1

Shetlanderij de Sijphoeve




Een onvergetelijke paardendag bij Shetlanderij de Sijphoeve - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Paardenfans zijn helemaal op hun plaats bij Shetlanderij de Sijphoeve in Loosdrecht. Knuffel en aai hier de liefste pony's, of rij een rondje op een kleine Shetlander. Ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiedagen. Maak met z'n allen een ritje in de huifkar, leer meer over pony's en paarden of maak een mooie tocht op een IJslander naar Lage Vuursche. Het is ook erg speciaal om als ouder en kind samen een paardrijritje te maken. De ouders mogen op de IJslanders en de kinderen op de Shetlanders.

Knuffelen en speuren

Geef de Shetlanders hooi, borstel hun manen en leer ze beter kennen. In de vakantieperiodes zijn er speciale knuffeldagen met de Shetlanders en IJslanders. Zin in wat meer actie? Doe mee aan een spannende speurtocht te paard! Op de website van Shetlanderij de Sijphoeve staat een leuke puzzeltocht met vragen over pony's.

Shetlanderij de Sijphoeve in Nieuw-Loosdrecht leent zich ook goed voor een familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Shetlanderij de Sijphoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.