Speelpark de Swaan




Springen, klimmen en waterfietsen in Speelpark de Swaan

Midden op het platteland van Noord-Holland ligt Speelpark de Swaan: een speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar! In het park vind je niet alleen vijf grote speeltuinen, maar ook een speelbos, liedjesbos met bewegende poppen en een zandspeeltuin. Spring bijvoorbeeld een gat in de lucht op het kaasvormige springkussen, of daal via een glijbaan de heuvel af. Ben je een durfal en dol op klimmen en klauteren? Loop dan over touwbruggen of stap op de bewegende evenwichtsbalk. Oeh! Voor de kleine kinderen is in het midden van het park een speciale kleuterhoek ingericht.

Heb je vervolgens geen zin meer om te klimmen of spelen? Ga dan racen op de skelterbanen of lekker waterfietsen. Dat is ook leuk met het hele gezin!

Swaanzinnig Festival

Overigens is Speelpark de Swaan sowieso erg geschikt voor een familiedag. Zo vindt op 27 en 28 juli alweer de derde editie plaats van het Swaanzinnig Familie Festival. Een zomers festival voor het hele gezin, waar je allemaal lekker eten en drinken kan proeven bij de diverse foodtrucks. Yummie! Denk aan oer-Hollandse poffertjes, mierzoete churros, maar ook schepijs in creatieve vormen.

Speelpark de Swaan in Oudkarspel leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 speelpark de swaan oudkarspel

Foto: Speelpark De Swaan.
Foto: Speelpark De Swaan.
Foto: Speelpark De Swaan.
Foto: Speelpark De Swaan.
Foto: Speelpark De Swaan.
Foto: Speelpark De Swaan.