD-BRABANT - In het kloppende hart van Brabant, tussen de Loonse en Drunense duinen ligt Camping Duinlust. Een prachtige camping voor jong en oud in een mooi landschap van duinen, bossen en vennen. En.. de Efteling is vlakbij!

elke dag geopend

entree vanaf € 13,55

De Bergen Wanroij

WANROIJ, NOORD-BRABANT - Kom naar vakantiepark De Bergen Wanroij voor een spectaculair dagje uit of een heerlijke vakantie voor jong en oud. Overnact op de moderne gezinscamping of in een van de comfortabele chalets. Voor ieder wat wils!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Het Pannekoeckershuys

DEN HOUT, NOORD-BRABANT - Kom spelen in het land van de Koeckers, ontdek de sprookjeswereld en geniet van betoverend lekkere pannenkoeken in het Pannekoeckershuys!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,95

kinderen vanaf € 5,95

Van de redactie