noord-holland

Noord Holland Speeltuin (79)

Land van Fluwel staat bol van avontuur

SINT MAARTENSZEE, NOORD-HOLLAND - Ga op avontuur in de natuur! Speel tussen de bloemenvelden in Land van Fluwel! Volg het klimparcours, trotseer het Verstoppetjesbos en speel in het Avonturen SpeelParadijs.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 9,50

peuters vanaf € 4,50

Speeltuin Het Paradijsje

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Veilig buitenspelen? Midden in het centrum van Haarlem leven kinderen zich uit in speeltuin Het Paradijsje.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 1,00

Speeltuin Groenendaal

HEEMSTEDE, NOORD-HOLLAND - Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal in het bos. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

open op zondag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op vrijdag

entree vanaf € 3,00

Chimpie Champ Aalsmeer

AALSMEER, NOORD-HOLLAND - Spelen in een heuse jungle? Chimpie Champ is een avontuurlijke binnenspeeltuin voor kinderen van één tot twaalf jaar.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 8,50

Natuurspeelbos Purmerbos

PURMEREND, NOORD-HOLLAND - Kinderen kunnen zich uitleven in het Purmerbos! Klim en klauter erop los of bouw een mooie hut in dit uitgestrekte speelbos aan de oostkant van Purmerend.

elke dag geopend

entree gratis

Speelpark Oud Valkeveen

NAARDEN, NOORD-HOLLAND - De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,50

peuters gratis

Monkey Town Uitgeest

UITGEEST, NOORD-HOLLAND - Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 4,00

Van de redactie