De Geus Events

De Geus Events

Er is heel wat te doen bij De Geus Events. Een potje bowlen, gevolgd door een smakelijk diner. Schieten met een boog of een buks. Oudhollandse spelletjes. Workshops. Of helemaal uit je dak gaan tijdens een swingend feest. Hier kun je terecht voor je perfecte party. Naast de bowlingbaan met tien banen en een restaurant hebben ze daar zalen genoeg voor. Daaronder ook vergaderzalen, voor een meeting buiten het kantoor. Leuk: je kunt ook individueel een workshop volgen. Ze staan maandelijks op de agenda en dan kan iedereen zich inschrijven.

Voor een echte adrenalinekick kun je de spannende adventurebaan, hoog in de lucht, bijboeken. De Geus Events werkt samen met klimhal De Broekerberg, dus je kunt ook gaan klimmen en boulderen.

De Geus Events in Broek op Langedijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Geus Events

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.